203

Анонимен

преди 2 години

Когато имаше трезви гласове през миналото лято, полицията да се заеме с протестите, така като правеха колегите им от Германия и Франция по същото време,нямаше да има нито избори,нито комисии! Со кротце, со благо...А трябваше и со малко кютек!

202

Анонимен

преди 2 години

218 А не те ли кефи Слави чалгаря, с трите дипки бибитки, с тъмни стъкла, пълни с охрана от мутри, като него? Наивниците и не до там умните ни сънародници, бъркат политиката и съдбата на България, с шоу и кафене от тъпитесмешки на невъзпитания грозник Тошко. Скоро, ще видят, че смехът не винаги е здраве.

201

Чистачката на НС

преди 2 години

Тъкмо се зарадвах, че са скочили от последия етаж на Пирогов..., а те от седалките скочили...пак трябва да чиста л..на!

200

Анонимен

преди 2 години

ало, кои руски шпиони бе? тия дето дадохте на путин 4 млдр за потока??? ай скрий се!

199

Герб

преди 2 години

С ердоган и гн Борисов напред кьм -евразия

198

Анонимен

преди 2 години

ИТН им нарита задниците на всички ояли се и самозабравили се ***. Сега не могат да гребат от общата софра, както гребаха 12 години. Остават дпс. Но, всичко с времето си.

197

:)

преди 2 години

До Анонимен Не ви е лесно на гербавите *** :) Как си пишете, все едно си вярвате. Да не би да си мислите, че сте в състояние да заблудите някого? Вярно ли?

196

Анонимен

преди 2 години

До Герберски СмЪрделИ аз така мисля, ако бяха сложили Караянчева, щеше да е много по-добре от Деса Атанасова и щяха да са по-представителни. Деса дразни с превземките и маниерите си хората, а и с други неща, а и Караянчева е по-умна от нея.

195

бай ганю

преди 2 години

Деса поетеса май си прави майтап със предложението на младенов?Е явно подобаващо са и отговорили и вече ще си знае мястото.Ще отнеме още малко време до като осъзнаят тези 63-*** депутати че мястото на нито един от тях не е в парламента а при бай ставри.Ще поревът ще се похвъчкат ще агонизират но колкото по самозабравил си със власта толкова по болезнено е да се разделиш със нея

194

КЪМ ГЕРБ

преди 2 години

Засега оставете руските шпиони да беснеят на воля в парламента, защото срази ли Америка примитивните феодални режими, тогава варварите в Българския парламент ще изчезнат завинаги в небитието. А времето наближава и милост няма да има...

193

Анонимен

преди 2 години

159 В Дубай избяга Божков, заговорникът на Слави, организаторът и спонсорът на протеста и преврата, поведен от вдигнати юмрук на Радев. С ДПС, в тази агитка се зачисли и Пеевски, който Мая черепова предложи, заедно с Буйкикев Ристо на Маджо, стават всичките, организирана престъпна група. Пред очите на ЕК и посолството на САЩ.

192

noname

преди 2 години

До Диана прав/а си Тиквата така ни вкара в чакалната на евро зоната, че неможем да излезем от там 12 години. Мерси

191

:)

преди 2 години

До Диана В затвора Панкрац :)

190

човек

преди 2 години

До: номер 201 И аз подкрепям Демократична България, но това е избрал народът, както се казва. Това е демокрацията, не можем да виним никого. Не знам как да опиша Тошко Йорданов. Ясно е, че няма изискани маниери, така да се каже, нито външен вид. Обаче много ме изкефи названието "Джипко Бибитков"!Защото бившия премиер е точно това!Накратко, всеки друг на мястото на Борисов е мъдър и изискан като Цицерон!Да ти припомня ли лафовете му: "Идва Цветанов с багера и започва да копае трупове"?

189

Диана

преди 2 години

До :) Явно много вода се е изтекла от времето на твоите спомени! Нещата се променят, панта рей, така да се каже...Там на където са се насочили Герб след твоите спомени, явно им прави чест, защото явно не ходят там по килими...

188

Асан

преди 2 години

Нема да има бонуси от комисии - само 1 гола заплата :)))

187

Анонимен

преди 2 години

100% шяха да саботират и да пречат и след това да се правят на интересни по телевизията. Тиквите вън!

186

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Деса Обшата шефка на парламентарната група на ГЕРБ , нема такъв резил в политиката -ЗАКРИВАЙ.

185

Анонимен

преди 2 години

186 ГЕРБ написа плана за възстановяване, но за разлика от Гърция, България провеждаше избори. Имаше достатъчно, време, което даде ЕК, като първи срок за внасяте но Радев спря плана, за да напъха свои фирми и хора в него. Хвалипръцкото Пеканов, преписа плана на ГЕРБ, като изпълни заповедта на Радев, да добави близки да Радев фирми. Но, това забави със 6 месеца. По вина на Радев и антигербсбирщината.

184

Анонимен

преди 2 години

Герберашите защо се хабят толкова? Закъде се готвят? Не разбраха ли, че керванът продължава без тях?