62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71"Сега разбрахте ли защо в България умишлено се подържат ниски заплати?"Няма как да "разберат" нещо, което не е вярно.В България заплатите на квалифицираните постоянно растат, до степен, в която, сравнено с покупателната способност за много порфесии е по-добре да се работи в България (ако нямаш проблем с отровната работна среда, разбира се, но за нея сами сме си виновни).

61

Анонимен

преди 3 години

До До 60Гледай филма Време разделно или Козият рог. Или ако имаш баби и дядовци ги питай тях, от първо лице да научиш. Нямало било. Имало е, от дядо ми го знам. Вземи прочети за дядо Йоцо... Левски и Ботев, знаеш ли кои са?Не, всичко което ти пиша, за теб е тъмна Индия. Щот тъй са ти казали. Не, България има история и тя е много голяма. България освен че е най-старата държава на този континент, тя е и с най-голямата история. Ама не учиш, не четеш. Там ти е проблема. Само лаеш....

60

Анонимен

преди 3 години

До мда"Всеки бежанец и арабин стои по-високо в социалната йерархия от който и да е българин член на ЕС."Мда, нямаш си идея за какво говориш.

59

Анонимен

преди 3 години

От това, че се отказахме от Южен поток до сега сме загунили няколко милиарда.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не ме разбра! Това е до манталитет и мислене. Ако се мислиш за роб, няма значение къде си. Няма лоши професии. Просто някои си мислят че като мръднат навън и са ОК, не не са"Напротив, много добре те разбрах: само казах, че самочувствието на нормалния човек е функция на това какво представлява, а не на това, което си ВЪОБРАЗЯВА, че представлява.Много хора имат самочувствие до небето без никакво покритие и когато се сблъскат с отношение базирано на реалността изпадат в гняв.

57

от Люксембург

преди 3 години

Заплата 12К.

56

мда

преди 3 години

Вие може и за богове да се мислите, и писмеността, и компутеро такова дали, но за какъв се мислиш няма никакво значение, а може и да доведе до фрустрации, защото има приказка за жабата която вдигнала крак да се подковава като коня, има и за жабата и за гьола, а важното е, че западняците мислят българите за хора втора категория и гледат на тях с презрение. Всеки бежанец и арабин стои по-високо в социалната йерархия от който и да е българин член на ЕС.

55

Анонимен

преди 3 години

И със 17 к в Нидерландия идваш тук да ни се похвалиш... Ние пък в София живеем с 300 лева, братче, живи умираме...

54

Анонимен

преди 3 години

До Марко ЗахаревТи до какво ниво искаш да стигнеш? Имам познат инженер в немско, взима около 5к Евро. Това на кое ниво е според теб. Няма да ти описвам какви привилегии има...

53

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо в България умишлено се подържат ниски заплати? Ми за да можете да ходите навън и да им бачкате НЕхубавата работа. Щот ако изравнят заплатите, вие ще си седите тук и няма да има кой да работи. И не е само нашето правителство а всички са такива. Щото българите са навсякъде в търсене на повече пари. Работата ако е хубаво заплатена, ще си я свършат те. Но тя не е добре заплатена и те отказват да я вършат. Обаче за българина 12 евро на час са много пари. Ей за т'ва е всичко :)

52

До 60

преди 3 години

Научи си собствената История на БългарияТурско Робство - такова нещо не съществува. Насилствено Християнизиране на Българите при Византия през 866 г тва е имало100%

51

Анонимен

преди 3 години

До Демократ"само простите русофили и соцаджиите които още не могат да сменят дограмата на панелката от времето на бай Тошо мият улиците и блъскат на шпаргела в Германия"Ц, русофлите и соцаджиите не "блъскат на шпаргела в Германия". Те са прекалено мързеливи за такива неща, затова предпочитат да се занимават с тролене по форумите и дребни схемички: така се чувстват истински велики.:))))

50

Анонимен

преди 3 години

Аз съм във Нидерландия, 17К заплата.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Не ме разбра! Това е до манталитет и мислене. Ако се мислиш за роб, няма значение къде си. Няма лоши професии. Просто някои си мислят че като мръднат навън и са ОК, не не саАз си седя тук, макар че навън мога да взимам минимум двойно. Ще се чувствам ли щастлив - НЕ

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63"Отношението на околните е отражение на твоето собствено отношение към тях."В нормалните страни получаваш признание за това което представляваш.Затова ние сме в ЕС: защото нормалните хора искат да ни третират както заслужаваме РЕАЛНО, а не както си ПРЕДСТАВЯМЕ, че трябва да ни третират, защото ни е високо самочувствието. Впрочем, това не са противоречиви неща: нормалните хора имат РЕАЛИСТИЧНА представа за себе си.

47

Демократ

преди 3 години

Умните и кадърните при демокрацията работят престижни професии на Запад, само простите русофили и соцаджиите които още не могат да сменят дограмата на панелката от времето на бай Тошо мият улиците и блъскат на шпаргела в Германия.

46

Марко Захарев

преди 3 години

До АнонименДълбоко невярно. Аз съм инженер от 10 г. вече в Англия. По-горе от дадено базисно ниво - няма да стигнеш, независимо че си по-добър от местните.

45

Мда

преди 3 години

На нас гледат като на роби, а на тъмнокожи и мюсюлмани - като на скъпи гости ! Някой още ще ми хвали ли германците..?

44

Анонимен

преди 3 години

Ако няма Новини на български в сайта на Дойче Веле от къде ще крадете тогава?Да ви питам аз

43

Анонимен

преди 3 години

500год. Турско 30год някво измислено комунистическо е каво искате и на Марс да го пратиш такъв народ той пак робство ще сънува, кой ви кара да ходите като *** *** в Германия стойте си тук няма да сте роби и живота ви ще е турбо баровски