336

Хъм...

преди 2 години

Абе каквото и да вадят, дългата ръка на НДСВ, фалиралите икономически кръгове и други подобни задкулисни сиви кардинали, вече отдавна прозират зад ИНТ. За ДБ се знае отдавна, ама АЛО МАДЖО си беше тотална излагация! Сега и да лъжат и да мажат, цял ден нови лица да вадят, всичко вече е ясно. Ще ни ушушкат бандитите, просто чакат. Абе, къде е батко бе?

335

Анонимен

преди 2 години

Противоконституционно е създаването на Министерство на ромските въпроси.

334

шопендар

преди 2 години

а министър за БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ЛИ СЕ НАМЕРИ,и министър на пенсионерите-ако може-ЗАЩОТО ВСИЧКИ КОИТО ВЗЕХА ОТНОШЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС,НИ УБЕЖДАВАХА КОЛКО Е ВАЖНО И СПЕШНО ДА СЕ ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ,ИИИИИИИ КОЛКО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕ ТОВА НА ТОЗИ ЕТАП,е разбира се за депутатските заплати ще се намерят парички.

333

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Слаито щото е най високият в нашето село. Мисля, че момента е повратен в историята на България. Той назначи най кадърните хора, които веднъж за винаги ще ни оправят и ще станем като западните страни и ще берем вече тука плодове. Много се вълнувам.

332

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке ми липсва!

331

Каннддат

преди 2 години

Тия ДГД. Справка Л.Пенев.

330

Анонимен

преди 2 години

Редно е ромските въпроси да се завеждат директно към районните управления на Министерството на вътрешните работи.

329

Анонимен

преди 2 години

Това правителство начело с премиера си е някаква имитация: към 2/3 неизвестни и не на мястото си министри, повечето юристи и икУнУмиЗДи, други навяват смях като министърката на МО, този на МЕ, на МК, начело на МОН е поставена медичка, на МЗХГ - икономист, П.Илиев вместо на МП е станал милиционер и т.н. Кадровиците като виждат, че нямат усет за разпределяне на хората от кадровата банка, да са потърсили помощ от професионалисти. Аман от сценаристи и пишман неуки ръководители!

328

Анонимен

преди 2 години

Чалгара защо бяга от отговорност а не стане министър председател. По цял свят лидера на най голямата партия става премиер а нашия учиндолски селендуурин ше се прави на Доган.

327

Анонимен

преди 2 години

Айде новите комунисти, пардон социалисти пак на власт. Правиха струваха, с дявола ортак станаха, но се докопаха до кокала. Да ви е честита новата Виденова зима.

326

Анонимен

преди 2 години

А зашто ниама менизтър по фиромските вапроси? Нали щяха да НАМАЛЯВАТ министерства, значи ги намаляват чрез овеличаване на броят им.

325

Анонимен

преди 2 години

Ромсхити ваброси хахъво търяба да знатчи? И хахво търяба да зънатчи бес протфел? Наназ КОЙ щени даде ПАРИИИ!

324

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега целия електорат на Славуца да душите зелените чорапи на Резидента и вълнясълия шушон на ромската министърка,докато ви клати вълнението в гемията на Ицках-Лодкаря!

323

дотук добре

преди 2 години

Звучат обнадеждаващо. Нека им дадем шанс, пък времето ще покаже.

322

Анонимен

преди 2 години

Е това ли е? Завършил философия в софийски. Та то на мен свто ми е по-силно. Ама така е, в България по-читавите стоим в миманса.

321

Един Българин

преди 2 години

Дядото на Ради Найденов, чието име той носи, подписва като министър на правосъдието в комунистическото правителство смъртната присъда на Никола Петков. Предлагат се, както се вижда, хора от сой!

320

Анонимен

преди 2 години

Трифонов е явен наркоман...от такова диване не може да произлезе нищо хубаво...

319

Анонимен

преди 2 години

С пълно отличие - Философия в СУ, това да го разправят на някого, който не е завършил там Философия. Философията не е лъжица за всяка уста. 90% от курса са бездарни, влизат, защото е най-лесно, въпроси от обща култура, а в настоящето...ДЗИ по Философия е най-лесен и с него влизат да са студенти. А и преподавателите са по дзен небрежни.:))))

318

Изтекъл мозък

преди 2 години

Мощни гюбеци от заранта разтърсват Лондостан под ритъма на Комбайнерската! Изкарали сме диваните,димят наргилета и купчина електорални единици маат маанета.Вече счупих две дайрета в главите на моите чавета! За здраве на Славуца лее се лютата пърцуца!

317

Анонимен

преди 2 години

До: Мах То се знае кой. Министърът на здравеопазването... доктор Менгеле разбира се.