175

Анонимен

преди 2 години

А некоя сгодна женица ще дават ли? Тогава може да се навия да се ваксна няколко пъти.

174

Анонимен

преди 2 години

До РеЗко Пич, на първа страница има ТРИ новини за изборите. Явно ти се плаща да говориш за "краха на БоКо" и затова така се натискаш.

173

РеЗко

преди 2 години

Рязко изменяне фокуса от изборите към ваксинацията ....!!!! Всички платени медии....не пишат нищо друго освен за "бъдещ локдаун и нова пандемия " .... !!! А за краха на БоКо е Неделя....нещо ?!?!?!?!?

172

Анонимен

преди 2 години

До до 176/178 "Не е точно така. Който се съгласи да се инжектира с нещо срещу 100 лева обикновено не е от групата на плащащите данъци." Не знам кое е по-неграмотно: това, че не познаваш ***, или това, че не виждаш противоречието, че дали ще им дадат пари на "някои" или не на теб няма да ти намали данъците :))))

171

до 176

преди 2 години

Не е точно така. Който се съгласи да се инжектира с нещо срещу 100 лева обикновено не е от групата на плащащите данъци.

170

Анонимен

преди 2 години

До Пи "Стойчо и ти ли се продаде. Къде е мед. етика? Бодат хората в палатки като бройлери" Що ако не беше в палатки нямаше ли да е "като бройлери" или само за драматизма?

169

Анонимен

преди 2 години

До Ха ".Аз от мойте данъци бонуси не ща да се изплащат за да стимулират ваксинация" Че кой изплаща "от твоите данъци"? Хората, на които ще "изплащат", също плащат данъци. Изплащат си им от техните данъци.

168

Анонимен

преди 2 години

До Lina Разминала си се леко. Аз го карах два пъти. Първия беше кошмарен. Освен загубата на вкус, което не е проблем когато си болен, ужасяващия недостиг на въздух (чувството че се давиш) и треската, която е на приливи и отливи и идва и си отива когато си иска и взривяващото се кръвно налягане без никакви видими причини направо ми разказаха играта. Карал съм грипове през живота си (и доста бронхопенвмонии като малък): тва нещо е бая по-злобно.

167

Пи

преди 2 години

Стойчо и ти ли се продаде. Къде е мед. етика? Бодат хората в палатки като бройлери. Никой не знае в какво здравословно състояние си

166

Откровение на Йоан

преди 2 години

"И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест."

165

Ха

преди 2 години

Като е дошло от туризма, да си плащат те.Аз от мойте данъци бонуси не ща да се изплащат за да стимулират ваксинация.То ако не вземеш сам решение дали да се бодеш или не,що за *** трябва да си, че да се навиеш за някакъв ваучер.

164

Анонимен

преди 2 години

"Преболедувалите" са едната от групите на която е приложено разделяй и владей. Държат ви в летаргия с надеждата, че ще минете метър, но вече заповате да усещате топлината?

163

Чоко

преди 2 години

Паричните стимули са за малцинствените групи. Никой не може да ме накара да се ваксинирам при положение, че тази ваксина може да ми докара заболляване за което да трябва да платя десетки хиляди левове.

162

Анонимен

преди 2 години

До 161 - Типичните симптоми ...на грип? Казах ти, наблюдавай. Тези които искате да минете метър за "преболедували" от несъществуващия "вирус" ще ви пръснат най злобно. Ще кажат нещо от рода - ковид не се изчиства напъно от организма (както знаем могат да му приписват каквито си искат свойства) и всички преболедували трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се инжектират. Щом вярваш в пандемията и преболедуването на несъществуващ вирус със симптоми на грип, заслужаваш насилствена "ваксинация"

161

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирани, неваксинирани, а къде остана понятието ЗДРАВИ ХОРА? Още в началато на тая лудост, се въведе термина безсимптомно болен, което значи здрав. Та по пътя на тая логика, вече няма здрави, нас ни задължават на доживотен абонамент към фармамафията, ако не искаш....ще видите, няма да пиша спойлери.Настана некакъв зомби апокалипсис.

160

Анонимен

преди 2 години

До Loyko колко протестиращи видя? ваксърите, други не

159

Loyko

преди 2 години

Как може така? Отнехте ли сладката тема за плюене. Като нямаше ваксини,протести да се доставят ваксини откъде ли не. Сега ваксини бол,но никой не се ваксинира.Знае ли изобщо какво иска българина.Няма защо да се о чудваме,че тръгнаха като овце след Станислав Трифонов.Който разчита друг да го оправи,ще си ходи винаги оправен.Държавноста са правилата, реда и средата за развитие.Обещанията преди избори са за балъци...

158

калиспера

преди 2 години

на този мравояд му остават 2 дни и бърза да се вкара фашистките закони.

157

само едни въпрос

преди 2 години

Защо положителен тест за антитела не важи за издаването на сертификат???????????????????????????????????????

156

Анонимен

преди 2 години

Ако това, което е напилас колегата "Не е вярно, сертификат се издава само ако покажеш положителен ПСР от някога си." 161, това автоматично означава, че с този сертификат, фирмата, на която сиси сложил ваксината, автоматицно придобива права върху теб.Това се писа преди много време, но беше осмивано и класифицирано като конспирация.Вие сте стока, товаавтоматично ви лишава от човешки права. накратко, не е важно да сте защитени, а зора е да получите сертификат. В НЕТА вече ги наричат ПОКЕМОНИ.