93

Ситалк

преди 3 години

Ако някой не ви вярва, че сте инжектирани - залепете си гордо магнита на ръката и му докажете!

92

Ами

преди 3 години

Да им слагат по една татуировка на ръката или челото, както е предсказано в Апокалипсиса !

91

Анонимен

преди 3 години

Радвам се, че този сайт е само за антиваксъри!Само тук ще чета глупости вече!Благодаря на събраната публика! Добър матиял!

90

Ако е за онова ...

преди 3 години

Няма да удари ....обаче ....

89

Анонимен

преди 3 години

Тия радевци ще сътворят повече глупости и от гербавите. Такова е усещането.

88

Анонимен

преди 3 години

Понеже хората не ги е страх от вируса всичко се налага на сила, клоуни.

87

Анонимен

преди 3 години

До И ме обидихте:Еш па тоъ. Млогу си шашов бе!

86

Анонимен

преди 3 години

А, ковид*и/диотите пак ще се маскират. Всички знаем, че и ваксинираните могат да заразяват. А паникьорите и хипохондриците са най-страхливи и ще си ходят маскирани. Ние, нормалните здрави прави хора, без друго не ходим с намор*дници и сега. Просто управляващите показаха истинското си сатанинско фашистко лице. Което ние, нормалните и разумните, бяхме видели още миналата пролет. Изненади няма.

85

Леша

преди 3 години

"фризьорските салони, залите за спорт, фитнесите, малките търговски обекти и трудовите колективи" - Турбо инжекционите пак са измамени. Точно на тези места никой, никога не е носил маска :]] - Подигравката с ковидарите продължава.

84

НАСА

преди 3 години

Вируса аз го измислих!Ваксината е ракиджос!

83

И ме обидихте:

преди 3 години

Жестоко ме обидихте ...

82

Анонимен

преди 3 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда. Влизам да си купя мастика за няколко минути с един пар.ал. Ако ще и вечно да е на брадата. С шал поне беше и естетически и дори да ходиш с него при необходимост, но нали целта им е парицата. Това не ги устройваше "смелите борци" от първите редици.

81

Истукан

преди 3 години

Маските и ваксините са подчинение. За маските успяха да задължат хората, ама за ваксините не могат. Опитват да ни налагат ваксинирането с ограничения, ама няма да мине тяхната.

80

Анонимен

преди 3 години

Прости фашисти, елементарни престъпници. Това беше ясно от миналата година, че им е цел. Сега просто се потвърждава това, което предполагахме с голяма степен на вероятност. Нито ме интересува, нито нещо ще промени. Не участвам в медицински експерименти.

79

Не съм виновен

преди 3 години

Че в блажено безмозъчие сте буквално задушавали хора много по-достойни и честни от вас ....

78

Анонимен

преди 3 години

Важно е да се намали населението, като се изморят шашавляците чрез КОВИДа.Затова - НИКАКВИ МАСКИ И НИКАВИ МЕРКИ!!!ВИРУС НЯМА И ВАКСИНИТЕ СА ОТРОВНИ!

77

Нане

преди 3 години

радеффф, падаш ми в очите със всеки изминал ден с тия кретеняци де си ги назначил...Нищо не става и от тебе... Втори мандат, ще видиш през крив макарон и ти...С какво тия прошляци са по различни от старите?!Накрая ега се събуди тоз Народ и да ви изчегърта всичките...

76

Анонимен

преди 3 години

През втората световна война са правили подобна дискриминация.Това си е жив фашизъм.Малко се замислете.Доказано е че ваксиниран човек може да се зарази,това автоматично означава,че.ще.е заразен за останалите.Самия факт,че ваксинирания ще прекара ковид леко,става изключително опасен за околните,защото той може и да не разбере,че е заразен и да заразява всеки.При тези обстоятелства това ще.помогне за масово разпространение на вируса и не ваксинираните ще бъдат изложени на голям риск.

75

caca

преди 3 години

Очаквам сичкото матриал да са ваксинирани след като влезе заповедта, може би с изключение на няколко съвестни граждани.

74

Анонимен

преди 3 години

Всяко зло за добро. Сега в магазина всички ще сме je suis ваксинирани ха-ха