18

Диана

преди 3 години

До Анонимен13Когато казваш на бялото черно само показваш колко си сляп...истината работи, приятел! И тя ти казва точно сега - помисли си какво точно искаш, защото бъркаш и ще стигнеш не там където искаш...

17

Анонимен

преди 3 години

За да ти отнемат достъпа до секретна информация, явно си направил сериозен гаф, но за сметка на това те правят министър, да се бориш с неправдата

16

до 17

преди 3 години

хахаха личи му вика по погледа :D така е

15

12

преди 3 години

До Сат НИнформацията, че някой е с отнет достъп до секретна информация, но е назначен за шеф на МВР е нужна и интересна за всички българи. Реално, с тази информация се потвърждава, че фигурант черепов решетников назначава русофили с агентурно минало и олигархични зависимости. Реално целият кабинет на фърчилов е съставен от такива лица + пряко подчинени на олигарсите /череп, маджо, цв. василев, банев, стайков и т.н./ + героите на протестърите като видния разносвач на ковчези и бесилки минетов...

14

Анонимен

преди 3 години

Искаме си ПЕЕВСКИ шеф на ДАНС!

13

Мнение

преди 3 години

Едните ченгесари се карат с другите ченгесари кой да надвие и да команди далаверите а ние раята плащаме и никаква полза за нас!

12

Анонимен

преди 3 години

Чао Калинчо Продажников .С високо вдигната глава ще напуснеп защото си наглец, а не защото няма от какво да те е срам!От ПП ГЕРБ сте така нагли бездарници!Като сестрата на Мутрата свързана с Пеевски - 3 дни рева колко несправедливо и реваншистки я уволнили, на 3-тия ден някой я попита колко чужди инвеститора привлече за годините си като шефка на чуждите инвестиции . Отговорът беше ясен - НУЛА!

11

Анонимен

преди 3 години

Няма такъв срам.Министъра да няма достъп до важна секретна информация за разлика от подчинените си ..

10

Анонимен

преди 3 години

Бързо пишете тролчета.10 фейк коментара з 5 минути.Господарите ви явно са изплашени

9

дядо Йоцо

преди 3 години

Петко,не разбра ли! МУТРИ ВЪН!!! Реване,реване! Евала на Рашков! Абе резни му главата,мутренска!

8

Анонимен

преди 3 години

Престъпници и мафиоти - марш в затвора!

7

Диана

преди 3 години

Кой знае защо напълно вярвам на г-н Георгиев? Може би защото не се съмнявам в мръсот.ията на цялото това служебно правителство, рожба на БСП...Никога не съм се съмнявала, че за БСП законът е само хартийка, но че на.г.л.остта им ще стигне до там, някак си не ми го побира главата..Само за нарушаването на тази забрана, министър Рашков би трябвало незабавно да бъде уволнен и предаден на съда, ако бяхме правова държава..Но..Мислите ли, че това ще се случи в НАШАТА разбита и смазана държава?! БСП ВЪН!

6

Анонимен

преди 3 години

Много ясно, че ще е с отнет достъп до класифицирана информация. Те са забъркани в големи далавери. За това няма достъп и след натиска над службите да му изкарат информация за руските шпиони лъсва зависимост на Радев и компания в служ.правителство. Ще дойде Видов ден скоро.

5

1

преди 3 години

Няма изненада. б.рашков и а.атанасов нееднократно са подслушвали, вкл. Главния прокурор и са известни наглеци. Няма изненада и във факта, че б.рашков е с отнети права за достъп до класифицирана информация, в НАТО не желаят путинофили да продават тайните им.

4

Анонимен

преди 3 години

Половината от министрите в служ. кабинет в октопод от фондации. Легия Антимафия ги разкри с документи. Асен Василев с офшорки. Срам и позор-оставка и затвор!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Да му подписва указа президентът, пък да се маха с колкото иска високо вдигната глава! Ако иска и на балон да си я вдигне! Не ни трябват боковите долни ченгенца, марш!

2

Анонимен

преди 3 години

Делян Пеевски му го взе.

1

Сат Н

преди 3 години

За подобно изнасяне на вътрешна информация този къ *** не само трябва да бъде изритан като мръсно маче, но и да влезе в затвора. Какви идьоти са стояли начелл на службите, не е за вярване. Пълен скот.