168

Немам коментар

преди 2 години

"никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти". Ваксините "пазят", не ги пропускайте. Както казват мъдрите хора - хитрата сврака с двата крака.

167

Анонимен

преди 2 години

До до 177 от славянин За "тиквичке" не знам, но за скачането от 15 етажен блок, освен че има доказателства от реалния живот има и физично доказателство. За твоите бъртвежи няма нито едното от двете, а изводите съвсем не са в сферата на "вярно" "невярно", тъй че това е поредното ти неадекватно, ненаучно, необосновано и неподлрепено с нищо твърдение. Единственото, с което е подкрепено е това, което неоправданото ти самочувствие описва като "логическо" мислене, от което ти си нямаш и понятие.

166

Анонимен

преди 2 години

Сега пък три пъти. Т.е предишните им две отрови си ги набиха напразно. При следващата вълна текста ще е следният: "Никой, който е в критично състояние не е бил ваксиниран 4,5,6 пъти", хахах. Ясно е, че ваксините ви не работят, защото вируси от този тип винаги мутират, така че ще излъжат хората да се бодат всяка година по два пъти и след около 5-6 годинки имунната им система просто ще откаже и ще пукнат от най-малката настинка.

165

opop

преди 2 години

https://mignews/news/health/izrail-krivaya-rosta-chisla-tyazhelobolnyh-perestala-rasti.html

164

Анонимен

преди 2 години

До r3v0lv3r Ето още за анти-ваксъра с голямото самочувствие на "мислещ", но нито можещ да мисли, ни то знаещ нещо: "За 16 август в Израел от всички тежко болни пациенти: 154 са били неваксинирани. 48 са били ваксинирани с една доза. 20 са ваксинирани с две дози.". Неслучайно другаря "славянин" не искаше да каже (твърдейки, че не може да намери информацията, защото "търговеца няма да пусне за масова консумация подобна антиреклама") колко то сериозните случаи са ваксинирани напълно, и колко не.

163

Моше

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", нито при пълнолуние, нито на високосна година, нито след като е ял кисели краставички - каза Зарка.

162

r3v0lv3r

преди 2 години

До славянинHealth Ministry data shows that among Israelis aged 60-plus, there are 16.6 people per 100,000 in serious condition. Among the unvaccinated the figure is 98.5. (There were 394 people in serious condition nationwide as of Tuesday morning, the ministry said.Ей, това са ви данните тикво, то разсъждание с празна глава е трява да се правят, трябва да се гледат фактите.

161

Фелшер

преди 2 години

Демагогията ваксари -антиваксъри тук е нелогична.Антиваксърите попринцип са против всякакви ваксини,но има и хора които са само против тези нови и нетествани поне 3 години върху хора ваксиноподобни медикаменти от съвсем ново поколение и нов принцип-РНК на вирус отговорен за производството на шпайкове -шипчета се вкарва във човешката клетка и тя произвежда тези шипове.При някои ваксини произвеждани в Азия се наблюдава пареза на Бел- полвината лице е некотролируемо.2/100к. човека

160

Анонимен

преди 2 години

анти-ваксъри

159

Анонимен

преди 2 години

До до 174 от славянин "Мислиш ли, че един търговец ще пусне за масова консумация подробна антиреклама на продукцията си!? Има неща които лесно се подразбират логически, стига да можеш да мислиш логически!" Значи доказателства нямаш? ЗАЩО всички ваксъри говорите неща, които когато ви накарат да ги доказвате, опирате до "вЕрвайте ми" вместо до ФАКТИ? :))))

158

Анонимен

преди 2 години

До славянин Какво става, кога ще дадеш информацията като доказателство за "изводите" ти? Имаш ли такава? Чакам. :)))

157

1, 2, 3...?

преди 2 години

"Никой, който е в критично състояние, не е бил ваксиниран три пъти", каза Зарка

156

Анонимен

преди 2 години

До до 160 от славянин "А това, ''умна и образована'' зомбиваксърска тиквичке, подразбира че в критично състояние масово има набодени с една и две дози ''еликсири''!" Дай информация, която подкрепя това изказване. Колко от ваксинираните с две дози са част от серизоните и критичните в Израел в момента? Чакам. :))))

155

Мирослав

преди 2 години

Супер ! Вижда се че ваксините не работят.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 169 "- Естествено, че е целенасочено, а не без да искам." О, да, но проблема не е с това, а стова, че не можеш да го защитиш с никакви аргументи, нито можеш да дадеш някакви конкретни прогнози, с които да може да бъде проверено твърдението ти. ТОВА го правиш нарочно и е лъжата, за която вече говорих. Останалите ти конспиративни бъртвежи само добавят смях, към иначе смехотворната ти "аргументация".

153

Анонимен

преди 2 години

До Анонименм 167 "Напротив, правя..." Не не правиш и доказателството е, че няколко десетки ваксинирани в болница ги приравняваш на бройката нужна за да са претоварване на една здравна система (няколко (десетки) хиляди в болница. Ситуацията в Израел е станала "по-розова". При положение, че имаме налице много по-заразен щам, който засяга много по-младата част от населението (която е и най-голямата група) ВЕЧЕ показва, че "ситуацията е по-розова".

152

Анонимен

преди 2 години

"Целенасочено говориш за вредния ефект от ваксините" - Естествено, че е целенасочено, а не без да искам. Нали трябва хората да се замислят, а който иска да се боцка. Мога да си защитя написаното, но такива като теб не могат да го разберат. Мащабите на замърсяването с CO2 ООН ги каза. Твой проблем, че не си информиран.Зелената сделка и Парижкото споразумение са факт.Всеки може да си ги прочете и да сметне колко е 2 + 2.Отделно мога да спомена и базовия доход (св. икономически форум 02.2020)и т.н.

151

Анонимен

преди 2 години

По интересно е,колко от ваксинираните са се заразили?Дайте информация по този въпрос?

150

Анонимен

преди 2 години

"Явно не правиш разлика между това няколко десетки и няколко хиляди човека да влязат в болница." - Напротив, правя... Както се вижда след 6 месеца и повече ваксинация в Израел ситуацията не е станала по-розова, а уж вече са ваксинирани 50 ли, 60 ли или колко там процента... Как така половината и повече са предпазени, а ситуацията със заразени, хоспитализирани и починали не се подобрява? Ааа забравих, че ваксърите и логиката сте скарани доживот хахаха... живи и здрави... вЕрвайте им и се боцкайте

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "Аз не лъжа за нищо, просто споделям мнение. Ако искаш го приемаш, ако не, не" Напротив, лъжеш. Целенасочено говориш за вредния ефект от ваксините като също целенасочено не се ангажираш да посочиш в какво конкретно, в какви мащаби и кога ще се прояви той. С други думи, правиш внушения, които не можеш да защитиш.