45

казас-ян

преди 3 години

Бит-кой- на полето ,кой на площада е трезвата логика . Душевната логика е : Взимайте милиарди на поразия щото след няколко години до 2026 г. ,парите няма да могат да си купят цените!

44

Анонимен

преди 3 години

най-лошото е че след този харвардски не грамотник ще трябва нов дянков

43

Анонимен

преди 3 години

този е олицитворение на приказката,че има разлика между умен и учен човек!

42

Анонимен

преди 3 години

Шефът на НАП Румен Спецов - Култириста е прехвърлил фирмата си на рецидивист с четири присъди.Отделно не е плащал здравни осигуровки за три години назад.

41

Мизийски

преди 3 години

Най-сетне имаме министър на финансите, който:- не умее да смята- не познава базисни моменти от финансовата история на страната- не прави разлика между ревизионен акт и данъчно задължение- не знае какво значи абревиатурата НАП- не е чувал какво е "профил на купувача"Сещайте се!

40

анонимен

преди 3 години

До Гражданин Е как,нали е завършил в Харвард?Сега ще се упражнява да прилага теорията на практика.Иначе интересното е,че е роден на 9 септември-паметна дата за комунистите,та сега прекрасно се пасна в това червено правителство.Както се казва-търкулнало се гърнето и си намерило похлупак.

39

Анонимен

преди 3 години

до вчера казваше че е пълно с пари и това водело до корупция и купуване на гласове.културиста ли ги изнесе вече в дубай

38

Анонимен

преди 3 години

А за въпроса за спеца нито ред??? Цитирам: какво ще кажете че сегашният шеф на НАП 17г е продал фирмата си на РОМ (сложно го представи водещият) отговора беше ааааааа аз него познавам ъъъъъъм какво е вършил тогава да питате радев и още мънканици и нищо конкретно ШЕФА НА НАП ?????????? Шефа на НАП който трябва да събере парите !!! Хахахахаха, смешниса новите варвари!!!!!

37

Анонимен

преди 3 години

Господин министър, внимавайте да не си изгорите харвардската диплома в служба на генералите !

36

Анонимен

преди 3 години

Работата отива на след кабинета на Радев и потоп. Работата е ясна, на следващите избори пак няма да има кабинет, защото хем няма да се разберат, хем никои няма да иска да управлява без пари. Баце само ще си се хили от страни. И после на изборите две в едно, лъотчика ще качи сюрията в самолету и ще отхвърчат като тапа от шампанско. Само където за пореден път ще загубиме година щото хората не разбраха че капацитета ни е таван Баце и компания и по читаво нищо друго няма, който ставаше е в чужбина

35

Анонимен

преди 3 години

Дрън, дрън!Големи кредити се дават на големи фирми. Такива фирми са гръбнака на икономиката ни, колкото и да е икономика. Плащат заплати, и то на светло. По любопитно е как културиста, продавал фирми с задължения на социално слаби, е на държавна управленска позиция.

34

Анонимен

преди 3 години

още седмица с тебе и всичко ще е на загуба

33

Анонимен

преди 3 години

Вече и нямам доверие на тези.

32

Анонимен

преди 3 години

Как се казва на калинка от мъжки род пускаща кьорфишеци?

31

Диана

преди 3 години

До Анонимен23Смешно е да се говори за пренареждане на бюджета защото април и май не били заложени разходите за пенсии и мерки в бюджета, а са били направени такива разходи! Нека попита Бойко какво са имали в предвид когато са били направени тези разходи - сигурна съм, че Бойко е имал нещо в предвид, позволявайки си това в тези трусови за държавата моменти/става въпрос е имал решение на проблема без пренареждане на бюджета, явно!/...Ще пренареждат бюджета - всичко да разбишкат там..Боже опази!

30

Гражданин

преди 3 години

Този е пълен профан. Скоро очаквам да каже, че няма пари за пенсии и заплати.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16 Aко кажеш , какво общо има КЕВР със служебното правителство , ще си за награда

28

каза сия

преди 3 години

Докторе ,моля те да ми обясниш .Как така четирите големи от Западна Европа имат над 2 трилиона евро външен дълг ,но това е за тях нормално .И що Източна Европа беше купена на безценица .........Аз ще ти отговоря......И най-богатия да си ,тъпата питка го иска ,само когато на нея и се иска!.Боже мили ,а булгурите им липсвали само няколко милиарда лева.

27

Анонимен

преди 3 години

Какъв Умник, как никой не се е сетил да го назначи преди 15г. и всичко това нямаше да го има. А всички останали от системата са калинки и нищо не разбират от закони и данъци.А мисирките гледат с влажен поглед, и изживяват звездния си медиен миг, разкривайки тайната на битието, и то точно в техните медийни минутки. А малцината мислещи, да се смеят ли, да плачат ли, не знаят.

26

Ами нормално

преди 3 години

Фирмите от първа страница започнали д се издължават сега. Ами как няма да се издължават, като тези фирми на големи длъжници всъщност са ваши хора.Ами нека да остане човека поне една година и да ни направи Германия по приходи нали. Ох ама няма да може корифея, че има само три месеца иначе лелееееее