197

Анонимен

преди 2 години

на сниимката - гепр-деди сочи на герп-лели къде е тиквата.

196

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера хората, които стоят зад някои коментари, но не се и опитвам. Непрекъснато се говори, Прокуратурата и Полицията не си върши работата. Когато се извика на разпит човек, срещу който има жалба, че е отправил заплаха ако е Бойко Борисов, институциите не трябва да си вършат работата. Да се изкара списък, кой може да си прави каквото иска и за кой важат законите. Ако подкрепяте такава тенденция, много жалко за част от обществото ни, защото никой не е застрахован от подобни заплахи.

195

Анонимен

преди 2 години

Рускияслуга Радев си отива, а с него и клоуна Слави. Също и копоите от мракобесната ДС, в президентството, фенове на Хитлер, "плик гейт", останалата червенаглутница, която победният Рашков назначи в службите и областите. БАЙ, червенаизмет! На изборите, Видов ден, за вас.

194

Анонимен

преди 2 години

Най накрая доживях да видя в нашата мила родина, мутри да се оплакват от репресии, явно нещата са тръгнали в правилната посока

193

Некъф

преди 2 години

Няма такъв фарс. Да те защитават мутри на простест!!!

192

Анонимен

преди 2 години

Руският човек Радев и напиканото ченге от ДС Рашков, провеждат ПиАр акция ангигерб, с която се надяват, Борисов да получи по-малко гласове на следващите избори. Но, изглежда, ще стане точно обратното. Щом Слави и полуграмотните му млади, не успяха. Изчегъртването им, се провали.

191

Анонимен

преди 2 години

В чувал ли го докараха? Филчев.

190

Анонимен

преди 2 години

Борисов е най-дейният,полезен и конструктивен премиер на България от началото на прехода! Преди него се изредиха 7 управления,ако някой от вас ми посочи едно от тях,когато държава и общество са се чувствали по-богати,щастливи,безпроблемни и безкризистни от това на Борисов ще бъда доста изненадан.Но има вече интернет и можем да прочетем и видим всякви параметри и снимки за тея,които не помнят,удобно забравят или не са били родени.Давайте ,вие сте на ход !

189

Анонимен

преди 2 години

на Стъки колко милиона му подари тиквата?

188

Анонимен

преди 2 години

Възродената от Радев, мракобесна ДС, показа зъбите си. Ченгето на репресивната ДС, Рашков, има опит с разпити и репресиите на инакомислещи. Разпитвал е Евгени Михайлов по случая "танковата касета", 9 часа непрекъснато, през 1990. Хвърлял е хартии, беснял е и крещят в лицето му:"Няма да бъде ваштааа, нямааа!". Нашата дойде, комунизмът падна, но руският човек Радев, заедно с машата ИТН, го върнаха. Под прикритието на"промяната. Сложиха марионетки и комунисти.

187

фактолог

преди 2 години

Факт: България НИКОГА не е била управлявана по-добре от управлението на ГЕРБ. Може ли някой да цитира ЕДНО-ЕДИНСТВЕНО ТЯХНО РЕШЕНИЕ ИЛИ ДЕЙСТВИЕ което да е увредило който и да било гражданин по какъвто и да е начин. За слухове и необосновани обвинения не питам. Питам за ФАКТИ!

186

Анонимен

преди 2 години

194 Рашков е с комунистическо образование, от милиционер, с протекциите на БКП, в рабфага"право". Всеки знае така. Но не всеки е червено л...о, като него. Отдавна е за пенсия.

185

Анонимен

преди 2 години

Баба ми е в гепр-лели и не спа цяла нощ.

184

Анонимен

преди 2 години

Виждам на снимките имотни баби и дядовци, които са гласували за него. Другите не знаеха български и не успяха. Третите не гласуват безплатно и те не отидоха. Остават младите, образовани на които им омръзна от корупция, рекет, кражби и банки, които обслужват само специални клиенти от така наречения елит. Тези хора не гласуваха за чалгата, не гласуваха за комунизма, не гласуваха за каквито и да било глупости, които се внушават от Герб. Това беше наказателен вот. И следващите управляващи да си зная

183

да се знае

преди 2 години

Те такива а'меби, като тези, които плюят тук по Бойко избраха болшинството п'аразити в парламента...

182

Активист на БСП

преди 2 години

17 души бяха на цирка

181

Анонимен

преди 2 години

Ми вмро ги няма щото лапането им покраи - герб свьрши , те ще са пьрвите които ще сравняват боико сьс сатаната пред новата власт

180

Анонимен

преди 2 години

Затова, от президентството, ни стон, ни звук, защото готви репресии, с които цели, да срине рейтинга на ГЕРБ/Борисов. Но, с това което прави, само окуражава, повече хора, да гласуват срещу президента, фен на Путин и мракобесната ДС, чиито членове са сред съветниците му, в неговото правителство и в службите, поставени там, от победения Рашков.

179

noname

преди 2 години

Патерицата ВМРО за що ги няма, за да ръкопляскат?

178

Анонимен

преди 2 години

Някакъв чиновник натрупал 19 имота включително резиденции на топ локации, които ако продаде спокойно ще напълни всичките чекмеджета (не на фотошоп а истински) на хипотетично нощно шкафче...та той ще разпитва човек с блестяща кариера, лидер на партията изправила България от калта, това след 20 години дс дирибейство няколко фалита смени на пари, хиперинфлации, убийства по улиците. Изчисти престъпността умножи доходите, докато му се пречеше и нямаше мнозинство през по-голямата част от времето. Срам за народа!