57

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно да хвърляш кал върху всички, които работиха отговорно и здраво, за да помогнат на хората в тази непозната епидемична обстановка ???Ако има справедливост, Кацаров трябва да гори в ада.

56

Отвратен

преди 2 години

Нагъл лъжец. А Фигуранта като се подиграваше, че нямало вирус на Шипка ти къде беше?

55

Анонимен

преди 2 години

А колко старци ваксинирахте по селата? Тия хора пари имат ли да ходят до града да си слагат ваксина? Да седят по 1 ден на слънцето. Колко пари изляхте за помещение в моловете, а? С 1 линейка по селата с тия пари щяхте да сте ваксинирали още 20% от възрастните. Ама друго си е да дадеш кинтите на твоите, дето стопанисват моловете. Млъкни Кацаров! Поне за това имай доблест и млъкни.

54

до 52

преди 2 години

Е той пък беше-само на 99 години.Да се чуди човек как така е починал.....

53

изнервен

преди 2 години

А бе, креттен, в цял свят имаше недостиг на другите ваксини. Как да ги договаряш да дойдат навреме, като ги няма. Плюс това, договарянето и доставките се правеха от ЕС. Баси некадърника е този.

52

Анонимен

преди 2 години

Майдел да върне милионите за опасния бълвоч, който се опита да пробута на бедните хора, чрез политически протекции!!!!

51

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, тези вместо да свършат нещо полезно продължават да чегъртат и да търсят телета под воловете на предишното правителство, което с тези волове изтегли България в Еврозоната, проведе успешно Европредседателство и напълни бюджета с който копоите на фигуранта сега се хвалят и го приписват като своя заслуга ... двата месеца минаха с уволненията на тези които изнесоха пандемията на плещите си, на службите които повдигнаха обвинения на черепите и осуетиха руските шпионски афери...и с фалшиви новини

50

haha

преди 2 години

До Боже Мили - хехе, сезонния грип от Ухан вика гадния ***. Абе как така от сезон грип досега никога роднини не са умирали и изведнъж започнаха да умират? Смятай за какъв грип си говорим.

49

АУУУУУУУУУУУУУУ

преди 2 години

Значи ясно- вече и на Марс са закарали КОВИД!Е,който ще бяга на Марс да си знае-задължително ваксина!Китайците да не останат по назад и там КОВИД са набутали.Дано след тях руснаците закарат една цистерна със спирт,че иначе който иде и там от КОВИД ще загине!Ама те и да закарат ще си я изпият с кеф!

48

иво

преди 2 години

ШОУТО на слаф4о - N2 ! С ТЕЯ МАЙ..НИ /нищо ли4но тошко /, В ПАРЛИМЕНТА ?!!

47

Анонимен

преди 2 години

До размисъл 42. Айде да не почваш на тая тема, че те английската кралица я ваксинираха, ала ваксинираха и съпруга й, а той умря има няма 1 месец след ваксинация. Така, че по-кротко. А и Англия са доказателство, за безсмислието на ваксината. Дай друга опорка.

46

Глупости

преди 2 години

Тоя дето викаше че няма вирус ми обяснява за грешки при ваксинирането. Що не вземе да си прасне една ваксина и да млъкне.

45

Анонимен

преди 2 години

Пак ровят в ***, сега новите грешки колко жертви ще вземат? Имало 500 хиляди долара аз рекламна кампания от СЗО, аз реклама не съм виждал нито в интернет нито по телевизията.

44

asd

преди 2 години

И вие като дадохте предимство на възрастните колко възрастни ваксинирахте? Май доста по-малко от предишните.

43

Анонимен

преди 2 години

***, ами ти колко човека ваксинира за 3 месеца????

42

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, ти си грешката в уравнението. Антиваксър е министър. Няц. Вашите лидери крещяха, че няма вирус, на площада горихте маски. А за да е пълен купона обявихте със сертификата, че антителата на ваксинираните и изкарали го с пср доказателство, са различни от антителата на изкаралите го с друг тест или пък на крак. Направо съсипахте ваксинацията. Така, че вие се провалихте. Само още не мога да преценя дали е за добро или за лошо.

41

А грешките

преди 2 години

в новата заповед - колко живота ще струват???

40

Анонимен

преди 2 години

ваксини има, който иска може да се ваксинира, от там насетне всичко е фашизъм

39

Боже Мили

преди 2 години

цялата държава се занимава със Сезонният Грип от Ухан, същото и за цял ЕС, докато Китай прани Сонда и на Марс и никой там дори вече не се сеща за Кашлицата от Ухан!

38

размисъл

преди 2 години

Щом като английската кралица я ваксинираха и и няма нищо,значи трябва да се ваксинираме всички.Вижте какво стана с нейните връстници динозаврите-отказаха да се ваксинират и изчезнаха.А после метеоритът им бил виновен.За метеорита и тя си спомня бледо ,но явно не е бил страшен.А тя се е ваксинирала и е оцеляла!Ето вземете пример от кралицата майка на всички англичани!