131

Ток СИК

преди 3 години

Много плюене, скоро няма да има ГЕРБ и няма да има за какво да плюете. Токсични малки човечета.

130

Анонимен

преди 3 години

До КЛ "Еми симпатизантите на ГЕРБ си искат БКП. Но те да са набутани във властта. Явно им харесва всичко да става по втория начин с рушвети за .. " Един от типичните белези на комунистическото мислене е да правят изводи, които не следват от казаното, но неизменно имат за цел да унищожат противниците им. Другаря, който говори за тия "нарушения" не обяснява, какъв е проблема да се подкрепят големите български фирми или да се застрахова риска. Просто си пее песничката, която са му дали.

129

Българин

преди 3 години

Инфраструктурните проекти...спрени, ваксинацията е ...трагична, планът за възстановяване...под нулата, изборния процес забатачен и по-трезвомислищите се надяват Конституционния съд да отмени навреме това безумие! Натрапили се без избори Зелени фуражки колят и бесят навсякъде, заплахи за журналисти , ако се опитат да бъдат обективни! Доказан Чалгар ни се прави на "мислещ", ама още никой не го е разбрал , какво мили!

128

Мачкай Петков!

преди 3 години

До Жоро - рязко се подобри демокрацията, когато дойде юпито от Лондон - да. Аз му правя евала.

127

Тежко е

преди 3 години

Тежки времена идват за корумпираните токсични герб

126

КЛ

преди 3 години

За наше огромно съжаление, 99% от българите не сме виждали работещо управление и работеща администрация. Дори работа "на едно гише" не сме виждали. И не можем да сравним.Силно се надявам да започнем да ценим кадърността и професионализма, пред "нашите хора" и нашичкия корумпиран начин на действие. Можем да се превърнем в добре уредена европейска страна с правила и закони.От нас зависи. Показаха ни "как се прави". Нека продължим в същия дух.

125

ИЗБОРИ

преди 3 години

Много дълги години , в една Държава , имаше ГЕРБ , появиха се Бунтовниците , започна Революция подкрепена от Съседните Галактики .Още има цвърчащи ГЕРБ Гнезда - много ме кефят ГЕРБ *** - цвърчат на умряло .Републиката ще победи .

124

Анонимен

преди 3 години

Господин Петков, говорете с ГЕРБ за евентуално участие в правителство.

123

Отговор

преди 3 години

До 128 Като е готин, ожени се за него Бе! За два месеца, цял язовир пресуши, за да изкопаят някакъв компромат! Плачи навсякъде как щели да раздават кредити, но не казва каква ще е лихвата! На лов за балъци с пълна сила! По празнодумен министър не сме имали!

122

протестъри

преди 3 години

със сигурност ще остане министъра и след изборите, все пак работи в интерес на червените бкп ченгета. да благодарим на славчо за края на демокрацията и началото на едни тъжни за обикновените хора четири години.

121

Анонимен

преди 3 години

Готин е! За пръв път да имаме работещ министър! Дано остане и сле дизборите!

120

Надблюдател

преди 3 години

Много е забавен Кирчо! Думи, думи и все празнословие! Ако имало промишлени зони, той нямало да знае къде трябва да налее пари! Но ако дойде ли чужди фирми ,той щял да знае къде да се вложи държавата! И това щяло да бъде ..."нов" подход! Празни мисли на един празен човек! Значи,чуждите фирми знаели, а собственият министър ...не! Всичките са празноглави , като техният Тартор...Зеленият чорап!

119

МНЕНИЕ

преди 3 години

Идеята на Служебно Правитество е - Президента назначава Експерти за Министри - за да изринат биологичните отпадъци на предишните Министри .Така е записано в Конституцията - тоест - когато Народа се възмути от Престъпленията на ГЕРБ така става .

118

:)

преди 3 години

Бих бил горд да имам такъв премиер. Не ви ли е срам от едноклетъчното мутренце в Банкя? Само пълен крeтeн може да харесва Тиквата и ГЕРБ! ФАКТ!

117

Анонимен

преди 3 години

Кирил Петков е яркото олицетворение на хората на Промяната !!

116

Анонимен

преди 3 години

Г-н Петков даде ли документите за язовирите на прокуратурата. Работата трябва да се довежда до край.

115

Надблюдател

преди 3 години

Явно сценария на Чалгопитека е да ни набутат протежетата на Радев! По това ,кой скача да ги брани, можете да познаете и кои са троловете на Дългия! Повтарят хвалебствени слова като повреден грамофон!

114

Пич

преди 3 години

Петков е новия любимец на народа. Много усмихнат човек. Не само това, ами и работи. ДАВАЙ ПИЧ!

113

Отговор

преди 3 години

До 114 Верно ,правят нещо "нечувано", за което няма и да чуем , защото нищо не правят! Ваксинацията върви трагично, планът за възстановяване е под нулата /явно ще видим фондове "друг път"/, бюджета вървял по план, и това е бюджета оставен от предишното правителство! Освен плява, кьорфишеци и евтин популизъм, друго не можем да "чуем"! А, и тихомълком си набутват преврат, без някой да ги е избирал!

112

Браво Петков!

преди 3 години

Благодаря! Добре е! Продължавай Петков - за сега си ТОП!