36

Калеко Алеко

преди 3 години

Бойко Борисов каза , че тези , които не са гласували за него са***

35

Payak

преди 3 години

Не харесвам кабинета на Радев но тук ми харесаха.

34

Схемата се повтаря

преди 3 години

Айдееее. И далаверите на служебното лъснаха. Много *** народ сме. Както си вървеше криво ляво държавата, направо и таковахме мамата и папата, и всичко, като слушаме доноси и куп лъжливи обвинения. Лошото и грозното е, че сега в същия стил се почнаха помежду си. Грозно, ужасно и отвратително. Отново ние, Българският народ ще страдаме и тоново сме опитно свинче.

33

Анонимен

преди 3 години

18 КТБ я фалираха комунистите от БСП/ДС/ДПС, които са в правителството на Радев. Борисов трябваше, да вземе заем, за да върне парите на българските вложители в КТБ, сред които и държавни фирми. В КТБ, бившата ВТБ, имаше и руско участие, затова, руснаците взеха участие във фалирането на тази банка. Василев и Петков, направиха ББР държавна, за да могат, да я източване по същата схема, като КТБ. За целта начнамиха Валентин Михов за управител, който е дългогодишен служител на руската Сбербанк.

32

Анонимен

преди 3 години

Малиии къв страх има у сичкото герб малии идат умните и вие крадците си отивате. Ха ся ривети колкот щети.

31

Диана

преди 3 години

Мо.шен.ниците винаги се защитават едни други! Можеш ли да очакваш нещо друго от този не.год.ник, гледащ хората в очите и лъжещ ги най-нагло - финансовите стратегии му били важни, не истината! Няма никаква стратегия в това да събираш данъците от всички - това си е ЗАДЪЛЖЕНИЕ! Фактът, че Василев се бил НАСОЧИЛ към данъците на голямите фирми не означава, че е имал "финансова стратегия", а че е събрал данъци, които във всеки случай ще се изплатят и без неговата стратегия, но той е започнал от там

30

GROB

преди 3 години

тука има много конспиративни ГРОБ-ари дето ястреби до сега не са виждали....все пак след 10 години тикви математиката и честността им е далеч непозната...

29

Анонимен

преди 3 години

вместо да се защитавате и да говорите подобни небивалици, просто кажете имали такъв случай или не, водено ли е такова дело в Лондон или не, ако е воден да извади съдебното споразумение и толкова, какъв е проблема, Тошко може да не ми е много симпатичен, ама изнесе съвсем конкретни факти, с имена на компани и т.н., така че просто или извадете документи и опровергайте нещата или по-добре си мълчете

28

Ха-ха

преди 3 години

Кире, остави хората с майбасите. Те ти плащат заплатата. Ходи пусни някой язовир и да не забравиш да качиш снимка

27

Мен

преди 3 години

Да каже министър Асен Василев какви са точно отношенията му с шефа на НАП, Спецов? Да не се срамува... А Спецов да си каже и той за онзи милион и половина, защото нещата там замряха... Правят се, че не съществува миналото на господина.

26

Киро Язовира

преди 3 години

Кирил Петков източи над 30 язовира у нас с цел да се снима оред тях и да си направи пи ар.Сега обърнете внимание по сайтовете за новини на колко месата в страната има воден режим и хората протестират срещу безводието.

25

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Слафчо да не...сумашедчий,да го вземе този финансист в кабинета.Нали може да погне и...него,май и той има Майбах;не един,а...два.

24

Анонимен

преди 3 години

Те пари в касите търсят само крадците, ама то от такъв шеф на НАП това става. Той явно това си знае касите да изпразва и това си търси.

23

Анонимен

преди 3 години

Айде простено му е, искал е да направи впечатление, нали все пак е учил в Харвард....хихи :) Да прави разлика м/у измамници и сериозни играчи, щото ще си остане само с дипломата :)) Виждате че критикувам всички, не само Буци :)

22

Анонимен

преди 3 години

Петков да каже, дали си е купил наскоро, апетитен имот в София и откъде са парите във фондацията му. За бизнеса му в Дубай, както и на този, на дясната ръка, на Василев Спецов, вече е известно. Там е и Божков, който плати преврата, направил ги министри. Затова вървят в пакет, имат общи интереси, а искат финансовото и икономическото министерства, при това, с пълна свобода?! Какво нахалство? Като вземем предвид, фалита на фирмата на Василев в Лондон и укриването на ДДС, от довереник му Спецов

21

Анонимен

преди 3 години

До ДемократРазкажи ни за законността и стправедливостта на това Иво Прокопиев, вашият спонсор на ДБ да живее в имение на брега на морето, на скалите директно и да затваря достъпа на хората до плажа в местността Буджака до Созопол?

20

морски

преди 3 години

Ние се надяваме да не ни затворят преди 1 септември.Това е важно за оцеляването през Зимата.

19

Анонимен

преди 3 години

Как ревът парвенютата, че края им идва и най-после имаме управници грамотни и честни хора. Кефя се и как тревожно и в несвяс тук пишат ли пишат дребни душички, тролченца нещастни.

18

Анонимен

преди 3 години

Сега ще се изкарат най - големите жертви. То бива да си нагъл и безочлив, но чак пък толкова...

17

Анонимен

преди 3 години

Тези освен да се хвалят друго не свършиха през това правителство. Били намерили пари в касите,пак приказките за 1001 нощи.