13

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, както господин Бабикян сам дефинира, групировката им е защитник и представител на бедни, болни и нещастни хора. Това определение изчерпва темата.

12

Дела трябват!

преди 2 години

Аз съм *** човек, не съм учил в някой престижен университет. Затова ми е трудно да разбера посланията на политиците. Например на Карадайъ "Да възстановим нормалността в политиката". Това преведено на езика на простия избирател какво точно означава? Липсва ми конкретиката. Всички казват Какво ще направят. Никой не казва Как точно. Толкова ли могат нашите политици - само общи приказки и гръмки обещания?

11

Анонимен

преди 2 години

Абе Бабикян я кажи кои е 160 гилограмовия ти приятел които финансира авантюрите по площада.

10

Извод

преди 2 години

Не е прокопсал този ,който е позволил прасета като този ярменец да се настанят в управленско кресло! Накрая всичките му гласоподаватели ще ядат ярменския му макък !

9

Анонимен

преди 2 години

Не, бе, те гласуваха за един такъв с 19 Апаратмента, който най-нагло им каза в очите, че всичко му е законно. Даже се хилеше при Диков. Отпусна се на стола и взе да се смее. Така се изрази даже, че това било малко като се има предвид колко били работели с жена чу за тези имоти,

8

Анонимен

преди 2 години

Да живее царство Чалгария с трите държавни символа - Чалгата, Ракията и Шопската салата! Да живее Революцията на масата!

7

Анонимен

преди 2 години

Айде още един на опашка за баница.... Този с неговите 4 процента трябва да му дадат да бърше масите на министрите преди заседание, кaлют aк...

6

Жоро

преди 2 години

Вижте го този левент, идол на българската нация и светлото бъдеще. А всъщност дерт, дебел и грозен арменец, който провокира омраза и вандалски погроми, и се настани на държавна хранилка. Честито.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе оплескахте държавата от една година, но така е. Не виждам нищо позитивно от една година, а от последните три месеца - съвсем. Само разправии, упреци и оправдания. Той ми бил крив, оня бил крив. От една година само разправии, закани и реваншизъм. Е така ли ще продължава тази държава. Това е абсурдно.

4

Анонимен

преди 2 години

Този мазен арменец ли гласувахте да ви оправи, бе народе???

3

Друг Помнещ

преди 2 години

Избирателите на протестните партии! Имам новина за вас: пр е еб ан и сте! Гласувахте за промяната, но получавате още от същото. Да ви е честито, парапуняци. Ай одете сега да лежите по паважите и кръстовищата.

2

GG

преди 2 години

Тази алкохолизирана карикатура на човек ли ще ни оправя ?!

1

Ал.

преди 2 години

Тоя с новините Бабикянки от кога е меродавен.. че и снимка сте ми сложили..