38

Анонимен

преди 2 години

С тези кандидатури от ИТН направо се самопростреляха едновременно в двата крака , ръцете , гърба , главата . Но остава въпросът : " Защо човек би гласувал отново за тях на следващите избори " Ще вземат гласове и не малко , но кой и поради какви причини би го направил .

37

Моля,

преди 2 години

обяснете на нормален език, какво означава "реализирал научен проект"?"Реализация", "проект" и още десетина думи станаха клишета, прикриващи по гръмко звучащ начин нищонеправенето..Аупотребени в едно изречение-вече е сериозен сигнал.И какъв е крайният резултат от "реализацията" на този "проект", бе Шнорхел?Да не си продал оборудване на университетския спортен клуб?Първо беше докторат, после стана "научна консултация" и накрая "реализиран научен проект"!Де бре!Май само се е снимал пред сградата.

36

999

преди 2 години

Някакъв научен труд върху субективното време / като такова изобщо няма, а има само Субективно Усещане за време/ въобще не е докторантура, Няма Документ за такава от Клагенфурт!!!!!! Няма. На лъжата краката са къси!

35

Анонимен

преди 2 години

До хаха - Благо го заслужава, защото е експерт по изчегъртването. Има и доказателство глоба за проекта си от карабинерите.

34

Край

преди 2 години

Тия където са тръгнали Бате от там се връща. Книжните им дипломи стават само за едно. Бате е професор в университета на живота

33

хаха

преди 2 години

Трябва да бъде оттеглен и на негово място Славиша да предложи Благо джизъса, поне за него е сигурно , че научния му труд на Колизеума е авторски.

32

АНОНИМЕН

преди 2 години

Държавата напълно еабдекирала. Всеки момент ще се разпадне. Как евъзможно да се стигне до такова беззаконие. Тежко и горко на българския народ!

31

Обективно

преди 2 години

НАУЧЕН ТРУД НЕ Е РАВНО НА ДОКТОРАНТУРА В КЛАГЕНФУРТ, КАКТО ПИШЕ В БИОГРАФИЯТА МУ. ПОРЕДНАТА ЛЪЖА.

30

Марко

преди 2 години

Организиран,агресивен поход на всякакви негодници от чегъртачите на Борисов и ГЕРП!Къде е подстрекателя с юмрука?Той носи цялата отговорност за този хаос!

29

Анонимен

преди 2 години

Този хептен се оплете като пиле у кълчища. Сега ще се искара чее бил и научен сътрудник. Ало не говори врели не кипели ами покажи оригиналната Австрииска Диплома написана на Немски език. Ако иска мога да му покажа и как изглежда оригинала. Имам две дипломи едната е от Герамния от Кьолн другата е от Виена Австрия. Имам ги преведени и на Български ако незнае Немски да чете.

28

Анонимен

преди 2 години

А си мислехме , че след кандидатурата на Николай Василев не може да стане по-зле . Нямат ли ПР отдел в ИТН . Не посъветваха ли Трифонов , че не е удачно да се залага на хора , които откровено лъжат в биографиите си . Няма как да останат скрити подобни неща . Как после да им има доверие човек .Или Трифонов въобще не е имал думата .....

27

11

преди 2 години

Аве на тоз голямо търсене му търсят "трудовете".

26

Анонимен

преди 2 години

смъртно наказание за доказани лъжи, и всичките чакали ще се разбягат,ето ти съдебна реформа

25

Анонимен

преди 2 години

И аз един път ядох ребра в Клагенфурт. На центъра. Не бяха нищо особено.

24

Анонимен

преди 2 години

Защо ни губите времето с този селски философ? Нито става за философ, нито за държавник. Четете истинските философи на промяната, като Ликург, Клистен и Волтер. Не си губете времето с тези чалгабализми.

23

Анонимен

преди 2 години

Баце, що не си седя да си продаваш шнорхелите мирно и тихо?!? Да не се окаже накрая, че си бил само на обиколка в тоя университет или на гости на Мимето от горния курс...

22

БРАВО

преди 2 години

Този е голям експерт в областта на Феноменологията и субективното време. Честито

21

Вече

преди 2 години

няма никакво значение, цялата игра на ИТН е вън от всякаква логика, да не говоря за изключително арогантно им поведение на повечето от тях не визирам този на снимката, той е шушумига.

20

Анонимен

преди 2 години

14 Сергей Станишев, да не би, да бе избрал по-смислена тема, за своята научна работа:" Униформите на висшите военни в руската армия"? Пък стана премиер, в момента председателства ПЕС.

19

Анонимен

преди 2 години

недоразумението ИТН с всеки изминал ден става все по-нелепо и по-нелепо. Сериозно ли искате да ви управляват от дивана? Явно Джипко Бибитков не ви е бил достатъчен?!? По всичко личи, че Славуцата и сценаристчетата му не стават за *** на зеле. Няма никога да управляват с това поведение. Никой няма да иска вече да се коалира с тях, а 121 дупетати никога няма да видят.