20

Анонимен

преди 3 години

до 23 Във всеки слух има доза истина.

19

Анонимен

преди 3 години

Миналото лято се пуснаха слухове, че новия премиер на служебното правителство ще е жена от гражданската авиация. Била много близка до Радев. Имали интимни отношения. За това главата на Деса гръмнала от яд, че знае как мъжа и назначи нея още като му беше любовница ва 2 длъжности и 2 заплати в конфликт на интереси. След като разбрала Десислава Радева, че жена-пилот с екзотично име ще е новия премиер не мигнала месеци и не спала от мислене.Главата и отвориха заради 3 аневризми причинени от Радев.

18

Анонимен

преди 3 години

Бойко Рашков - абсолютно неподходящ кандидат. Недиалогичен, праволинеен. Ще се върви към реваншизъм с него. Соломон Паси - познат, и унас и по света, но доста остаря и върти едно и също, за Атлантическия клуб, за царя и за първите години на промените. Даниел Вълчев - най-адекватен от споменатите, способен. Ако Радев го избере, мога да преосмисля мнението си за него, но е малко вероятно според мен.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Криско става ли ?

16

Анонимен

преди 3 години

В едно от последните си заседания служебното правителство на Герджиков одобри офертата на шведската компания СААБ за изтребителите Грипен след консултации с президента. Сега да видим какво ще купи Радев и какви далавери ще накъдрят. Понеже комисионните за Грипен нещо се объркаха, а има да връща ресто на Черепа ако не закрие КТКОМПИ.

15

Словянин

преди 3 години

Ако Радев дори си полупомисли да сложи Соломон Пасито за служебен, Радев никога няма да стане президент, а може и веднага да го импийчнат. Но съм сигурен, че Генералът от авиацията вижда от небето, че СП е мравка.

14

Анонимен

преди 3 години

Koйто и да е, важното е да се съсредоточи върху това да мачка герберугите, и да не им позволи никога повече да се върнат на власт! Виждам че имат нагласата за това, дано да я осъществят

13

Анонимен

преди 3 години

Какви са тези чичаци? Нямате ли хора? Защо Радев ще слага провалени в политиката отново да закопава България? Нали уж сте за новото? За шанс на промяната? За шанс ама дръжкии. Окопали сте се в една шайка навързани като свински черваа. Ама нека копае дъното. Колкото повече копае-толкова по-голяма ще е дупката, в която сами ще пропаднат.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма да е много достоен и умен човек, щом ще е избран от Фигуранта...

11

Пожарникар от Бобов

преди 3 години

А защо не и Орешарски? За службичка е готов да служи и под вънкашност чужда, и под име ново! Той беше в СДС, после в БСП, после...в ДПС ... Идеален да ти свърши работа! Илия, който винаги е готов да се"премени"!

10

Джонсън

преди 3 години

Огнян Гержиков като бивш служ.премиер , подговви изборите и пак БМБ ГЕРБ спечелиха изборити, същия хвалеше отвержено Гешев за главен прокурор, че бил отличен курсант в школана Симеоново, зависим , съмнителна работа!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Радев назначи бившия червен депутат и шеф на бюрото за подслушвания Бойко Рашков за свой съветник. Съветниците на Радев имат агентурни имена. Дясната ръка на Радев е Александър Маринов- с агентурно име Майстора. Майстора е последния човек говорил с Васил Илиев 20 минути преди да го ликвидират пред х-л Мираж 1995г. със 17 куршума.Стреляно е с картечен пистолет Заги.Васил Илиев след срещата с Майстора е пътувал за среща със Сланислав Трифонов.След това отряза опашката си в ефир и рева за Илиев.

8

Анонимен

преди 3 години

Христо Крушарски е най-подходящ. Ако не се съгласи той, тогава Венци Стефанов.

7

Aнонимем

преди 3 години

Много плосък коментар. Сигурно пак от виден пазител на стабилността. Бойко Рашков ще им разкаже играта. Щом квичът значи има нещо гнило.

6

Ми добре

преди 3 години

Предвид широкия и дълъг хоризонт на служебния кабинет Президент Радев да назначи некой по-млад, да не фърли служебния премиер топа по време на вярната служба.

5

Анонимен

преди 3 години

Това ли ви е промяната? Всички вече са били в политиката. Яли са им попарата хората.Радев от нафталина ли ги вади тези имена?

4

Анонимен

преди 3 години

Назначете най-добре Цитиридис, за да заявите категорично, че ви управляват шутове и клоуни.

3

Анонимен

преди 3 години

Деси от Дулово.Шах и Мат.

2

Анонимен

преди 3 години

Волен Сидеров

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва да е безскруполен на първо място.Като този, който ще го избере за "премиер" .