153

Анонимен

преди 3 години

174 Дори и да е, казусът остава, защото, към датата на назначението си за министър, Петков е имал двойно гражданство. В нарушение на конституцията. Това не е първи път, Радев който го е назначил, да нарушава основния закон в България.

152

до 180

преди 3 години

Глупости на търкалета. Взеха ги от Хемус. Това е все едно от едни джоб да сложиш в друг джоп пари. Те няма да станат повече. Като имат що не плащат на хората от април заплати? Що не плащат на строителите? На лекарите? Ще ги изтърбуушат от протести за парите.

151

до 183

преди 3 години

хахаха да ако гледаш пътя на джипката където той минава със сигурност. А сега се качи в БДЖ, виж образованието, виж ни здравеопазването, 112 сме по свобода на словото. 1 млрд за Пеевски от ББР. Жалки мутри!

150

Анонимен

преди 3 години

Кирил Петков за троловете бил канадец но виж Ахмед Доган е друга работа,чист българин!

149

до 178

преди 3 години

Агенти на ДС знаят по 6 езика. Луканов може би говореше 7 езика. Има много хора на възраст над 60 години от ДС и те говорят минимум 5 езика. Без езици няма как да станеш агентура.

148

Анонимен

преди 3 години

От едната страна снимки с чекмеджета, а от друга страна пътуваш по околовръстното, по Северната тангента, по Струма, пътуваш в мтрото и ясно си даваш сметка, че ако днешните кречетала бяха управлявали през последните 10 години, още щеше да се потиш и псуваш по 2 часа там, за да преминеш 10 километра.

147

Анонимен

преди 3 години

125 Дянков никога не е имал американско гражданство. Работил е в САЩ в международна организация и не му е трябвало, за този пост.

146

до 177

преди 3 години

не знам на какви наркотици си и за какви 2 млрд говориш но откакто е министър има 2 млрд повече в бюджета събрани. Вместо да отиват за джипката и СИКаджийски номера.

145

анонимен

преди 3 години

До до 131 До 148 Е как?Боко знаеше Congratulations!Ето ти едната дума.Само да питам колко 60-годишни в България знаят дори на елементарно ниво английския?И още-Славуца как е с езиците?

144

Анонимен

преди 3 години

Кирооо, къде са 2 милиарда ? Ей, това не са 2 милона да ги сложиш в джоба. Цеули 2 милиарда лева са. Ще си ги върнеш с лихвите скоро!

143

Анонимен

преди 3 години

Бойко и Герб се провалиха! Това е краят на една простащина и мафиотска организация.... Ако някой още вярва, че Герб ще се завърне, просто е много заблуден. Колелото се завъртя и всичко друго е възможно, но не и да се върне Герб. Ориентирайте се лакеи някъде другаде, защото няма връщане назад......

142

Анонимен

преди 3 години

Съвсем доброжелателно мога да кажа, че истински се надявам Канада да не елиминира канадското гражданство на Петков. За негово добро, дано да не са получили молбата му за отказ.

141

до 172

преди 3 години

да, до Европа, в която законите и институциите се уважават, а не джипката с килчетата и пистолетите

140

Анонимен

преди 3 години

А за пет месеца при Радев към Европа ли се приближихме?

139

Анонимен

преди 3 години

Този окраде всичко което бе оставено

138

Анонимен

преди 3 години

Не се отнася до "93" . Номерацията се промени. Незнайно, как. Става дума за този, който с копи пейс, непрекъснато пита, какво били направили "калинките на ГЕРБ. Вдигни копитото си от клавиатурата и престани с копи пейса. Пред калинките, торните бръмбари Божков, който е спонсор на радевия преврат, Ц.Василев, Прокопиев, Пеевски...са направо цветенца.

137

Анонимен

преди 3 години

Изстукан и аз предупредих и за Кирил Петков, и за Асен Василев и за още няколко бройки. Ала и БСП не слушат. Те си мислят, че е като едно време. Казва нещо другарката по телевизора и всички вярват. Света е друг и нито чалгарите, нито червените го разбраха. Сега да си ядат попарата.

136

Бухалка

преди 3 години

Истината е, че министерство на икономиката в момента се използва като бухалка стещу бизнеса в България.

135

Анонимен

преди 3 години

Да не бърза много бачо Кирчо щото може и да не го пуснат от Канада. Той ценен кадър. Баща на три канадчета. Жена му канадка. Сега ги проверяват дали имат задължения към Канада. Ако беше лесно нямаше да се чака 6 месеца процедурата. Но по- любопитното е, че Кирчо е член на ДБ от няколко години. До сега защо не се е отървал от канадското гражданство? Или ви прави на врабчета? От къде да знаем дали наиситна се отказва или не ни будалка?Той е обещал за 3 месеца на Радев да прави зулумии в служ.прав.

134

Стига,бе

преди 3 години

До АнонименМа ти вярваш ли си?