81

Чичка

преди 2 години

Не мога да разбера от кой долнопробен сайт черпите инфо за ваксините? Хиляде умрели, милиони от ваксините. Вие нормални ли сте?!?!?!??!?!?! Дайте едно име поне. Някой да каже - да, познавах един. Как може да потвърждавате измислени статии, без да сте видели и един такъв, питам!

80

Анонимен

преди 2 години

Щом не събори мазния *** от Банкя и куция кон то Учиндол, не ми го хвалете тоя вирус

79

Чакам си

преди 2 години

Аз ще почакам две-три години, за да видя дали няма да има сериозни странични ефекти от ваксините.

78

data engineer

преди 2 години

Ако се съгласите да ви ваксинират това е сигурно събитие.. Последиците от ваксината са сигурни и необратими..А да умрете от вируса е случайно събитие с много малка вероятност..

77

1

преди 2 години

Нито един важен политик по света не е умрял от тази смъртоносна, случайно заразяваща болест. Всичко, от което имате нужда, за да сте наясно с фалшивата пандемия, с несъществуващ вирус. Някой някъде реши да ви вземе свободата и малкото останали пари и всички се надупихте без грам мисъл. Ето това са последните 2 години в 2 изречения. Който носи маска ясно показва на околните липса на каквато и да е мисъл, освен за салама. Даже така е по-лесно да знаеш кой има нужда от въжето, че подпомага геноцид

76

Emo

преди 2 години

Тоя "гарван" от психиатрията ли говори? Ако не, защо?До редактора : тез бабешки зловещи прогнози са признак на страх и простотия. Стига гьобелсова пропаганда.

75

Ред в корупцията

преди 2 години

Върнете държавата на МУТРИТЕ!

74

Клоунски Свят

преди 2 години

До TotenkopfИ двамата сте в грешка - поне ти си по-близо до истината.Интересното е как хората забравят бързо бързо.30 Март 2021 - 5167 новозаразени

73

ааа

преди 2 години

математика казал, добре, дано да се раболее и той та белким малко се скрие за няколко месеца

72

Анонимен

преди 2 години

Ваксините нямат нужда от реклама. Навсякъде хората имат огромно желание и даже бедните държави молят да им дадат. Само тук ви се привиждат реклами и задкулисни планове. ***!

71

Data Enginer

преди 2 години

Ако съгласите да ви ваксинират то това е сигурно събитие.. Последиците са сигурни необратими.. А да умрете от вируса е случайно събитие с много малка вероятност..

70

Ваксърчета

преди 2 години

Лепят ли ви се Магнитчета или това е Интернет Теория на Конспирациите - защо мълчите?!

69

Ваксини?

преди 2 години

Голям процент от ваксинираните карат Ковид буквално седмица след иглата. Ама като ги питаш ти викат: "О, ама той имунитета идва след 2 седмици. До тогава има риск да се заразиш" - и не правят логичната връзка, че са хванали ковиТ от ваксинацията.

68

Тролъ

преди 2 години

Възможно е да задминем рекордите от над 3500 души на ден при четвъртата вълна. Не мога да кажа с колко, защото нямаме данни, поясни Томов.------------------------Ти сериозно ли? На 30 март 2021г. имахме 5176 заразени за денонощие...не може проверка в интернет да направи, ама иначе нямал данни за прогноза... Тогава защо си дал това безмислено интервю....

67

Анонимен

преди 2 години

При първоначалните прогнози за 1000 случая на ден до края на август не бяха взели предвид, че Делтата се разпространява по-бързо. Сегашната прогноза е по-обективна, но отново не се знае, колко висок ще е пикът. Не може да се сравняваме със западните държави, заради разликата в процента ваксинирани. А това със "спазването на мерките" няма да промени съществено картинката - в Сидни влезе армията, а няма изгледи вълната да спира. Може да бъде спрана само с ваксинация, но за тази вълна вече е късно.

66

Анонимен

преди 2 години

И ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ИСТИНАТА, И ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ. ЙОАН 8:32

65

Totenkopf

преди 2 години

За какъв рекорд от 3500 говори тоя наркоман, като рекорда беше по 4300 някъде?

64

Анонимен

преди 2 години

Абе станахте ми ясни в мига, в който почнахте да натъкмосвате симптомите на новите варианти, към симптомите на сезонните грипове. Я пак излезте да кажете, че дрисъка не е летен грип, а е ковид. Че драскането в гърлото и схващанията не са от надухване с климатици и прекаляване с ледените газирани напитки, а е мега хипер ултра смъртоносния ковид! Хайде, чакаме новите симптоми на ламбда и прочие варианта.

63

asd

преди 2 години

САЩ при предната вълна са имали по 200 х. заразени и по 4 х. жертви на ден. Сега при 55% ваксинирани имат 100 х заразени и по 500 жертви на ден. Ваксините са нйа-ефективни при голямо покритие. 55% не е достатъчно, но вече има голям ефект. Ако се ваксинират 90%? Така се четат данни, но учените си знаят работата, няма смисъл "диванните професори" да откриват топлата вода.

62

Аха

преди 2 години

До Анонимен 69Какво общо имат ваксините с 5-6-7-1000 вълна. Какво да им рекламират. Всички които имат малко мозъчни клетки, знаят, че те не действат. Познавам хора със ваксина които карат корона вируса.