354

Анонимен

преди 3 години

До всички *** които искаха чалгаря инфо от нета -новият кандидат за министър на здравеопазването госпожица Велислава Петрова, която от края на 2020г. е старши мениджър в екипа по здравна политика вГлобалния Алианс за Ваксини и Имунизации, където тя работи по стратегии за инвестиция във ваксини за патогени с епидемичен потенциал.Да,всичко идва от америка-Гледайте тази ако стане кво ни чака!

353

Шопски

преди 3 години

ИТпН - има толкова *** народ ...

352

Верно е

преди 3 години

До Aгент СаваСпоред Татяна Дончева ДПС са пряко управлявани от Москва.Има интервю с нея.

351

Учиндолския Оракул

преди 3 години

Защо ми трябваше този таралеж във гащите?

350

Бай Хуауей(о)

преди 3 години

До 375: Да съм казал, че патриотите не са консервативна партия? Не съм. А това за "десния" национализъм... хайде, не на мен. Че какво му е дясното на Хитлер например? Не мога обаче да водя теоретични спорове тук.

349

Анонимен

преди 3 години

АЗ Раздавам Порциите, АЗ!! : )))))))))))))))))))))))))

348

Анонимен

преди 3 години

До Бай Хуауей(о)Точно обратното е , патриотите са ултра дясна консервативна партия , продавала паспорти на турци,албанци,араби и всякакви азиатци и са част от партията на лудата Маргарет Тачер, която, където минеше, трева не никнеше! ДПС са красиво цвете в сравнение с тях! А Валери Симеонов(и НФСБ) е човек на Домусчиев.

347

Анонимен

преди 3 години

Слави е ДПС, даже се движи с кортежа на Пеевски. Бойкикев е чист комунист. Правят се, че се карат, но като разделят порциите ще се гушнат както винаги.

346

добре де

преди 3 години

...защо се нервиш, нали Баце ти обеща да ти даде колкото гласове искаш? Или не ти се прави правителство и се чудиш на кой да прехвърлиш вината?

345

ДПС е

преди 3 години

Е тази Която раздава порциите, ти не знаеше ли, те сами си го казаха :Д :Д

344

Анонимен

преди 3 години

Тоя иска да управлява като Доган, затова не ще да става премиер. А и като го гледам е прекалено зависим от хапчета и субстанции, това да излиза всеки ден и да върши работа не е за такъв болняга. Вие си знаете, гласувайте за когото си искате, нормалните хора сме си уредили живота и не ни интересува кво става в българския зоопарк/парламент. Важно е да сме си в ЕС и когато някой разклати България ще ни видите наживо как помитаме властимащи.

343

Кой?

преди 3 години

Карадайъ го каза: Всички сте Д П С. Ок?

342

Дими Митушев

преди 3 години

Ето това се казва т-ъ-п народ! След като избра крадливия си цар, и мутрата му бодигард за премиери, сега трягна да бъде спасяван от този мало-умен самозабра-вил се чалгар Светослев Трифонов! Сърдит мрачен прос-так, който стои и ви нарежда какво да праввите от Фейсбук или от дивана на ска-паната си телевизия! Да е честито на оскотелите чалгари, които го избрахте! В коя страна и кога председател на победила партия е стоял и се крил зад Фейсбук? Но простия завистлив БГ народ пак ще си го избере..

341

Бай Хуауей(о)

преди 3 години

Учиндолския е никакъв и не може да управлява - нито ще стане премиер (не че и му разбира главата де), нито е депутат, нито експерт... Какъв аджеба е той и как смята да носи отговорност, кат се крие? Цялата завера е ДПС да заемат мястото на патриотите, което ГЕРБ не допускаха и затова сме в този филм.

340

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаГерберите смазаха БСП, че те са следяли и записвали с камери кой влиза и излиза при БСП и са ги мачкали поединично след това, герберите и други партии и хора смазаха, такъв им е манталитета на самодържеца и на управлението!

339

Жалки тролове

преди 3 години

Как сте *** на Тиквата? Няма нищо по-жалко в живота да прислужвате на този неграмотен дебел ***. Направо ви съжалявам.

338

дО 360

преди 3 години

С Фурнаджийски лопати ли да го направи.Днес едно,утре друго

337

Анонимен

преди 3 години

Слави, досега не е направил грешна стъпка, даже си оттегли хората, които не бяха харесани, съгласи се и с положителните искания на БСП за населението, лично аз харесвам служебното правителство , но ако ще управлява Слави, да се договаря и управлява там, да му дадем шанс, да видим!

336

Хайку

преди 3 години

Мислите, че рейтингът на ИТН пада, а забравяте за негласувалите през юли - повече от 60 процента. Може през юли да не успях, но ако пак има избори - ще подкрепя Слави.

335

Анонимен

преди 3 години

Хайде , изолирайте Бойко и управлявайте! Има да си дрънкат троловете още месец-два-три, след това ще млъкнат , като им спре плащането!