357

Караяна Цветова

преди 3 години

Като гледам гласовете подкрепящи ГЕРБ по темата, занчи тук троловете са 6 или 7 ... нещо пара няма за повече!!!

356

Без доходи до Коледа

преди 3 години

Втори месец без постъпления... взема да щипе от щафчето!!!

355

Анонимен

преди 3 години

Тоя все едно че е седнал пред огледалото и говори на отсрещния.

354

Даа!

преди 3 години

Както казваше един ''цар'' :Вервайте ми !

353

кофти , МНОО КОФТИ

преди 3 години

И ето идва най-щастливият ден , когато ти ще си далеч от мен..../по истински случай/ .

352

Анонимен

преди 3 години

Направо се чудя как така БНТ и другите придворни медии не прекъснаха пак програмата си, за да слушаме на живо глупостите на Тиквата.. Кошлуков трябва да е бил пиян и е проспал "важната" пресконференция на самозабравилото се същество

351

123

преди 3 години

Това не.доразумение с Жипката ме изумява винаги.Тъкмо си мислиш ,че не може да каже по- голяма п.ростотия, и той удря ново дъно. "По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение" - Марк Твен.

350

Анонимен

преди 3 години

И кой го казва това?Ха,ха,ха!

349

Az

преди 3 години

Абе както виждам, подслушвани са Бойко Борисов и ГЕРБ, даже е снимано в спалнята му. Нека извадят записите ако има такива, както извадиха уж неговите и да чуем, какво си говорят. Бойко го снимаха и в ***. Мая Костинбродска, какво стана с нейните комисии и разкрития. Само се пуска пушилка с цел да клъвнат балъците на изборите, а после всичко ще отшуми, както винаги. Ама омаскарените са омаскарени, хора се уволняват масово. После ще се уволнят ей така масово и техните, а България ще си мре

348

ДДРОнег

преди 3 години

До Бойко БандитаНе хазната, а шкафчето !!! . . . И не го остави, ами си го взе !!!

347

Анонимен

преди 3 години

Достъп до класифицирана информация на всички нива се издава ex officio - за целите на заемана длъжност и за периода на заемането й.Например в момента Бойко Методиев от Банкя не би трябвало да има такъв достъп.Циркът, който разиграха с "отнетия" допуск на Бойко Рашков, ги изобличи като отмъстителни дребни душици, които в напъването си да се харесат на Боса (а той ги лъже, че след юли се връща на бял кон) забъркаха пореден скандал, нанасящ репутационни щети на България.

346

Анонимен

преди 3 години

От "България на три морета" - при Цар Борис III се превърнахме в "България на три ракии" - при Радев и Минеков

345

Анонимен

преди 3 години

Неграмотните калинки на ГЕРБ лъсват ежедневно с некомпетентността и действията си. Смях!

344

Анонимен

преди 3 години

Не беше ли Бойко този който първи похвали избора на Радев за Правителство?

343

A

преди 3 години

Каза човекът, който не се появи нито веднъж в парламента, раздаваше пари на кило все едно са му лични, и му щеше да е следващия Путин или Лукашенко... айде моля еднолична власт, направо е цинично от неговата уста! Нагла мутра!

342

КОКО

преди 3 години

Ако сега отървеш кожата да знаеш за другия път как се прави. И в политиката няма джентълменство. Бий да те уважават. Не да им помагаш а после да ти се покатерят на главата. Знаеш за кого говоря. Айде със здарве

341

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, а това последните 10 години какво беше?

340

Бойко Бандита

преди 3 години

Аз оставих хазната пълна.Даже Мата Хари беше направила снимка за доказателство и всички я видяхте. Несправедливо ме обвинявате в лъжа.

339

не сме толкова тъпи

преди 3 години

В подължение на 12 г. се е изграждала и окопавала тази мафиотска структура. Тя е набелязвала от къде и как може да дойде опастност, с кои държавни служители, съдии, бизнесмени, прокурори, медии, журналисти, разследващи органи, мутри да се срастне в един действащ организъм! Войната започна! Дано българите имат разум и сили, защото тежко на родината, ако това продължи! Пиша ви от чужбина. Ще подкрепим братята и сестрите си на тези избори. Те няма да са манипулирани! Излезте и гласувайте!

338

Анонимен

преди 3 години

Бойко, ти сигурно си се погледнал в огледалото, затова май си видял едноличната власт от 1944 г.?