427

Анонимен

преди 2 години

До до 364 __БЛАГОДАРЯ, НО НЕ СТЕ МЕ РАЗБРАЛИ. ТЪРСЯ ЦАРЯ И НЕ ПЪДАРЯ! АКО ИМАТЕ ДОМЕЙН НА КОЙТО Е ПУБЛИКУВАНА ФИРМЕНАТА ИСТОРИЯ - СОБСТВЕНИЦИ,ОСНОВАТЕЛИ, ПЕРСОНАЛ, ЗАДЪЛЖЕНИЯ, ФАЛИТ - ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО. В НАЙ БЕГЪЛ ПРЕГЛЕД ИМА ОЩЕ НЯКОЛКО БЪЛГАРИ И ПОНЕ ДВАМА ЧУЖДЕНЦИ, А ФИРМАТА Е КАТО НЯКАКВО ДЪЩЕРНО LTD (offshore). ЗА МАНГИЗИТЕ НА БРИТИТЕ НЕ СЕ БЕЗСПОКОЯ - ТЕ ЗНАЯТ КАК ДА СИ ГИ ПРИБИРАТ. ИНТЕРНЕТ Е ЯМА БЕЗДЪННА, ТЪРСЯ - ДОМЕЙН, ФИРМА,АНГЛИЙСКИ. А ПОРТФЕЙЛА МИ Е ПЛАТЪК - БЕЗ ПАРИ.

426

Анонимен

преди 2 години

Чете човек изразите тук,оплюващи президента.И стига до извод.Че оплюващите този достоен президент,са предимно млади хора! -:)) Защо го правите бе деца? Не че не се сещам,но питам само! Сещам се по "коментарите" и заглавията на"никовете" ви тук! Вие през изминалите 12 г,освен Мутрата знаете ли друг? Не! Той мразеше президента дедо ви Борисов! И вие мразите същите хора! Ако бяхте зрели хора,трябваше да знаете,как и от къде са тръгнали и Радев и Борисов! Ясно е,че за Борисов ,нищо НЕ ЗНЕТЕ!-:(( Е?

425

Анонимен

преди 2 години

Радев е клиент на прокуратурата, чакат го да свърши времето на президент. Затова той иска да маха прокуратурата па и да спаси и черепа и другите хубавци.Говорите, че Бойко е мутрата, А РАДЕВ И БОЖКОВ ДЕЛЯТ ДЪРЖАВАТА???КОЙ Е МУТРАТА??

424

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Високият резултат на Президента е следствие на некъдърната работа на слабоумните герберски троляци.Със свойте писания още повече сваля рейтинга на ГЕРБ и вдигат този на Президента.ФАКТ

423

Анонимен

преди 2 години

493 ме разсмя))))

422

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Значи на изборите на есен ще бъде избран още на първия тур, а Тиквата няма да посмее да се изправи срещу него на преки избори.

421

Някой си

преди 2 години

Въъъъъ...кога е станало туй Славе и Деса?Значи не стои само във фейсбука

420

Бонго Бонго

преди 2 години

Центъра е статията. Не се отплесвайте))Радев, че трябва да се покае и Рошко и Кацаров е истина! Инак продължават да унищожават всичко българско.

419

Губи време

преди 2 години

Поръчковото изследване на БСП агентурата Гълъп няма никакъв смисъл, защото резултатът е ясен предварително ! И така Фигурантът е пътник наесен !

418

Имате си:

преди 2 години

Неделни училища некой пречи ли ви?

417

Пак ще го повторя:

преди 2 години

Всеки да си знае мястото! Свещенници да учат ученици на Вероучение и то само Християнско без правоспособност учителска или ясна идея какво ще се получи и какъв отпечатък ще има върху бъдещето на хората е все едно да пусна м.а.й.м.у.н.и да сглобяват БМВ. Същото е и за шоумени.Това важи и за мене нали - да почна да утешавам миряните е все едно самия ВОЛАНД да чете проповед в църквата.

416

Бонго Бонго

преди 2 години

486 та по детайлно, ако имаш време да напишеш. Интересно е

415

Не бе аз ...

преди 2 години

Мога тука да изредя още 100 работи дето "не са били нарочно". според негово нищожество, ама са факти и то случили се тук! Ако искаш още да изброявам!Простотии колко щеш па и повторни и третърни разстрели на определени хора ...

414

Бонго Бонго

преди 2 години

Понеже е лъжа на Радев .

413

Татул

преди 2 години

Абе, като гледам по надолу коментарите, от 459 90% са против президента. Та къде ги видяхте тези 64 % които го подкрепят нещо не разбрах.

412

Бонго Бонго

преди 2 години

Браво Притчи

411

Някой си

преди 2 години

Значи Деси и Слави я е жулнал а?

410

Z3

преди 2 години

Ей, Анонимен 360, казваш, че "Победата на ИТН е резулгат от 12 години европейско развитие". ГРЕШКА! Победата на ИТН е резултат от машинното гласуване.

409

Анонимен

преди 2 години

То па Бойко ви е един обединител.....мани,мани.Обезпечава материално с кражби само шайката,сякаш ще живеят векове....

408

Още....

преди 2 години

И БТК не беше нарочно и Булгартабак и двата реактора в Козлодуй не бяха нарочно и Кремиковци не беше нарочно, и концесиите не бяха нарочно и банковите ти сметки не са пълни нарочно от всичките подкупи и рушвети .... И не си се плодол нарочно като заек нарочно ....