139

Анонимен

преди 3 години

Ал Магари да ходи да пасе тръни.

138

Анонимен

преди 3 години

До "Ама не е така" Ама е така, три Бога, на Съзиданието, Съхранението и Унищожението. Унищожението е призвано да унищожи което е Създадено с недостатъчно добро качеснво, ако устои. Съхранението трябва да ни предпази от самоцелно унищожение, (като юСлавчо) Съзиданието ще ни създаде отново, и отново, дори и след Славчо.

137

Щерю

преди 3 години

До Ами не е така - При ведите и индусите Вишну е Меркурий, Шива е Юпитер, а Брахма е Сатурн. Астрономия, облечена в митология.

136

Анонимен

преди 3 години

Я, още едно бойковче...

135

ПродължениеотСнайпер

преди 3 години

.........Бойко Борисов не устройва американците заради респекта му от Путин и затова работят за "антируска коалиция" на ГЕРБ и "Демократична България".

134

ПродължениеотСнайпер

преди 3 години

"Ако всички не проявим разум, принципност, спокойствие и стабилност, наесен ще върнем Борисов. А с него и модела му на управление, който и без това още не си е отишъл", написа още Нинова.Друга е играта. "Янките" са тук. Не само военните. Много преди президентът Румен Радев да смени линията и да обезпечи геостратегическото им разгръщане с "европейската" инициатива "Триморие".Моделът ще е техен, а Даниел Митов, приятелят на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, ще е изпълнител в тандем с Христо Иванов.Бойко Борисов не устройва американците заради респекта му от Путин и затова р

133

точна характеристика

преди 3 години

кажи славчу тенкю .

132

Анонимен

преди 3 години

слави е толкова несъстоятелен че дори не е нужна подобна критика, той сам ще рухне под собствената си глупост. няма да изкара и до сряда

131

Ами не е така

преди 3 години

До Анонимен Вишну - враг на демонитеВишну е Махагуру (велик учител, учител на учителите), наричан лунният бог на планините. Пребивава на планината Каиласа. Според някои източници Шива е част от божествената триада Тримурти. Според други той е създал Вишну, а Вишну е създал Брахма. За разлика от бога творец Брахма и бога пазител Вишну, Шива е почитан като бог разрушител и страшен враг на демоните и закрилник на аскетите, отдаващи се на съзерцание.Покровител е на Тамас-гуна.

130

Неграмотни комунисти

преди 3 години

До Борисов няма да миря - Къде пък видя, че Борисов "тотално унищожил" държавата!?! "Бясно куче" са думи, ей така подхвърлени, без никакво покритие, като - Ти си пък *** раст от 30 години. САЩ се обадили на ДБ. Ами браво! Спасяват ни задниците от мизерията.

129

Анонимен

преди 3 години

Българи, осъзнайте се! Това ли е нашия лидер? Обици, татуировки, вид на бандит! Това ли е нашата партия, неясна, мълчаща, играеща незнаен танц? Танца на Шива, разрушението!Осъзнайте се, моля ви!

128

Анонимен

преди 3 години

До ннПротеста беше подкрепен и организиран най-вече от ДБ , а не от БСП, БСП се чудеха какво се случва и не знаеха как да реагират, но явно от ДБ предадоха целия протест и надеждите на хората, а сега ще наизскочат разни подмазвачи ,да ни заобясняват колко прекрасен е Бойко и ГЕРБ, които извършиха геноцид над населението.

127

Анонимен

преди 3 години

В света на слепите, едноокият Слави е цар.

126

Борисов няма да миря

преди 3 години

са,докато не унищи тотално България!Бясното куче Борисов, пак изигра всички, казах ви, че бившата му любовница държи всички партии от ЕНП в ръцете си: "И днес продължават престрелките между представители на различни партии и внушения за всякакви договорки", написа председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.Няма "внушения за договорки". Прокопиев и Борисов се договориха под патронажа на САЩ "Демократична България" да не гласува за кабинет на ИТН с подкрепата на "БСП за България"."

125

каква дясна политика

преди 3 години

Повече може да иска Алгафарчо. Няма данък земя, няма данък строителство, няма данък лихва, нито капитал. При тези условия парите са в спекулантите и рентиерите, а не в производители и работници. Просто икономиката няма пари, а рентиери и бенефициенти карат Мазерати.

124

нн

преди 3 години

Лека полека става ясно, че Борисов не е толкова черен колкото го изкараха БСП, Радев и протестърите. Добре е че ИТН са 1 в момента и правят гаф, след гаф. Времето ще покаже, но ще е за сметка на хората.

123

Анонимен

преди 3 години

Според мен политиците разиграват някакъв задкулисен театър. Всички партии са се наговорили. Има тайно споразумение между тях да ни разиграват и да ни правят на майммунни. Възможно е да са под натиск и от външни сили. Поне на пръв поглед няма логика в това което правят. Но явно си имат план който не включва интересите на народа и няма индикации за консенсус по важните въпроси и наложителните неща които трябва да се свършат възможно най скоро. Имам чувството че нарочно протакат нещата във времето.

122

Анонимен

преди 3 години

Все по-ясно става, че Бойко е по-малкото зло.

121

Анонимен

преди 3 години

Каквито избирателите, такива и избранниците. Просто сме си *** народ, за това и има няколко милиардера, който с нищо не са си заслужили парите в държава с 200 евро пенсия.

120

Анонимен

преди 3 години

Мутрите и чалгаджиите винаги са били заедно.