464

Анонимен

преди 2 години

Вярвам, че българите са отдавна,за съжаление най- дълго са ни връткали в тото сферата(колелото на Сансара),но нашата ДНК и записа и са неизтривеми, и слава богу.*** и упорити,чисти божии искри.

463

Анонимен

преди 2 години

"От кои други си. Професия, образование, познания, квалификация, езици, заплата, моля." - Живях 9 години в Германия, от 7 отново съм в България, учил съм в 4 университета (два в България и два в Германия), работя за световно известна компания, знам немски (C2), английски (B1) и български. Написал съм една книга (неизвестна, роман) ... Не обичам да се хваля, но обичам да натривам носа на нагли индивиди, затова пиша този коментар, който звучи като самохвалство предполагам! Извинявам се за което...

462

чочко

преди 2 години

АПЕЛИРАМ.....НЕ НАПРАВО УМОЛЯВАМ всички ВАКСЕРИ да се ваксинират... бъдете отговорни към обществото и бабите си ако можете и тях ваксинирайте и децата си..бъдете здрави, съвестни и отговорни граждани...пък те антиваксерите нали ще са поддатливи към този ужасен, страшен, опасен и коварен вирус, а НИЕ ВАКСЕРИТЕ ЗАЩИТЕНИ просто ще им се смеем..хем ще се разболяват хем ние умните, които се вслушахме в науката и специалистите след ваксината ще бъдем недосегаеми..не само от ковид, а и бъдещи вируси...

461

до 519

преди 2 години

Дървен философе, една държава е успяла, когато средната й класа е адекватна част от населението и живее добре. У нас обслужващата класа е двойно по-висока от средното за ЕС. Капиш? Демек, имаме най-пpoстото население в ЕС.

460

Анонимен

преди 2 години

Даваш му на българина огромен избор от ваксини. Първо пееше, че иска Пфайзер и защо само богатите и връзкарите се боделия с Пфайзер. Ето Пфайзер. Ето Модерна, Янсен, АЗ. До една не ставали. Всички фармацевтични компании са направили конспирация да унищожат великата българска нация. Има глобален заговор и всички ваксини са еднакви и убиват.

459

Анонимен

преди 2 години

"Стандарта на живот в една държава е в пряка зависимост от интелекта и морала на обществото, като цяло ... Сами преценете, защо сме на винаги на последните места." - Ако един крадец е по-богат от теб, това означава ли, че е по-умен? Ако един спортист е по-богат от теб, това прави ли го по-умен? Мутрите по-умни ли са от теб? Ако една държава краде ресурсите на друга, това означава ли, че в първата живеят по-умни хора или означава, че в първата са крадци?

458

до 512

преди 2 години

От кои други си. Професия, образование, познания, квалификация, езици, заплата, моля. Тогава обяснявай, че си от другите. Те и провалените инженерчета от ТУ със заплати на касиерка в Лидл и те уж се мислят за велики, ама не са.

457

Анонимен

преди 2 години

"Много моля, не смесвай Велика Царска България (Балканското Чудо) с разрухата след комунизма." - Политическата система е различна, но хората сме наследниците на тези същите живяли по Царско време т.е. ние носим в нас най-малкото възпитанието, мирогледа им. Имам въпрос на който също не отговаряте ваксърите. Когато сме спасили евреите през ВСВ и реално сме постъпили различно от Германия, Франция (няма да ми стигне коментара да ги изброя всички), правилно ли е било да действаме иначе? Да или не?

456

Анонимен

преди 2 години

Стандарта на живот в една държава е в пряка зависимост от интелекта и морала на обществото, като цяло ... Сами преценете, защо сме на винаги на последните места.

455

до 515

преди 2 години

Много моля, не смесвай Велика Царска България (Балканското Чудо) с разрухата след комунизма. Какво сме били едно време е отделен въпрос. В момента, както човекът е написал долу, сме сбирщина от миячи на чинии. Утaйкaтa на ЕС в резултат на комунизма. Тотално промити мозъци, сбъркани ценности и мислене. Не сме това, което сме били. Това е.

454

Анонимен

преди 2 години

"А случайно да си дочул, че в Япония ваксини НЕ достигат? Явно не. Немците идват при нас да се ваксинират заради огромен избор на препарати, ама иначе големият български гении не иска да се ваксинира." - Според теб когато ние сме постъпили различно от немците през ВСВ и не сме пратили евреите в Германия правилно ли сме постъпили?

453

Анонимен

преди 2 години

Този пи.шман имунолог не знае какво е антиваксър, първо, и второ: явно не е българин, щом говори за нас в трето лице. Тукашната продажна антибългарска медийка пише небивалиците на някакви чужденци които ни заплашват?!?Утре пред офисите на днес беге да им се потърси отговорност?!?!

452

Анонимен

преди 2 години

"Ей ви на- първи миячи на чинии в ЕС." - Това са тези, които се ваксинират. Аз съм горд с другите... :)

451

Анонимен

преди 2 години

"Разпалил се е *** по темата." - Единствените аргументи на ваксърите са ***, телевизора, конспирация, Израел и Великобритания, и... май не пропускам нищо т.е. нямат нито един реален аргумент. Били по-образовани ваксърите? Кой го казва това? Телевизорът ли? хахаха Може да се спори само със същества, които могат да разсъждават. С папагали спор няма как да има...

450

Анонимен

преди 2 години

До506 Ганьовеца застреля един с бели ръкавици или май така го набедиха самите масони.Не се прави на кардинал с "великите" си изводи.

449

до 501

преди 2 години

А случайно да си дочул, че в Япония ваксини НЕ достигат? Явно не. Немците идват при нас да се ваксинират заради огромен избор на препарати, ама иначе големият български гении не иска да се ваксинира. Чел недочел там, че най-тестваната на всички времена ваксина, с която са ваксинирани 1 милиард души, не била тествана и си пее там неговото как RNA терапиите били новост, нищо че са от 40 години.

448

Анонимен

преди 2 години

Брех тези българи... През ВСВ не искаха да пращат евреите на Хитлер, през 2020 не си затвориха църквите, а през 2021 не искат да се ваксинират... Все проблеми създават... хахах ... Бях позагубил надежда през пролетта на 2020, но сега съм още по-горд, че съм българин! Народ, който мисли с главата си и не позволява на телевизора да му казва какво да прави има бъдеще! Неслучайно от нас са тръгнали богомилите и така сме заразили французите, че до днес имат критично мислене в главите си.

447

Анонимен

преди 2 години

До496,не намесвайте Крис Риа.Нямаше света да е замърсен ако капиталистите не бяха изяли сиренето,и не бяха оцвъкали всичко.Сега търсят "умници",за нова земя(обетована),и ново небе-лазурно...

446

Анонимен

преди 2 години

Разпалил се е *** по темата. Няма и как да е иначе. Забавно ми е как в интернет всеки е огромен, ама същевременно в реалния живот толкова страхлив, че не смее увеличение на заплатата си да поиска. Абе, интересна картинка са антиваксърите. Колкото по-проста и бедна е една държава, толкова повече антиваксъри- закон. Ето ви Италия- последна от големите. Пълна с хора, които името си не могат да напишат. И първа по процент антиваксъри. Нормална картинка.

445

Анонимен

преди 2 години

А тромбозка това онова ще има ли?