541

Вакса ид от

преди 2 години

Искам да се ваксинирам и то няколко пъти та нека някой от вече ваксинираните да ми обясни какви точно,, очаквани нежелани лекарствени реакции'' да очаквам. Те са подписали декларация значи са наясно. Благодаря.

540

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Във Великобритания още през април съобщиха,..." Да, ама това е било през април. Сега данните са съвсем други. Смъртните случаи сред вакснираните са 2 пъти повече от неваксинираните при почти равни борйки заразени дред тях.

539

Анонимен

преди 2 години

"Във Великобритания още през април съобщиха, че ваксинираните с поне една доза са 95% сред хората на възраст над 50 години. С други думи под 5% неваксинирани дават 36% от смъртните случаи." - а останалите 64% от смъртните случаи значи са на ваксинирани. Нали нямало как да умреш от Ковид ако си ваксиниран? Нали нямало как да го караш тежко ако си ваксиниран? Колко от ваксинираните ще имат тежки странични ефекти до 10 години? Колкото и да са, не могат да осъдят никой! Честито!

538

Анонимен

преди 2 години

Извадка от декларацията от сайта coronavirus.bg: "3.съм съгласен да ми бъде/да бъде (ненужното се зачертава)..." Хайде някой по-умен да ми каже каква е разликата между "да ми бъде" и "да бъде", че да го зачертая ненужното.

537

Анонимен

преди 2 години

Направете си собствена статистика за починалите от Ковид. Вече година и няколко месеца го има вируса. Колко човека общо познавате лично? 1000? 2000? 3000? Колко от тези, които не бихте подминали на улицата са починали от Ковид? Можете ли да изброите поне 5? Ако изброите 5 и познавате 1000 човека, значи един на всеки 200, от тези, които познавате е починал от Ковид след година и половина пЛандемия. Според вас ще свърши ли светът заради толкова "сериозна" пЛандемия? Ако не, тогава какво се случва?

536

Тт

преди 2 години

Да,имам познат ваксиниран април и в момента е болен с хронична кашлица отслабнал с 15 килограма слагат му инжекции,не оздравява,а лекарите мълчат.

535

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания още през април съобщиха, че ваксинираните с поне една доза са 95% сред хората на възраст над 50 години. С други думи под 5% неваксинирани дават 36% от смъртните случаи.

534

Анонимен

преди 2 години

Лора, Лора... Отивай да си гледаш манджите. Не давай акъл, когато го нямаш.

533

Анонимен

преди 2 години

Браво 600 много точен коментар,браво и на Мангъров.Въпреки че го прекъсваха на всяко изречение успя да каже доста важни неща.Който има уши ще чуе.

532

Анонимен

преди 2 години

Изтеглих си т.нар. информирано съгласие от любопитство. Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че сте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате, честно. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом сте наясно

531

Анонимен

преди 2 години

До LoraТи правиш ли разлика между експериментални и доказани ваксини? Явно не. Не можеш да сравняваш едното с другото, но защо ли си губя времето да обяснявам нещо на човек с телевизор на раменете, вместо глава и мозък...

530

Анонимен

преди 2 години

"Съвсем примерно, защото не знам точните числа, ако имаш сред най-възрастните 95% ваксинирани и починалите са 64%, не е ли очевидно, че ваксините помагат?" - При тези проценти би било очевидно, че повечето ваксинирани възрастни хора са починали т.е. да, помага... да починат... Предлагам ти да се съсредоточиш върху друг процент. До 5 години примерно виж колко от ваксинираните са починали и колко от неваксинираните (без значение от какво са умряли). След това ще се сетиш за какво помага ваксината!

529

Анонимен

преди 2 години

До Lora За детския парачли и едрата шарка ваксините са преминали всички изискуеми по медицинската наука фази на разработка. Тези за ковид дори и първата от 5-те задължителни фази не са минали още. Трябва да се чете повече, Лора. А не да си плямпаш като бабите на пейките пред входа. А може би наистина си някоя от тези баби като те слушам.

528

Анонимен

преди 2 години

"Троловете рекламират ГМО препаратите. Кой ви плаща и защо?" - Фарма индустрията е сериозна работа. Щом могат да си купят толкова медии и говорители/лекари по телевизията, защо да не платят и на някой ***? ... :) ... От здрави или от болни хора печели фарма индустрията? Ако всички сме здрави, ще фалират. Ако измислиш вирус/ваксина/лекарство, който да прецаква имунната система ще те позлатят, а фарма индустрията ще управлява света... Може да са го измислили вече... :)

527

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВиждал ли си снимки на онези пилоти изпитатели, когато са пробвали реактивните двигатели? Много от тях са загинали трагично. Не значи, че реактивният двигател е лоша технология, просто е имало детайли за оправяне - дребни но фатални. С това генно инжинерство е същото, само че за разлика от няколко смели момчета доброволци, сега по някаква причина карат всички да участват в тестовете.

526

Анонимен

преди 2 години

До До 577 "Съвсем примерно, защото не знам точните числа, ако имаш..." Не знаеш точните числа, ама говориш.

525

Анонимен

преди 2 години

До До 577 А ти цитираш... себе си.

524

До 577

преди 2 години

Цитираш данни от PHE, но забрЕяш нещо много важно - каква е пропорцията между ваксинирани и неваксинирани сред хората, които масово умират от вируса, а това са най-възрастните. Съвсем примерно, защото не знам точните числа, ако имаш сред най-възрастните 95% ваксинирани и починалите са 64%, не е ли очевидно, че ваксините помагат?

523

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 591 "Троловете рекламират ГМО препаратите. Кой ви плаща и защо?" Ало, "натуралния", като си счупиш крака още ли ходиш при племенния знахар?

522

Анонимен

преди 2 години

Троловете рекламират ГМО препаратите. Кой ви плаща и защо?