285

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се скапаха като вироса.

284

ИТН

преди 2 години

Още един месец ще бъркаме по дупките на ГЕРБ.А после ще тикнем престъпниците в затвора.

283

неразбрал

преди 2 години

Правилно: колкото повече работи това правителство,толкова повече безпорядък настава.

282

Гражданин

преди 2 години

Че много работите,бре ?! Толкова много се разработихте,че човек започва да се чуди дали ще имате време да свършите барем малко работа,че то от измислици и странични дейности като оплескване с катран,злепоставщния,раздухване на различни небивалици с друго не се занимавате ?!Иначе голяма пушилка вдигате,както ви е поръчано...:)))

281

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!!!

280

Анонимен

преди 2 години

Ето малко инфо за натрупани дългове:БДЖ - 5 милиардаНЕК - 7 милиардаЗдравна Каса - 3 милиарда

279

ИТН

преди 2 години

Добре че свалихме ГЕРБ и ги наритахме от власта.

278

Анонимен

преди 2 години

Защо се крие Бойко чекмеджето като плъх???

277

ПроСоТо

преди 2 години

До Ей, просо...Абе ***,ако мисленето ми беше "комунистическо" ,щях с двете ръце да подкрепям ЧЛЕНЪТ НА БКП И ВЪЗПИТАНИК на Висшата КОМУНИСТИЧЕСКА Милиционерска Школа в Симеоново-лицето "Боко М. Бориссофф"!..ТИПИЧНИЯ ОПОРТЮНИСТ,който И НА ДЯВОЛА ще "Връзва ***" САМО И САМО да утоли ПСИХИНДЕЛСКИЯ СИ МЕРАК за власт ,влияние и КРАЖБИ!Мантрите ви са от тъпипретъпи,но не е изненада:-Самите ВИЕ сте оттъпипретъпи!..И друго,което го знае цяла България:-Тиквундела уволняваше ЛИЧНО ОТ НЕГО ИЗБРАНИТ

276

анонимен

преди 2 години

Да назначиш роднините си и приятелите си, на това работа ли му викаш?

275

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са на бунището на историята и връщане няма.

274

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 259 - на някои не им харесва истината или в джобчето ще спрат да дрънкат семки и копейки, ако не цъкат минуси... минусите не променят истината, уважаеми тролчета... и двамата ще са в бунище-то на историята, при това съвсем скоро...

273

ПроСоТо

преди 2 години

към герботроловете:..-"ВСИЧКО ИМА СВОЯ КРАЙ,ДОРИ И ГЕРБОБЕСНЕЕНЕТО!"...Колкото повече се опитвате да мърдате,толкова повече ще ви влиза!!!!..СВЪРШИ СЕ ВАШЕТО "царство"!...НИТО ЕДИН от вас не прояви ДОСТОЙНСТВО да се изправи и да каже:-"Да,сгрешихме!..Сгрешихме тежко,но молим за прошка!"...Вместо това надавате неистов вой за некакъв "реваншизъм" ...Но какво да очакваме от същества "Долня ръка"?!

272

Анонимен

преди 2 години

То на тва, ако му викал работа, да ходиш по посолствата и да ти казват, какво да правиш!

271

Доцента

преди 2 години

Няма нищо похвално тука. Ти искаш ли на теб да ти прави оценка човек, който никога не е работил твоята професия? Вероятно не. Точно това се случва в момента. Хора, които никога не са разпределяли бюджети, не са поемали отговорности, не са ръководили държавни проекти и т.н. в момента го играят жури и дават оценки. Само че едно е да лаеш от безопасно разстояние, друго е да слезеш на терен и да се сблъскаш челно с всички проблеми.

270

ПроСоТо

преди 2 години

Това ДОБРЕ,ПОХВАЛНО!...Но НЕ ОСТАВАЙТЕ ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК за БЪРКОТИЯТА в държавата-така наречения с любов от народа Еднокнижник."Боко Тиквата",да се измъкне БЕЗНАКАЗАНО!!!!!..Ако и на тоя деееебил не се потърси сметка,ВСИЧКИ след него ще се полакомят за неговия път!!!..Бъдете НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИ!

269

ДО ЗИМАТА , СТЕ, БЕ.

преди 2 години

....ДО ТАМ ЩЕ ВИ СТИГНАТ ПАРИТЕ ОТ ГЕРБ И БОЙКО......ПОСЛЕ , ЩЕ СТЕ НА ПОДАРЪЦИ И ПОМОЩИ ОТ ЕС...ХА,ХА,ХААААААА

268

Доцента

преди 2 години

Няма как човек, който никога не е работил нищо от това, което в момента оценява, да дава оценки.Оценки може да прави само човек, който има достатъчно опит в материята.На власт бяха инсталирани едни нахални реваншисти, които имат таргет по няколко пъти на ден да повтарят едни и същи глупости барем до изборите подлъжат достатъчно много хора. Това са класически кому-нисти. Истинският кому-нист не се интересува какво е станало, а как ще го представи пропагандната му машина.

267

Бае ви ТошеПравешки

преди 2 години

Работете...работете...за лудо не стойте...!То от работа само се гърбавее...

266

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ