73

хаха

преди 2 години

Пълна лъжа, Русия помпат само нефт и газ. Те са Африка, но с нефт. Нямат никакви технологии. Пък и санкциите на демократичния запад ги съсипаха. Освен това гребците не могат да издържат токова дълбоко. Ето няколко упорки на джендърите. Безплатни, от добра воля, за да се позабавлявам.

72

Бонго Бонго

преди 2 години

Англичаните прости?А целият свят не говори ли английски?Да са били роби??Русия е била като са били княжества от 7, три падат под татарско робство 300 години.5 та икономическа сила.Толкова са напред, че руснаците отиват там.Някой англи да бърза да ходи в Русия??Прости сте вие !

71

Анонимен

преди 2 години

Светльо, през 1990г. Магито Тачър беше напълнила гащите и търчеше в Москва за да моли отчаяно Горбачов да предотврати обединението на Германия. Бpитишитe пълнят гащите от една слаба, разделена и окупирана Германия, а ако стане война с Русия сиг. ще последват масови самоубийства на албионци.

70

.

преди 2 години

Да треперите и да се нaсирате. Това е целта! :)

69

Светозар

преди 2 години

Платена руска пропаганда на примитивно ниво. А и руските трроляги това чакат, да заобесняват, колко е велика тяхната Рус и естествено нейния пръв държавен и партиен ръководител др. Путин. Не се напъвайте толкова трроляги. Нали си знаете, какво каза Маргарет Тачър: Русия - Горна Волта с ракети.

68

Анонимен

преди 2 години

Последния път когато нападнаха Русия красная армия стигна до Елба, а Чърчил и Рузвелт само се мазниха на Сталин, който към 1950г. вече владееше половината свят. Историята учи. Не дразни мечката защото с голямата си мощна *** може да ти строши гръбнака на две. Оня рошавия оpангyтан с турски корени, Джонсън ли се викаше, да внимава много.

67

Анонимен

преди 2 години

пратили са няколко разузнавателни полка да намерят поне една хубава англичанка,ама нема-само племенници на баба Яга

66

Поправка:

преди 2 години

Десетки от ядрените подводници на Руската федерация са край Великобритания - защо ли?Ама вие как мислите, сигурно защото Елизабет 2 и британските партии тори и веди не зная за кой говорим и точно кой помогна нали на Треторайхник да си върне загубена територия? А го остави жив пак и му спаси държавно изменническия изкуфял нацистки *** а тия подводници може и да изплуват да разбере че е под обсада!

65

Анонимен

преди 2 години

Причината е ясна .Наскоро Путин откри завод за тоалетна хартия на острова с подставени лица.Сега оборотът ще скочи с 1000% .Нищо лично просто бизнес.Със парите от продажбата на тоалетна хартия Путин планира да построи още три ядрени подводници - ген.Кутузов ,ген Суворов и Петър първи -всичките клас С ядрени подводници с по 300 ядрени боини глави.

64

До 90

преди 2 години

Единственото, което може да ти мирише е собствения ти ***. Тия путински заплахи сме ги чували многократно. Като резултат Русия затъва все повече.

63

Анонимен

преди 2 години

Ако имате представа колко струва една бройка, *** има макс. 0,1...

62

Анонимен

преди 2 години

англичаните наистина са много прости

61

До 83

преди 2 години

По твоята логика така трябва да се постъпва и с руските самолети, които непрекъснато се "объркват"? Така ли? Къде ви намира пАсолството се такива ЕнтелЕгенти?

60

И друго

преди 2 години

Аз не съм длъжен да цепя басма на никой, особено на човек планиран, заченат и отгледан от Третия райх и лъжата за целия му живот включително и за родителите му и нациската партия като ъпгрейд на колониалния режим пласиран от Великобритания за периода1878-1945-тоест първо цивилизовано колониален,после нацистко колониален с разстрели, после продължение на самия Трети райх с други средства.Много се лъжете ако си мислите,че е глупав. Дипломите му академиите са неприсъствени, но е имал частни учители

59

Анонимен

преди 2 години

Пръднах..сори

58

Анонимен

преди 2 години

Мирише на нещо страшно. Аууу. Дано е феик новина.

57

Анонимен

преди 2 години

MALEII STRAX MALEI STRAX TREPERI INGILIZINO GADEN

56

До84

преди 2 години

Ти да не би да можеш да играеш по-добре футбол и от най скапания футболист? Но обсъждаш мачове нали. Що за тъпо русолизство?

55

Голям праз

преди 2 години

Е и та? СССР имаше повече ядрени подводници от Путин и къде е сега?

54

Анонимен

преди 2 години

Путин сигурно е решил да опъне Борката Джонсън,глей къв засукан гей е