154

Анонимен

преди 3 години

Нека се направи пълна ревизия,да се види откъде какво е "намирано" и какъв ни е дълга...

153

Анонимен

преди 3 години

Естествено за всичко това пак ще е виновен Бойко Борисов, който въпреки падемията и кризата намираше начин докато беше премиер да ги плаща тези добавки (освен всички други пари които трябваше да раздаде и на други нуждаещи се).

152

123

преди 3 години

Мораториум вйрху решенията на служебния кабинет

151

Маргарет Тачър

преди 3 години

При комунистите всичко е наред, ... докато свършат парите ! (събрани и спестени от предходните правителства) Това е истината !

150

нищо лично

преди 3 години

Все пак това бяха пари заради пандемията. А тя свърши. Всичко е отворено, болни почти не са регистрирани. Къде е драмата?

149

Анонимен

преди 3 години

До 164. А другите какви са - красиви, умни, почтени демократи???

148

Реалист

преди 3 години

До 153. А така, дръж опорката. А преди Герб каква беше България бе, ***? Цветуща, некорумпирана и в челните места. Кой ви ражда такива олигоффрени бе?

147

До 160

преди 3 години

Ако не си разбрал още ГЕРБ са КОМУНИСТИ и СДС са бивши *** Вожда който управлява България е бивш бодигард на предишния комунистически Вожд. Седесарите са едни олитавени кискащи хиени от комунистическия строй и порядък така мислят и така действат..

146

Анонимен

преди 3 години

Отдавна стана ясно, защо и макетата ни отсвириха. Едва ли ще се прекарат, знаят какви люде живеят на тази територия.

145

Анонимен

преди 3 години

Радев така ще връща достойнството на хората. 50-те лева бяха подигравка, затова не трябва да се дават. Много поздрави на пенсионерите, дето миналото лято кибичеха всяка вечер на фонтана.

144

Гербер

преди 3 години

До 153. Хе-хе, никога викаш. Ама същото си го писал и през 2013, нали? Галошш миризлив, не разбрахте ли, че с тази изтъркана плоча няма да ви се отвори парашутът?

143

Анонимен

преди 3 години

То винаги, когато комунист е дошъл на власт-какво ли има. Още хората помнят лукановата и виденовата зима и оцеляването. Едва ли ще ги допуснат пак до властта. Сънища червени.

142

Синьо.герб мутри

преди 3 години

Гербери, герберасти, либерасти, ЛГБТ и сини посиняли СеДеСарски мутри ще се гласят да поемат властта до като са живи и могат да крадат със всички средства и методи.

141

Анонимен

преди 3 години

Още месец им остава да показват мускулчета. След месец от срам ще се чудят къде да се дянат заради безобразията си, които творят. Интересно е, как ще победят Герб. Не с машини за гласуване, а и с пощенски гълъби да се гласува-Герб винаги ще бъдат първи. Истината лъсна...

140

Гражданин

преди 3 години

Иддиоти. А защо след изборите бе, тарикати, нали и сега няма пари?

139

Логично е

преди 3 години

След изборите повече няма да са нужни пенсионерите. На есен от септември почват сезонни вирусни инфекции и ще има пенсионерски листопад от умрели възрастни хора. Важното че ще са гласували преди това и после умрели на есен и ще зарадват пенсионните фондове със спестени разходи да не изплащат мизерните и без това пенсии.

138

Анонимен

преди 3 години

Герб бил съборен от комунистите. То затова Герб печели повсеместно във всички области на страната. След 11 юли позитанковците и шапкарите друго ще тръбят. Споко, малко остава..

137

Анонимен

преди 3 години

КЕВР Иванов-умното готви такъв скок на цените...че и 10 по 50 лв няма да помогнат на пенсиите.Закривай!

136

Анонимен

преди 3 години

2 *** герберски трола ще си счупят пръстите да пишат тук. Не се хабете хора, герб си отиде и никога повече няма да помирише власт. НИКОГА. Истината е очевадна, При Герб България е най-бедната, изостанала и корумпирана държава.

135

Анонимен

преди 3 години

БСП събори СДС-- БСП събори ГЕРБ радев продължава да ги мачка-- БСП работи против Демокрацията в България