271

Анонимен

преди 2 години

По време Османската империя според законите и, няма Българи и Македонци има рая.А това са православните.Единствено има територии България и Македония и никой не е провеждал преброяване на населението,не както и сега.Никой не питал кой какъв се чувства.А предбояването е било на око. Даже населението в тези две територии повече имат връзка с религията и се наричат себе си християни.След намесата на Русия се създават пръво Българското и поради една причина и Македонската съзнание или като искате

270

335

преди 2 години

Има султански ферман 1876 г.и много други книги и документи на български. Но Сърбия и Гърция ни нападат 1913 г.

269

Ал'оууу...слове

преди 2 години

А какво предлагате,а?Да си плюем на историята и името,и да ги пуснем Заювците сърбомани?Дето предците им са изклали над 20 000 българи патриоти по време накървавия Божик.ТВЪРДО НЕ !Или се отказват от средновековните си измишльотини,от териториалните претенции и езика на омразата,и си пренаписват учебниците,и ги подкрепяме за ЕС или да стават албанска провинция.Това е положението и сърбоманите на власт,може би бавно,но със сигурност ще го разберат.

268

Анонимен

преди 2 години

Словенката няма нужда да ни убеждава.Това е намек за това ,че те не са съгласни с нашата политика.На практика ще ни кажат да приемем фактите.А защо го прави незнам,можеби има какво друго да каже.Можеби има връзка с проверките на Европейската Прокуратура или заради санкциите от САЩ.Не знам и защо се покачват цените така Рязко.

267

Анонимен

преди 2 години

А къде пише ,че Македонците са казвали че са Българи преди 100 години?

266

Анонимен

преди 2 години

Ние не ги искаме и те не ни искат. Няма как да влезнат при толкова омраза помежду. Като минат 50-100 г. и се променим взаимно и положително, тогава може.

265

българин

преди 2 години

И ние сме разочаровани от поведението на фигуранта и неговата военна хунта.

264

Нищо ново

преди 2 години

Ако след тия приказки за "егоизъм и себичност на България" тази словенска депутатка има намерение да ни убеждава в нещо, значи много се е объркала. Да, ние трябва да обясняваме нашата позиция за РСМ, но на хора, които имат готовност за конструктивна дискусия. А тази на снимката не е от тях.

263

Анонимен

преди 2 години

Пишете си каквото си искате,нищо не зависи от вас.Дабе нищо не зависи и от нашите политици,ние сме 7 милиона,като 2,5 са роми и турци.Т.е. ние сме 4,5 милиона.От тях пенсионерите с близо 1 милион.Ако от ЕС ни спрат парите веднага ще клекнем.А май на там отиват нещата ,няма милост.

262

Анонимен

преди 2 години

Щото езиците си приличали и значи задължително македонският произлизал от българския. То и българския и сръбско-хърватския си приличат, по същата логика утре в Сърбия или Хърватска могат да кажат че имат обща история с българите и че българите са сърбо-хървaти

261

Анонимен

преди 2 години

Тази словенска хубавица защо не гледа да си . майката! Словения защо не върне адриатическото си крайбрежие на Хърватия, това не е ли егоистично - да затварят крайбрежната ивица на хърватите, за сметка на 50-60Км. В полза на Словения??? Няма такива платени ***!

260

Тикволандия

преди 2 години

Един от проблемите на комшиите е че те нямат историци, а имат историчари. Историчарят не е историк, а съчинител на история. В смесената комисия са казвали например на представителите на РСМ: Дайте един исторически източник, в който Самуил да е наречен македонски цар. Няма такъв! Но това не им пречи да го твърдят, а и да го пишат в учебниците по които учат децата им. И в смесената комисия представителите на РСМ не подписват нищо - няма протоколи черно на бяло. Събират се, приказват, и нищо.

259

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 317: "Не ни искат Македонците и не искат да бъдат Българи.Защо е въпроса?" Проблема не е в това какви искат да бъдат хората в РСМ. Да се считат за каквито искат. Това, с което ние не сме съгласни е да се краде от общата ни история. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. Когато престанат да пишат че българите са татари и фашисти и да крадат от общата ни история ще получат от нас подкрепа за ЕС.

258

Анонимен

преди 2 години

Пусти Югославски рефлекси.

257

Анонимен

преди 2 години

То пък българите щото не кpaдете история айде спрете се вече и оставете хората намира. Яд ви е че РСМ дори и без да е в ЕС е по-развита от вас, а сега като влезне и за 2-3 години вече няма да има стигане.

256

Анонимен

преди 2 години

Не е проблема ,че Македонците не искат да бъдат Българи,а че целия ЕС и САЩ не искат нас и ни се дразнят.

255

български избирател

преди 2 години

Северна Македония е псевдодържава. Единствените държави в Европа, които са по-зле от България, са бившите югославски републики/включая и Словения/. Адски промити мозъци, живеещи още в 19ти век.РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

254

Анонимен

преди 2 години

Не ни искат Македонците и не искат да бъдат Българи.Защо е въпроса?

253

Чиро Ферара

преди 2 години

Една карикатура на Държава,която даже няма 150 г.(а е само на 143)и в която пребивават 85%ддебили според официални данни изнесени от техния проф.Иво Христов и с най-голям процент роми спрямо общото население в Европа създава всякакви проблеми на цала обединена Европа!Ха ха ха!Но спасението е близо-до 10 г.ще се промени етнически,а до 2050г. ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ щото е най-бързо ммряща в Света,бре!Сетихте ли се коя е пародията на Държава за която пиша???Ха ха ха!

252

български избирател

преди 2 години

За сведение:...........РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!Словения да поЧЕКА още малце и со кротце и со благе ще уйдиса на БЪЛГАРИЯ!!!!