139

До 159

преди 3 години

Хаха..Рашков бил компромениран...но ГЕРБ и мутрата Борисов не са?Хах...тези опорки не вървят, тр...о..л..е.

138

Ханибал Електра

преди 3 години

Aз не харесвам ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, но той не е подписвал договори не е теглил външен дълг като Борисов - не е замесен в скандали като КУМ ГЕЙ, СУДЖУК ГЕЙТ, АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ, ЗА нагарда след СКАНДАЛА С БИШИЯТ ШЕФ НА АНТИКОРУПЦИОНАТА КОМИСИЯ, Борисов изпрати - Пламен Георгиев за консул !? Така ли трябва да се награждават хората, които са си затваряли очите пред корупцията и които са вземали по 4000-5000-6000лв. месечна заплата, а не са вършели нищо!Така, че моляви гербери - Радев не вие е виновен!

137

Анонимен

преди 3 години

Кой му вярва на Рашков?! Толкова се е компрометирал!

136

Реалист

преди 3 години

Правило: когато демократите правят противозаконните си действия, те винаги отвличат вниманието говорейки за комунистите.

135

Диоген

преди 3 години

По-добре обясни, как мутрата от СИК - Венци Стефанов изпревари стотици чакащи на българогръцката граница? Промяната,с която ни надухте главите,е медиен балон в борбата Ви за власт! Борисов може да е в пенсия,но мутрите са тук и не мислят да си тръгват..

134

Анонимен

преди 3 години

Някои дори са стоели 12 години на власт извършвайки огромен брой престъпления срещу държавата.

133

Анонимен

преди 3 години

Правило: когато един комунист мисли да прави/прави нещо противозаконно, първото което прави е да обвини противниците си в СЪЩОТО, за да не бъде атакуван. (Справка: Путин за Навални, на когото спретнаха скалъпено обвинение, за което дори фирмата, която уж Навални бил крал, опроверга изрично. А Путин построи дворец на Геленджик (и това е само малка част от откраднатато)).

132

Анонимен

преди 3 години

Да дърти комунисти като теб.

131

Жалко за народа

преди 3 години

Стил Рашков. Любимият израз на чен.гето - "постъпили са сигнали", "някои искат да управляват", "ние няма да позволим". Приказки и кадриране до безкрай. Това ли е голямата промяна по Радевски ?

130

Рашкови лакардии...

преди 3 години

То не беше КАБИНАЛИЗЪМ,то не беше корупция,то не беше източване на язовири...а сега и желание да се влезе във властта от някои, дори с цената на престъпление...МАДАА...време е за ХАПЧЕТАТА!!!!

129

До 147

преди 3 години

До Питане на юрист Ами, не е същия, който е дал милиционерската диплома на банкянската мутра.По различни са.

128

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко Ти се моли ***, щото влезе ли "парашутиста" във властта, ще ти изтине местенцето в Днес :))

127

До 137

преди 3 години

Ами, позаинтересувай се.Гербаджийски мутри са заплашвали хората в смолянско, че ако друг дойде на власт, няма да получат дърва за зимата.Или любимите ви комунистически мутри не са способни на това?Те са висши демократи европейци?Колко сте жалки всички герберунгели.

126

Питане на юрист

преди 3 години

А бе кой му е дал диплома за юрист на тоя смешникРашков???

125

Анонимен

преди 3 години

Тия Рашковите,кадърни! Единия цар,другия министър! Богати...!

124

Мдааа...

преди 3 години

"Огромно е желанието да се влезе във властта от някои, дори с цената на престъпление"/па било то и фалшиви новини и политическа пропаганда/....РАШКОВ, това за теб ли се отнася ????

123

Анонимен

преди 3 години

Кой казва че сме бедна държава? Я какви пликове се раздават и какви чорбаджии си имаме за министри!

122

Анонимен

преди 3 години

От както се помня, мутрите са свързани със властта господин Рашков :)) Всеко дилърче се отчита некаде, има си шеф, дали в политиката, дали на местно ниво, по нашите ширини е сложно :))

121

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

Е!!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ НА РАДЕФ КОЛКО ОЩЕ БЕДИ ЧАКАТЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧАТ ??? ПЕНСИИТЕ ВЕЧЕ ВИ СЕ СЛУЧИХА ТОКА И ПАРНОТО СЪЩО НА МЛАДИТЕ ЗАПЛАТИТЕ А ВИЕ ВЯРВАИТЕ В НОВОТО НАЧАЛО -НА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ВЪВ ВЛАСТТА!!!! ХВЪРЧИЛОТО ВИ ЛЪЖЕ И ЯНЕВ ВИ ЛЪЖЕ А РАШКОВ ВИ ГРАБИ !!!!

120

Анонимен

преди 3 години

Едно време един забогатя от продажба на самоковски картофи,тоя от държавна заплата...! На Костов му се падна наследство от жена му...!