259

Анонимен

преди 2 години

Добре де нормално ли е един следовател от ДС да има имоти за милиони ЕВРО, на които само подръжката месечно 20- 30 хиляди лева? И тоя да е вътрешен министър, абе къде живееме бе хора в ЕС или в Руската федерация? И още толкова ли е сложно да се направи една ПУБЛИЧНА СПРАВКА има ли Б. Б имоти в Испания или Гърция, в черна дупка ли се намираме, алоооо 21 век е, аз без никакъв опит в това мога да направя такава справка!!!!! ПРИ ТОВА ЗА ДНИ!

258

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков е единственият преуспяващ министър на МВР, който има данни за това. Обикновените(честни и материално бедни хора спечелиха от лотарията!!! Нали с,,парите,, всичко може...

257

1

преди 2 години

В МС звучи "Нас червеното знаме роди ни..." и бой по мандрите

256

Писна ми от дебили

преди 2 години

До 248 payakТи вероятно живееш в някаква паралелна вселена, а не в България. Виждал ли си последните 10-12 години да се прилагат нашите, иначе така хубави, закони? Аз не съм.

255

За пари е всичко

преди 2 години

Кой как чете Закона и го прилага, става ясно от това, кой накрая прибира големите пари.

254

Сократис

преди 2 години

И какво като Рашков е бил шеф на НСС ? Това според Биков означава, че е неморален ли?! Неговия лидер (На Биков) какъв е бил по това време?! Хайде да си спомни "моралния" Биков, през колко партии мина, и как беше един от уволняващите Борисов... Какво прави сега "моралния" Биков в Герб, като пръв защитник на Борисов?! Този човек е патологично неориентиран индивид, който поради високите си умствени качества, винаги настъпва мотиката, но главата му е дебела и той продължава...

253

ха-ха

преди 2 години

С 5% от населението гласували за теб да управляваш държавата,това го има само в Абсурдистан.Евала како Корни,евала и на летеца.

252

Анонимен

преди 2 години

Чашков толкова чашки е обърнал, че вече не помни какво е правил вчера, камо ли кога е бил шеф на НСС.

251

Анонс

преди 2 години

В пловдивската психиатрия "Гюро Михайлов" има много вакантни места за политически пациенти. Да се надяваме, че скоро същите ще бъдат попълнение със съответните бройки.

250

Анонимен

преди 2 години

Боико Рашков да отговори в какви отношения е бил с Карамански и с Веска Меджидиева, която избяга в юар 90 те години. Тази жена за по младите читатели беше фараон и спонсор на БСП от времето на 90те. Думата фараон през 90те се използваше за хора създали финансова пирамида.

249

Асан

преди 2 години

А Тиквата беше през мутренските години у СИК ! :)))

248

До № 263

преди 2 години

Да, очакват се мафиотски войни, яко трепане и който оцелее, оцелее. Вече са на ръба. Да се надяваме, че няма да има колатеръл демидж.

247

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори герб под 4 процента

246

аноним

преди 2 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ РАШКОФ -ДА ПОЧНЕ ДА УБИВА ЛИ??Е МНОГО РОБСКО ПЛЕМЕ СМЕ ЩОМ ЕДИН ЧАЛГАР И ЕДИН ЗЕЛЕН ЧОРАП НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ КАЛИНКИ!!

245

Анонимен

преди 2 години

герб вън

244

Жалко за народа

преди 2 години

Рашков явно има нужда от спешна медицинска помощ. Вместо да се изживява като звезда от "На всеки километър" , да му помогнат колегите на Кацаров от Четвърти километър.

243

Анонимен

преди 2 години

Рашков представя като "доказателства" публикации в пресата -----////----- Ами когато става въпрос за уронване престижа на институцията от Гешев, какво да представи? Представя мръсотиите, които Гешев изговори пред медиите.

242

Анонимен

преди 2 години

Всички от герб трябва принодително да се изселят от държавата

241

Анонимен

преди 2 години

всички гербави вън от страната

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249 /// Не зная дали ГЕРБ са съсипали държавата, но като гледам хвърчащите цени, май новите ще й вземат акъла. Тогава да ви видя каква песен любовна ще запеете за Бай Рашко, Чорапа, ИТН и останалите. Няма да се наложи да чакам много. Lool