126

Конституция

преди 3 години

Радев е на ход. Но ако кривне към Москва ,доста хора ще излязат на улицата и тогава той ще се отече в политическата кал на БГ канала.Ще изчакаме...

125

Случаен минувач

преди 3 години

До 145Прав си. На Радев му се иска да бъде диктатор. Да бъде като Хитлер или Сталин. Само че за да си диктатор, трябва да имаш качества, а той ги няма! Той Деса не може да командва, че какво остава за цял народ...

124

Анонимен

преди 3 години

Самолета на герб катастрофира,време е за шампанско.

123

Анонимен

преди 3 години

Корнелия има нов възлюбен и той се казва Слави Трифонов.С Бойко не и се отвори парашута.

122

Пян_Гъ

преди 3 години

чакайте, споко, самолетът едва е зпочнал да губи височина. Возили сте на виенско колело и знаете как е надолу, нали? Но тук предстои удар в земята... Тогава ще направим р-ка м/у платени протести и истински многохилядни протести пред парламента. Остава само има-няма месец. Тогава ще последва раграничаване от дубайските протести: "Кой бе, ние ли? Няма такова нещо, не сме вдигали бесилки! Те ей ония бяха!" САМО ГЛЕДАЙТЕ КАКЪВ ЦИРК ПРЕДСТОИ!

121

недоволен

преди 3 години

жалко , много ми се искаше да и гледаме сеира на импексова как ше управлява България .

120

до 137

преди 3 години

Така е. Но целта е точно тази на Президента. Той и неговите съветници искат да се окопаят в бункера и да направят Президентска република.Точно за това искат България да я вкарат в спиралата на избори след избори и народа да спре да гласува.Тогава ще кажат - ето, НС е излишно. Изчерпано е да има партии. Партиите не могат да съставят правителства защото нямат капацитет. Ще трябва само Президента да управлява еднолично. Капиишш?

119

Анонимен

преди 3 години

ИТН не заслужава да мине 4% бариера, но за съжаление интелектуалното ниво на голяма част от хората работи в тяхна полза...

118

Анонимен

преди 3 години

Ако се съберат коалиция леви и десни само за кокала защо ни е,тук беше възможно само това при това разпределение.Целта беше Герб да ги няма и е постигната.Ликувай народе.

117

ЕРИХ ХОНЕКЕР

преди 3 години

БСП не е партия ан ТРУДА МАНУЕЛ ЛАБОР (ФИЗИЧ. ТРУД) И РАБОТНИЧЕСКИТЕ ПРАВА НА УОРКЕРА , КАКТО Е ЛЕЙБЪРИСТКАТА ПАРТИЯ В Ю КЕЙ .БСП Е ФАЛШИВ ФЛАГ ОРГАНИЗАЦИЯ , УЛТРА-ЕКСТРЕМНА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА + И ПРО-БИЗНЕСМЕНСКА, ПРО-МИЛЛИОНЕРСКА КОТЕРИЯ И КОТИЛО . НАКРАТКО :: О-***-ГЕ , ЗАМАСКИРАНО КАТО ПАРТИЯ , И ТО ПАРТИЯ НА РАБОТНИЧЕСКИЯ ТРУД .

116

До 134

преди 3 години

Да правя си партиите трябва и ще се научат да управляват ако трябва и 5 но без 3-те партии на статуквото ГЕРБ, БСП и ДПС. Трябва новите партии на протеста да могат да съберат над 121 депутата. И ние българите от Западна Европа ще им помогнем, гарантирам ти. Знаеш го и ти и те е страх!

115

Ким Чен Ун

преди 3 години

Избори с повече от един кандидат са предпоставка за тотален хаос и политическа криза.

114

до № 1 3 1

преди 3 години

Фигуранта е Румен Радев. Лично Черепа му е кръстник. Има записи.Черепа: "Гешев не ни е проблем, ако спечелим властта, ще му орежем правомощията, ще га направим фигурант като президента ... Като го напраиме фигурант като Президента, точно кво ше ни вреди Гешев?"Не си правете свободни съчинения! Геополитическите и геоикономическите интереси на България за под въпрос. Скоро ще разберете какво искам да Ви кажа.

113

Случаен минувач

преди 3 години

До 129До този под менАко наистина новите изборни резултати са такива, каквито си ги писал, съставянето на правителство ще стане абсолютно невъзможно. А много е вероятно, повече от 50%, да са точно такива.И какво правим тогава?Нови избори 2 в 1 - президентски и парламентарни есента.САМО ЧЕ: На хората ще им писне да ходят да гласуват, и третите избори ще бъдат с много малка избирателна активност, от което ще спечелят ГЕРБ и ДПС!

112

Анонимен

преди 3 години

До РеалностаЧе Англия нали излязоха от ЕС, а Австралия и Канада също са английски колонии,защо ще се месят в изборите в България, от какъв зор?Трябва да са само европейските държави от ЕС и САЩ ,не ни трябват други.От какъв зор?

111

излъган депутат

преди 3 години

Отидоха субсидиите , отидоха заплатите , за какво влизахме в парламента

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124 Вече са така нещата ,че ако искат депутатите да има редовно правителство , ще трябва да се научат да управляват в коалиция с 3 или 4 партии . Да видим , дали ще успеят да заработят за хората , или пак само ще си мерят егото

109

Анонимен

преди 3 години

Мача е оспорван. Стигна се до дузпи.Инересно, интересно..

108

а такааа

преди 3 години

Много нещастни гербарчета са накацали тук, като мухи на..........!

107

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта Борисов защо мълчи ... в устата ли държи.