76

Анонимен

преди 3 години

Аз лично ги подкрепям унгарците, много правилно решение! Аман вече от лгбт и ***, повечето от тази лгбт общност идентифицират себе си, със това кой е най-гей, както правят и по гей парадите, а не кой какви качества притежава и с какво всъщност е полезен на обществото, И винаги се сещам за оная снимка с оня гей, където беше облякъл някакъв костюм, окичен целия с вибратори.. е какво казва той с този костюм? Какво ще разберат децата, като го видят, Какви ценности биха придобили?

75

Ангел

преди 3 години

Европа да внимава Орбан да не направи като Англия . Ако едно нещо се случи 1 път е възможно да не се повтори но едно нещо, случи ли се два пъти на 100% ще се случи и трети път.Франция беше на косъм да избере Льопен ,там над 50% са против ЕС. Накрая ще стане ефекта на доминото и тоя съюз ще замине в небитието като един друг съюз който се сгромоляса 1992 г.

74

Меди доганов

преди 3 години

В исляма има най - строги правила за тези работи, затова се плющят като магарета или по - точно като унгарски депутати.!.

73

българин

преди 3 години

До: номер 77 Ти по-скоро на фен на Бойко Борисов ми приличаш. Той говори като тебе - казва едно, а прави друго. И в Русия както в Унгария имат закони против ЛГБТ обществото. В ЕС няма такива!

72

Отговор

преди 3 години

Всички, които призовават за изваждане на Унгария от ЕС, по-скоро на руски *** ми миришат! Не се хващайте ,че говорят против Русия, стар КГБ-йски похват!

71

straight

преди 3 години

Ха-ха! Аз пък подкрепям гей парадите! Така всеки, който демонстрира публично че е гей ще го знаем че е такъв и няма да има объркване! Другият вариант е всички гейове да бъдат задължени да носят розови триъгълници на реверите си. Вие кой вариант предпочитате?

70

Анонимен

преди 3 години

Да изгонят Унгария от ЕС! Само "точи" средства, а всъщност не е страна която споделя единна политика по много въпроси. Вън троянският кон на Русия от ЕС!

69

***

преди 3 години

Защо толкова напирате ЕС да се разпада заради ЛГБТИ? Това е мощен търговски съюз! Не може ли просто да бъдат изритани и ЕС да си остане цял, в полза на европейците? Защо трябва да им бъдат извивани ръцете поотделно от по-големите държави? Или такива са опорките дето идват от руско и китайско?

68

Отговор

преди 3 години

До 73 Много плоско, да отричаме по комунистически ... тоя бил "приятел" на онзи, и затова нямало никакво значение ,какво казва! Прекалено примитивно!

67

Българин

преди 3 години

Значи, Премиерът на Люксембург осъзнал че е "обратен", не заради рекламите по телевизията! Ами като не си зависим от рекламите, какъв ти е проблемът, тази реклама да се премахне! Ако някой реши да върви в "левия", коловоз, няма кой да го спре, ама да ми го афишират и рекламират ми идва вповече!

66

Сат Н

преди 3 години

Орбан е прокси на Путин, бившият премиер на Македония получи убежище в Унгария, за да не го съдят за корупция. България не трябва да подкрепа Унгария. Освен това Орбан беше приятел на Тулупа от Банки. България не бива да подкрепя политиките на Орбан.

65

Ангел

преди 3 години

Ако ценностите на ЕС са толерастия и ***.де.растия ние също нямаме място в този прокълнат съюз.ЕС не осъзнават но точно заради ценностите си ще бъдат смачкани икономически от САЩ, Русия и Китай в най-близко бъдеще.Посокато към която се развива Европа води до тоталния и разпад!

64

Анонимен

преди 3 години

За тези лилипути и лилипу*ки е изключително преувеличено да ги наричаш "лидери". Лидерите са визионери, които обединяват около идеи. А тези са нищо повече от едни добре охранени слуги на донорите си.

63

Анонимен

преди 3 години

Хаха ЕС доказаха какви *** е расти са и колко брутална и целенасочена е тяхната политика по отношение на налагането на "Новото нормално". Целенасочена политика и геноцид срещу човечеството, против което малко държави ще имат смелостта да застанат.

62

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Браво на унгарците, отказват да слушат хомо сатанистите от ЕС. Оня ден сутринта по бтвИТО показаха Милена... Жената написала в ФБ да правят каквото си искат ама да не парадират с извращенията си би и ФБ я блокирал. Повода-един от ония, на прайда бил с прашки, като в ануса си забил българското знаме!!!Не знам защо не са го арестували.Поругаването на българския флаг е престъпление, ама явно само за нормалните.Аз ако бях там лично бих го пребил хОманоид.

61

ти да видиш

преди 3 години

"рекламират отклоненията от половата идентичност, промяната на пола или хомосексуалността не трябва да са достъпни за хора под 18 години". От това по ясно какво за "инакомислещите"? Те искат да внушават на децата,че избирът дали да са жена или мъж е най-нормалното нещо на света,без значение че не могат да се възпроизвеждат и ще пригягват до медицината с изкуствено оплождане или осиновяване и съответно тези деца познайте каква ще им е психиката....

60

Анонимен

преди 3 години

като родител много ми пука дали детето ми се възпитава в природо съобразен и ЕСТЕСТВЕН начин на живот--------///////--------- Единственият начин детето ви да стане гей е ако родителите му се държат като гейове. В лошия смисъл на думата. Никой птвън не може да има по-силен авторитет от биологичните му родители.

59

House M.D.

преди 3 години

"При пристигането си за срещата на върха в Брюксел редица лидери коментираха нормативния акт." Не знаех, че в Брюксел има връх. И на кой връх на ЕС ще се срещат? Черни връх, Мусала, Юнгфрау...?

58

Анонимен 2

преди 3 години

* сексуална ориентация.

57

Анонимен 2

преди 3 години

Не е учудващо , че както европейския съюз и също религията защитават тази гей общност, след като 95 % както в политиката така и в религията са личности с обратна с експорта ориентация.