19

До Жалко за народа

преди 3 години

И защо го жалиш?

18

Dinosaurus

преди 3 години

"новата независима аналитична мрежа SOPHIA": само вижте кои участват и няма нужда да четете повече, освен ако не сте твърд електорат на БСП и производни.

17

Политически труп е

преди 3 години

ГЕРБ. По последни данни няма да мине 8% при следващите избори.

16

Рошко

преди 3 години

Ех мечти, мечти :D Христо Иванов докато е под ръчичка с Наско ГНОМА, няма как повече от 10-тина % да докопа :D За Мая Манолова - пак питам "Майче, защо предложи Пеевски? Това ли е новият ти морал". За Слави Мултака - Илия Павлов още ли го смяташ за "твой приятел" макар и посмъртно :D Резилчо - Бобокови, Божков и Гришата Ганчев възнаградиха ли те вече за малоумията, който вършат твоите слуги??? :D ПАРОДИЯ!!! Със стари К***ВИ нов парламент НЕ СЕ ПРАВИ!!! Но се иска акъл, за да го разберат овцете!!

15

Анонимен

преди 3 години

Къдее БИКО В да защитава оня който преди време обиждаше. Обиждаше го до момента в който му стана по..дло..га. Такива най ги мразим. Плюят си в сурата само и само да се докопат до хранилката. А Бибитко се покри като разбра че дните са му преброени и защитничката му Херо го изостави. Къде си бе Бате защо при първата трудност се покри и се правиш на разсеян. Младежите ли ще те спасяват от краха. Много е зле ако си мисли че като махне старите муцуни ще спечели повече гасове. Тъкмо напротив.

14

DB

преди 3 години

Лятото Идва - Бъдете Смели !

13

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ХА ХА ХА КОЙ ЩЯЛ ДА Е НА ПЪРВО МЯСТО СЛЕД 11 ЮЛИ. НА ПЪРВО МЯСТО ЩЕ Е СУЛЮ И ПУЛЮ А НА ПОСЛЕДНО ЩЕ Е НАРОДА

12

Жалко за народа

преди 3 години

Скандалите са в ущърб на България,. Има доста външни политически интереси, които очакваха повод да увеличат финансовата и политическа зависимост на БГ.

11

Анонимен

преди 3 години

Финансовото разузнаване на - сащ дали следи неотльчно - горановТрябва да се внимава за негоСтар герберски хитрец е

10

нормално

преди 3 години

сащ потвърди, това, което герб предвиждаше за божков. тежко му на р. радев, той е дълбоко корумпиран и близък с божков.

9

Анонимен

преди 3 години

Разочарованите от Слави, по-добре да гласуват за БСП, но никога повече ГЕРБ и тяхните сателити.

8

Хсха

преди 3 години

Тия врачки направили ли са една верна прогноза за 30 години?

7

Хубави

преди 3 години

Фантасмагории е написала другарката журналистка!Подмяната на едни случайници с други няма да спре краденето!Идва ред няколко хора да изгорят,за да светнат нови на хоризонта!И докато едни си чешат пръстите по клавиатурите и езиците по пейки и софри,други поготвят следващият 10 годишен цикъл крадене

6

Питащ

преди 3 години

Защо да са за сметка на ГЕРБ като другите правят цирковете?

5

Учиндолец

преди 3 години

и съотношението между ИТН и ГЕРБ да е 80:20, бай СЛИВчу не може да да състави правителство и ще имаме отново частно правителство на влезлия в СПИСЪКА НА САЩ Васил Божков, а без гласовете на ПДС Румен Радев никога не може да стане повече президент

4

Майора

преди 3 години

Пак нова формация тип"Галъп интернешънъл"под ръководството нс Райчев и червен Кольо! И както винаги пак няма да познаят! Аколкото до доклада на конгресмените , той е писан въз основа на *** от ДБ. Така че това не е официално мнение на Американския Конгрес!

3

протестъри

преди 3 години

славчо чалгата ще е на първо място, той нищо не обещава, нищо и няма да направи, но ще продаде на най-висока цена нашите гласове на бкп мафията.

2

Анонимен

преди 3 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат , скоро от -сащ може да поискат и арести

1

Аналнийй

преди 3 години

Може и да е така,може да е онака,може и съвсем иначе да е!Басий анналлизаторите!Много приказки без да казват нищо ама срещу добро заплащане!