361

мила Родино,

преди 3 години

Не си земен рай! Всички бягаме навън а тук ще дойдат евреи и талибани!

360

геноцида на БКП

преди 3 години

Ще ни заменят с талибани!

359

Един

преди 3 години

Много хора по традиция обвиняват правителствата за демографските кризи, но реално в последно време единствения виновник си е народа. Пари има, не познавам млад човек с по-ниска заплата от 1500лв. Повечето ми познати и хората от блеъжението ми са на 2000-3000лв, но познайте какво им е в главата. Всичко друго, но не и деца и семейства. Това важи особено за младите жени. Скитосва им се , почивки,Инстаграм , кученца , децата майната им. Слагайте минуси, но знаете че е истина.

358

Анонимен

преди 3 години

Чудно защо много мъже тук са решили, че мечтата на всяка жена трябва да бъде живот, прекаран в домакинска работа и гледане на много деца, без висше образование, собствена работа, собствен доход. Самите те не го мечтаят, но го очакват от жените. Че аз може да искам сама да си вадя хляба, без вие да ме 'храните', може да искам собствени финанси, представете си.

357

Е

преди 3 години

Вървим по план Ран-Ът , това беше едно от нещата, заложени в него ! Да ''благодарим'' на бесепари, седесари, депесари, и други ''народни'' представители, които го подписаха !

356

Правилно е

преди 3 години

Конкретно е посочено че става дума за население. Етноса е друга бира, но това ни е съдбата.

355

Анонимен

преди 3 години

На думи лесно се гледат много деца. Но кой ще ги гледа повечето време? Мъжете ако ги накарам да си отдадат живота на гледане, готвене и чистене без висше образование, без работа и собствен доход няма да им хареса. Не ми я хвалете тая работа.

354

Анонимен

преди 3 години

Ето защо не се строят детски градини и се закриха училища. Трябваше да има много свободни места. Ама народа жилав. Стиснал здраво живота със зъби. Не мре по план и не се предава.

353

Анонимен

преди 3 години

Народ ,който не ще да се зомбира и да приема новите ценности . Няма място в новия свят. По добре да изчезне.

352

Момчето

преди 3 години

Ако дойдат бежанците дали няма да дадат газ на феминистките?

351

Момчето

преди 3 години

Съгласен съм магаре да ме ухапе,но феминистка да ме командва НЕ!!!

350

Българин в чужбина

преди 3 години

Да. Няма да се върнем.

349

Анонимен

преди 3 години

То и сега сме под 5 милиона. Има едни два милиона, които са в чужбина и никога няма да се върнат в България.

348

Факт

преди 3 години

То не може едновременно чекмеджетата да са пълни и да има български деца.

347

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

По отношение социална политика, братя българи, може да вземете много от Албания: грамотност в първата 15-ка на света (99.6%), семейства с не по-малко от 4 деца (в отделни случаи 7-9 бр.), държавна политика за стимулиране на раждаемостта, особено след 3-то дете (9000 евро еднократна помощ) и много други. Броят на етнически албанци на Балканите в моменте е над 7 000 000.

346

пущиняк

преди 3 години

До момчето,То това е изкуството днешно време- да намериш някоя нефеминистка! Лошото е, че благополучните държави все повече се феминизират, а това неминуемо се отразява и на България, понеже ние пък от 30г. някъде се мъчим да им подражаваме!

345

Момчето

преди 3 години

Страхувам се да се женя за феминистка,за да не стана виновен.Работните места не са гарантирани.Бих се съгласил да създам живот само чрез гаранция, един чувал-злато и без да се женя!!!

344

Анонимен

преди 3 години

Четири години наще депутати бързаха да се назобят с народна плът. Дорде още има какво да се крадне. Но Господ ни е пратил изпитания и ще прибере свойте.

343

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До 2040 няма да има живи социалисти в България, затова реват отчаяно.

342

Анонимен

преди 3 години

БАН да не философстват ,ами да помислят как да оптимизират процеса на мране. Че кой ще ни чака да мрем до 2040.