124

Анонимен

преди 3 години

САЩ разбиват коалицията Червени с корумпирани Радев поведи с вдигнат юмрук няколко протестиращи срещу статуквото

123

Анонимен

преди 3 години

досега имах съмнение ,но истината лъсна.НАП работи заедно с мафията и узаконено грабе и дере по пет кожи от народа за да може да има непрекъсващ поток от златни кюлчета .Оня ден бат Лойко се кръстеше ,че на живо е виждал кюлче само в БНБ.Боже защо си ни наказал с най-продажните политици на земята .Батев и Левски гледат отгоре и се кръстят!

122

Анонимен

преди 3 години

Баси, герберастите не спират да чупят тъй.по.мера и наг.ломера.... автогол след автогол, най-добро доказателство на теорията на Айнщайн за вселената и глу.постта.

121

Анонимен

преди 3 години

НАРОДА ПИТА: Шефът на НАП имал ли е фирма за източване на ДДС?

120

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

Добре че избрахме Президент Радев . Народа го избра .Корупцията , престъпленията , грабежите и убийствата на ГЕРБ вече не се търпяха .САЩ , Русия , Европа и ЕС подкрепят Радев .Радев , трябва да продължиш Борбата - заложили сме бъдещето на България на теб , друг няма .

119

Анонимен

преди 3 години

Дончев за какво точно похарчи 2 милиарда лева? Къде е електронното правителство?

118

робството

преди 3 години

НАП ограбват народа! И през турско не е било така! 5 века оцеляхме без НАП-крадци!

117

Анонимен

преди 3 години

По въпроса със снимките на евро и кюлчета, гешефтатурата заключи че няма данни кой е автора на снимките ...

116

Анонимен до 114

преди 3 години

А още по-интересно питане - защо БСП отписа повече от 30 милиарда лева от 16 фалирани от тяхното управление банки и така ограби българския народ? Отговор-за да направи доста кредитни милионери .

115

Анонимен

преди 3 години

На въпроса - Подслушвани ли опозиционери?От прокуратурата отговориха на друг въпрос - Няма незаконно подслушвани. Също така заплашиха хората които показват данни за СРС-тата, защото са тайна .... Т.е. имало е, ама законно ... т.е. разрешено от съда, но колко пък да е законно да се подслушват всички :)

114

Анонимен

преди 3 години

герб бавноразвиващи ли са? Това беше ясно още като му излезе името на свищовския възпитаник, 30 сек. работа с мишката....На Радев банката с червени кадри същата като на Баце калинките.....

113

Един питащ гражданин

преди 3 години

Не съм запозната с дърговските дела на въпросния господин Директор на НАП , но някак си излиза въпроса, Вие , които бяхте толкова години на власт и държахте всичко в ръцете си, и можехте да спрете всички тези кражби от това да не се източват, къде точно си бяхте завряли *** глави?Може би под полата на някоя калинка?Или бяхте прекалено заети и вие в делата си да източвате държавни пари във вашите приближени фирми, бизнесмени и прочие??Да бяхте го спряли това!!!Да бяхте!!!

112

anonimen

преди 3 години

толкова сте нагли! Довиждане разбойко, довиждане герб, вие къде БЕХТЕ кога източиха данните ни от НАП, къде бехте когато билетите на Божков на национална лотария се продаваха в билла и прочие?, и когато лафката откри буДка у всяка паланка? Къде спахте, докато Божков и Пеевски вашите другарчета напуснаха България и ги е страх да се върнат, вие къде бяхте? мажехте по медиите , движехте се по магистралите и крадяхте, затова сега не сочете с пръст!По-големи престъпления от вашите трудно се намират

111

чисто и просто

преди 3 години

Ако Радев вместо да следи Бойко с дронове, и да му губи времето със своето съществуване, държавата щеше да е две три години напред. И все пак, не са необходими дронове или оптически уреди за да видим какви хора са в обкръжението на Радев. Правителството на Янев/Рашков по списък.Гласуваш за Слави - Получаваш Радев.

110

Fulo

преди 3 години

Абе габровски Гьоте, що не кажеш колко мангизи замъкна от Габрово

109

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного ясно че е нямал, това са евтини комунистически компромати. Не им ли се нагледахте на простотиите толкова години.

108

хигиена

преди 3 години

Съд и затвор.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 114Заради такива като културиста са ги отписали милиардите.

106

Анонимен

преди 3 години

Не зная този Янев с какъв акъл го е назначил за шеф на НАП. Културиста си е компрометиран отвсякъде. Завлякъл НАП с един милион и се прави на ни лук ял ни мирисал.

105

Анонимен

преди 3 години

Още по интересно питане е - защо нап са отписали - 10 милярда задьлжения при управлението на - герб