173

До DJ

преди 2 години

Ако Радев искаше да направи добро, той щеше да направи партия! Но той е страхлив кариерист, който се крие зад имунитета си и назначи подходящите питбули да му разчистват пътя за втори мандат.

172

Dj

преди 2 години

Нищо не ми е измислено. Жалки тролчета на една мафиотска структура с име герб.

171

До измисления DJ

преди 2 години

Мафията са клиенти на прокуратурата.Васил Илиев боса на ВИС беше убит преди да стигне в ресторант Мираж, където е имал среща с Трифонов.А 20 минути преди това е бил на друга среща с Александър Маринов - Майстора (междувременно шеф на стратег.съвет на Радев). Хората знаят кое е магията.Няма как да изопачавате нещата. Трифонов много плака за Васил Илиев. Сега само деца от яслите може да излъже Рашков понеже хората са му яли попарата.Рашкое е за диагноза.Но нямам морално право като психолог да кажа

170

Анонимен

преди 2 години

Рашков НЯМА една успешна разработка и като много връзката се е скрил да преподава в УНСС (утре носи съответната сума) Надявай се народе, че всичко е за добро.

169

Анонимен

преди 2 години

Щурмът на простащината започна преди 20 години, га го назначиха за главен секретар на българската милиция. За 20 години щурмът прерастна в ураган на простащината.

168

Герб

преди 2 години

Нека плюенето по рашков започне точно сега

167

Анонимен

преди 2 години

Смятам , че - Рашков е голям , борисич не може на малкият пръст да му стъпи

166

Анонимен

преди 2 години

Рашков знае, защото самият той е един от изявените бг простаци и реваншисти. Затова е назначен в служебното правителство. Такива са Кацаров, Минеков и други, кипящи от злоба и желание за мъст.

165

Анонимен

преди 2 години

Рашков е съборил работата на криминалистите за убийството на Луканов. Само да припомня, че Луканов и Младенов свалиха Живков като преврата е готвен години с чужда държава. Луканов създаде първа частна банка с кредит от БНБ.След това втора банка с кредит от първата.Когато каза, че помни като компютър на кой е дал куфари с пари- три дни след това го ликвидираха. Защо Рашков саботира делото и защо укриват кой уби Луканов? 19 имота да не са изкопани от нивата на дядо му?

164

Анонимен

преди 2 години

Рашков бленува за щурм. Радев онзи ден при влизане в НС каза на журналистите в сградата, че вече отговарял пред сградата: "Вие сте се събрали на различни ешалони". Ешалони е войскова единица. А щурм няма нужда да обяснявам какво е. Рашков и Радев са тръгнали на война с България.

163

Тони

преди 2 години

Хайде журналисти и надути професори,политолози,социолози и всякакви дребни душички,нареди ли се на клона за парички,че имате чест и достойнство,спрете да побликувате и отразявате на един явен психопат изявите,е ако има нещо останало от изброеното по-горе.Та това е втори фюрер,това ли защитатавете......срам ме е не от него,а от вас...

162

Анонимен

преди 2 години

Няма ли един смел психиатър в България, който да каже най-отговорно на Тиквата, че трябва да влезе в психиатрична клиника - колкото по-бързо, толкова по-добре? Това рязко затлъстяване е най-вероятно в резултат на дрога или обезболяващи лекарства.

161

Анонимен

преди 2 години

Елитът на ЕС явно поне морално не е много по-различен. Десетки години поощряваха престъпника да продължава да граби народа си и да унищожава всякакви наченки на правова държава! И не, изобщо не вярвам, че не са знаели какво става.

160

Анонимен

преди 2 години

Това са изказванията на бивш премиер на държава от Европейския съюз и "обичан" от елита на ЕС лидер на "про-европейска" партия ... Без коментар ...

159

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

158

Анонимен

преди 2 години

Всяка история си има край. Само кренвиршът е по-велик от историята, защото има два края. Ако си кра(ди)л, значи не си бил крал.

157

Анонимен

преди 2 години

По-гадни комунисти от Гроб няма! Не са измислени такива. Комунисти, милиционери и мутри в едно. Като не си бил тук толкова години не давай мнение. Аз съм на 53 години, помня прекрасно и това време, за което говориш, помня и преди него. Такива гaдoвe, като тия последните комунисти, дето уж са десни, не помня. Остани си със здраве!

156

Няма Такава Държава

преди 2 години

Не може да си вълк и да пазиш стадото, едновременно. Може и да става, но... накрая винаги те хващат. И си отиваш от сцената като кон без история.

155

Петър Славов

преди 2 години

Айде със здраве че стана време за вечеря, а пък Берия са го дyxа на Рашков че белким свърши нещо този път

154

Петър Славов

преди 2 години

21 век е! Всеки е свободен да ходи къде му душа иска