440

Анонимен

преди 2 години

Краят на Януари, началото на Февруари! Ще се отварят тефтерите! Защото българинът няма да си развали рахатлъка за Коледа и Нова Година. Но след това ще има ревизия на РЕВИЗИОРСКОТО правителство!

439

ББ

преди 2 години

еднолично раздаде над 8 милиарда лева авансово на групировки с цел да си купиш още 4 години власт,в Румъния лежат в затвора твои "колеги"за къде по-малки кражби...свърши се...децата ми и глада,униженията,отнетото ни право...са престъпления за дълги години затвор на Баорисов!...Меркел ако желае да я запомни Народа им като ...финансиращата престъпници...нейн проблем...можем и без нея...баце,Справедлив Свят....самозабравили се...водите децата си към ...Армагедон!!!САЩ също!!!Справедлив Свят!!!

438

ББ

преди 2 години

а баеце вече само...биков...се прави ,че ти вярва,срещу Народ не се върви...осебенно срещу Народа на Баба Тонка и Левски...излъгаха те...офшорки...прокурори...гвардии...комсомолци...да си чел когато е трябвало....***.ст.ото по нашите земи не е ценност...Народ сме...Обичаме България,Братя сме и си помагаме,Толерантни и Почтенни сме...баце объркал си Народа...и Затвори ще построим и Законодателство Справедливо и Строго...Престъпленията и Геноцида в 21 в в Света ни е наказуем и недопустим...

437

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е истинският министър-председател на България, а не онова мекотело Стефан Янев, който, представи си го били подслушвали?Абе, мишок силните лидери ги подслушват, не плужеците като Янев!

436

Анонимен

преди 2 години

До нова година ще са за бой, но проблема е от кой да почнем първо.

435

Щирлиц

преди 2 години

Ето резултатът на продължаващия над 100 години еврейски червен тероризъм,наричан за пред народните маси "комунизъм","социализъм",а в по-ново време "преход".

434

АнонимеН

преди 2 години

СЕЛЯНДУРСКИЯ ИЗВЕРГ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕ !

433

О хо хо

преди 2 години

И 6 мес. няма да има. До декември ще има самозапалили се вярващи в и.т.н. А пенсионерите вече си получиха заслуженото " увеличение" - с 10 лв ПО- МАЛКО! ТАКА ЩЕ ЖИВЕЕМ ПО- ДОБРЕ ПРИ ИТН. !!!!...

432

Анонимен

преди 2 години

Гласувалите за Слави, ще имат възможност да му се насладят. Това ще стане след опиянениято от разгрома на Борисов, и непосредствено след наркотичното опиянение от новия месия Слави.Разбира се после същите хора ще свалят Слави, възмутени, че е *** и чалгар и ще изпаднат в абсолютна амнезия относно това кой го е избрал. Процесите са доста добре описани като психология на тълпите от Густав Льо Бон.

431

Анонимен

преди 2 години

"Колко пъти се повтаря старата история?Изхвърляме единия, прегръщаме втория.Нема такава държаваНяма смисъл от товаи последната илюзия умряв тая страна на власт е глупосттаНяма такава държава"Ами оказа се, че има таква държава, даже си направи партия със същото име. Да ни е честита : ) Борисов може да умре, но борисовщината в България - никога, метаморфоза, другари....:))

430

спонсор на МВР

преди 2 години

Гледате пряко предаване от идиотеката на т.н. "герб"

429

локо

преди 2 години

тоя не е добре

428

Анонимен

преди 2 години

Лошото е, че е прав. Тези са още по-неграмотни и корумпирани. За народа дори не искам да говоря той е в тежка кома, с пристъпи на налудност в будно състояние.

427

Браво,

преди 2 години

***, спазвай инструкцията! Ако някой излезе с мнение различно от "нужното", трябва да бъде залят поне с десет поста евтина помия! Дерзай, напред !

426

Асан

преди 2 години

Тиквата кандидат за президент наесен със жълтата фланелка :)))

425

Божков да не те види

преди 2 години

теб Боко.А Доган да разпредели...на другите...

424

Асан

преди 2 години

Служебния кабинет да управлява докато навре Тиквата у пандиза :)))

423

Д-р Исня

преди 2 години

Къде се намирам!!! В какво живея! Махленски спорове, междуродово-апашки битки. Къде отиде книжовният български език. Това е положението. Още дълги хилядолетия ще слушаме, кой на коя галактика е кацнал, докато ние още тъпчем дупките по улиците с чакъл и ***.

422

Ха-ха-ха

преди 2 години

Товарищи тролли, дерзайте, ден година храни! Щом има кой да плаща за евтина помия, работете! И идете сутринта да запалите една свещичка за здраве за Борисов, че пак той ще ви върже надника! Някои умеят единствено да заливат с помия, какво ще правят ,ако останат без работа?

421

toti

преди 2 години

Като слушам тоя Петков,като гледам нашия Бойко и си мисля....колко *** народ сме били да му се радваме на тоя дървар и ***,колко години децата ни загубиха да вярват в светлото бъдеще ,а бабите да нямат пари за погребения....СРАМ МЕ Е ЧЕ ТОЯ *** МИ Е БИЛ МИНИСТЪР !!!