140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 160 Аз не познавам хора които гласуват за ГЕРБ, а доста хора познавам. все псувни по тех :)) Но когато си купиш вота е така :) Боко ако иска поне малко чист да излезе, ще го приемат в Карлуково, щото спечелят ли изборите от другите.... здрав секс :)))

139

Анонимен

преди 3 години

Тая мутра още ли е на свобода?? Г ЕШЕВ Д ОКОГА ЩЕ СИ ЗАТВАРЯШ О4ИТЕ ??

138

Анонимен

преди 3 години

Разбойко пак ли иска да краде ? Да си ходи на село в Банкя. Стигат ни толкова дългове . Колко пари раздаде на Пеевски и Киро гела с банката му за раздаване ?

137

Анонимен

преди 3 години

Тези които подкрепят ГЕРБ ги разбирам. Имат си някаква далавера хората, пазят си работата и бизнеса. Тези които гласуваха за Слави също ги разбирам. Фенове са на слави от чалгарските му години а из повече ума им не стига. Гласуващите за ДПС си имат етнически причини и др. Само не ми е ясно гласуващите за БСП защо го правят?

136

мутромилиционерът

преди 3 години

е най големият демагог,лъжец и манипулатор. И не само това - той е крадец,мутра,Аген Буда и ред още нелицеприятни неща! На тези избори трябва настина Герб да бъдат изчегъртани! До основи и отвсякъде. И след това ни чакат труди 10-тина години да се върнем отново в нормалността и европейските порядки!

135

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА- ПЪРВА СИЛА Е БЕЛОСЛАФ И ФЕРАРИТАТА КОИТО РАЗДАВА ЗА ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО ПРЕД ТЕЛЕФОННАТА ПАЛАТА НА ЧЕРЕПА, ЗАЕДНО С КОСТИНБРОСКАИ СМЪРХОЛЯН, А МИНЕКОВ ГИ ЗАЛИВАЛ С ЧИТАВ СМЯХ И ЗАТОВА ЧЕРЕП РАДЕВ Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН- ТА ТАКА - ОТ КОВЧЕГ НА КОВЧЕГ, ОТ БЕСИЛКА НА БЕСИЛКА И ЕЙ ТИ НА БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ- НАПРАУ ПЪРВИ ПО ДОХОДИ- СРЕДНАТА КЛАСА В РУСИЯ ВЗЕМА ЕДНА И ПОЛОВИНА МИН ЗАПЛАТА И СЕ ЗАВИРА В ГАРАНТИРАНИЯТ НИ ЖИЗНЕН МИНИМУМ, СКОРО ЩЕЛИ ДА ИДВАТ МЪЛЧАЛИВИ

134

Избирател

преди 3 години

На 11.07.21 с N;5 ДА СИ ИЗТРИЕМ ЗАДНИЦИТЕ!

133

Анонимен

преди 3 години

Алтернатива на герб ИМА. Винаги е Имало. Не гласуваш за тях и готово

132

Анонимен

преди 3 години

Пеевски е трябвало да ви вкара вас двамата ББ и ЦЦ в затвора още след първото ви управление, такова зловредно правителство , не бяхме имали досега и толкова много избити хора в държавата! Трябваше още след първото управление да си ходите, а не да манипулирате изборите и да крадете насила властта! През тройната коалция , държавата беше хиляди пъти по-добре, по-спокойна и с по-малко избити хора! Да не говорим,че и санирането и строежа на пътища бяха по-качествени!

131

не се почнало още.

преди 3 години

Като встъпи редовно правителство, Янев ще му се види забавачка. Избори щял да печели. Има да хленчи по студията преди панделата...

130

Анонимен

преди 3 години

Вече няма за кой да гласуваме. На изборите има само политически трупове. Явно това е краят на демокрацията в България и отново ще трябва сменяме системата.

129

Анонимен

преди 3 години

Не ти се получи,бац.Не знам какво си научил от учебниците,но от мутренското време на прехода научи много.Отличник.Само че ни идва в повече да се упражняваш върху цялата държава.Все пак животът е един и не ни трябва друго слънце,освен това,което е на небето.

128

димби

преди 3 години

До Анонимен народъте достатъчно *** за да гласува за гроб

127

дрон

преди 3 години

здравейте ***! Станишев е виновен!

126

Анонимен

преди 3 години

Народът продължава да гласува за ГЕРБ. Все още няма алтернатива.

125

ГЕРБЕРАСТ ТУЛУПОВ

преди 3 години

Как се оглежда на снимката, все едно е пръднал и поглежда дали някой е разбрал

124

ЩЕ СИ ИЗБЕРЕМ БСП

преди 3 години

ЗА ДА НЕ ЧАКАМЕ ПО ГРАНИЦИТЕ БЪЛГАРИТЕ СА ТОЛКОВА ОБЕДНЕЛИ СЛЕД ГЕРБ, ЧЕ СЕ РЕДЯТ НА 4/5 ЧАСА ОПАШКА НА ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ, ДА ПОЧИВАТ НА МОРЕ А КЪДЕ БЕШЕ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ***- ГРАНИЦАТА ПРАЗНА....САМО ХУНТАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВ И КОМПАНИЯ ЩЕ ИЗПРАЗНЯТ ГРАНИЦИТЕ ЩЕ ИЗПРАЗНЯТ И СМЕТКИТЕ...

123

ОССЕ

преди 3 години

когато се направи независима експертиза на изборите за някой хора ще настане СТРАШНИЯ СЪД

122

Анонимен

преди 3 години

Бойче на кого ни оставяш? Кой сега ще усвоява Еврофондовете?

121

тя

преди 3 години

Много гербери тука ,добре им е било на "хранилката " !