156

Анонимен

преди 3 години

До ДействайАма ти ли си народът?

155

Анонимен

преди 3 години

До ДействайДа не те арестуваме после теб, а?

154

Анонимен

преди 3 години

Радев е руски шпионин един път не заклейми руската агентура, след като над 20 руски агенти бяха изритани от България.

153

АТАКИСТ

преди 3 години

Атакаааааааааа победаааааааа! ГЕРБ, ИТН и БСП се провалиха. Ние от Атака сме на фронта да атакуваме новия парламент и да го бойктираме. Волен е с пистолет, а ние сме с ножовое и камъни и ще атакуваме.

152

Действай

преди 3 години

Радев, арестувай Борисов и сие, народа е с теб. Не на страха мутри вън...

151

михаал

преди 3 години

А бе шапкар, като обикаляш из тази ТВОЯТА страна във връзка с разни дати, защо не питаш от кой са тези започнати ( от тройната коалиция) и не ЗАВЪРШЕНИ бетонни обекти.Или чакат да ги назначиш на власт за да ги довършат.

150

Анонимен

преди 3 години

Радев, припомни ни за твоята корупция с Грипените?

149

Анонимен

преди 3 години

Радев трябва да аргасва през суратите крадливите Тикви,те просто от друго не разбират! Наесен победата ти е вързана в кърпа ако се справиш с тия наглеци и най вече с Вожда им!

148

Анонимен

преди 3 години

На 05.05 пет хиляди души скандирахме Осъавка пред прозорците на ибркикчиятя Радев. Чуваха се при предаването на мандата на Нинова в залата. Радев не беше на кеф, не е свикнал да го критикуват.Затова включвайте се в протести винаги, когато ги има срещу Радев и пионките му от новите партии!

147

Анонимен

преди 3 години

докато Баце има международни срещи нашия фигурант юмрукчиев ходи в чепърчене да ръси глупoсти. Последно май го изгониха за неспазване на карантини и от тогава никои не го кани. Толкоз с представителната функция на президента.

146

Радев

преди 3 години

До Анонимен+Между другото, запланувано е до година и половина да изчезнат като партия с миним 60%, така ,че ако някой иска още сега да се спасява и бяга от ГЕРБ!======================================Бягането от ГЕРБ няма да помогне.Бягането от БЪЛГАРИЯ има СМИСЪЛ. Запомни го !

145

Военен

преди 3 години

Той е един сухар, който само те поучава и назидава, все е срещу. Никаква инициативност, само хулене и злорадстване.

144

Анонимен

преди 3 години

До РадевНе ни интересува тая работа, герберите са вредни за населението и България и трябва да си ходят,а не да продължават да наглеят!Между другото, запланувано е до година и половина да изчезнат като партия с минимум 60%, а след това и изобщо да ги няма, така ,че ако някой иска още сега може да се спасява и да бяга от ГЕРБ! Платените от ББ ***,няма да му помогнат.Край на тиранията!

143

Анонимен

преди 3 години

Радев ходи на чествания на Априлското въстание, а наесен се е разбрал с ДПС да въведе задължително изучаване на турски език във всички училища в страната.

142

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПротеста беше срещу ГЕРБ ,още веднъж да ти го повторя - протеста беше срещу ГЕРБ,хората мразят ГЕРБ, още веднъж да ти повторя - хората мразят мутренското им нагло управление!=========================Не се хаби, няма смисъл. Вси нормални люде видяха КОИ бяха стачкуващите и разбраха КОЙ стои зад тях.Вси беха прошляци и мелета, а някои доста оксидирани и във видима мисловна несъстоятелност.

141

Анонимен

преди 3 години

До РадевНе ни интересува тая работа, герберите са вредни за населението и България и трябва да си ходят,а не да продължавта да наглеят!Между другото, запланувано е до година и половина да изчезнат като партия с миним 60%, така ,че ако някой иска още сега да се спасява и бяга от ГЕРБ!

140

Радев

преди 3 години

трябва да е много наивен, ако си мисли, че ще изкорени корупцията.В САЩ изкараха имиграционните от Департмънт ъф Джастис, поради невероятна корупция - раздаване на Зелени Карти срещу 10 хилки в зелено, арестуваха повече от 700 служители от консулските отдели за визи на криминални и терористи срещу заплащане и победиха корупцията ?!?!Ни ФБР, нито ЦРУ можа да ги озапти, че някакъв Чорап ще канселира корупцията на мафиотите в БГ. Смях, другарю Радев - събуди се от сън глубок.

139

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПротеста беше срещу ГЕРБ ,още веднъж да ти го повторя - протеста беше срещу ГЕРБ,хората мразят ГЕРБ, още веднъж да ти повторя - хората мразят мутренското им нагло управление!Готови са да гласуват за всякакви партии, само да не е ГЕРБ на власт,ДПС също трябва да престане да крепи ГЕРБ!

138

Анонимен

преди 3 години

До Коментатор 108"най-силната кандидатура ,която може да го прати перманентно в пенсия е тази на Борисов!"Прав сте, но Борисов НЯМА да се кандидатира за президент - първо, Мун..о девалвира институцията до нулата, второ - на Борисов не му пука за "представителност", а за вършене на работа, трето - винаги е бил поне с два хода пред ренегатите и знае, че при тази простащина изборите ще са в полза на анархията, мун...о хаоса и разрухата.Мун..ьо-"революцията" изяде хляба на еволюцията.

137

Анонимен

преди 3 години

Факт е че Бойко си вкара автогол на последните президентски избори с грешен кандидат за президент и се измъкна този редник където само мъти водата, но сега има шанс да му бият дузпата на новите президентски избори дано да го изстрелят като фойерверки по нова година!