386

До 154

преди 3 години

ДО 154 Обявен е протест срещу диктатурата на Радев на 05,05. Сряда от 10 и 30 часа пред президентството.Нека кажем НЕ на турцизацията и чалгизацията на страната и превръщанията й в диктатура от руски тип!Исканията са за вето над изборния кодекс заради машинното гласуване и гласуването на 350 000 турци на нашите избори.Предай нататък!Там съм братле

385

Смешник

преди 3 години

Тиква какъв ли не сме те наричали ,а ти си бил просто роднина със кондьо

384

Анонимен

преди 3 години

Позор е, че Тиквата е още жив!

383

Анонимен

преди 3 години

В "Афера" пише, че Цветанов ги е организирал,не знам дали е вярно.

382

Анонимен

преди 3 години

Ами изглеждат много по-нормални, от слугите на мутрите които гледахме по площадите миналото лято. Ако искате да ни управляват Русия гласувайте за президента, ако пък искате да върнете мутрите Божков, Василев и сие изберете Слави + Мая и компания.

381

Анонимен

преди 3 години

Какъв сер.семин требва да си на Разпети Петък да отидеш пред дома на най-големият крадец и мошеник в най-новата ни история за да му лижеш и мажеш,че и блузка с Неговата снимка да облечеш,те това ако не е Култ към личността здраве му кажи,Бай Тодор може само да завижда....

380

На протест!

преди 3 години

Обявен е протест срещу диктатурата на Радев на 05,05. Сряда от 10 и 30 часа пред президентството.Нека кажем НЕ на турцизацията и чалгизацията на страната и превръщанията й в диктатура от руски тип!Исканията са за вето над изборния кодекс заради машинното гласуване и гласуването на 350 000 турци на нашите избори.Предай нататък!

379

Анонимен

преди 3 години

Ние ултрасите на ЦСКА ще пометем тая шепа хора и после ще запалим плевнията на ***

378

!!!

преди 3 години

До А беЗа какво интелектуално ниво говориш в ГЕРБ?!Това са две неща, осъдени на вечна раздяла

377

Анонимен

преди 3 години

А от "Системата ни убива" защо не са там?Излекуваха ли болежките и амбициите си, или изпълниха плана вече?

376

Кукушеео

преди 3 години

Пълни хухавелници

375

Анонимен

преди 3 години

Боко ще се покаже на балкона и с умиление ще хвърля пари от чекмеджето.Някой е пуснал слух и тия са там да не пропуснатДа се низвергнат тези дето са без фанелки с образа на гурото....как смеят..

374

А бе

преди 3 години

Не мога да разбера в тези около 500 коментара, защо пред дома на Борисов да не се съберат младежи и депутати?Да не би Парламента да е обявил военно положение,и всяка гражданска дейност да е забранена?Желателно е да дойдат и адвокати - Манолова,Дончева,Хаджигенов, да вдигнат интелектуалното ниво :-))Ама надали..

373

Анонимен

преди 3 години

Тия на помен ли са??Или на погребение..Става като във вицаЗащо протестират?- - искат права- някой ограничава ли ги ?- не- е защо протестират..- ами щото са 3.14 дераси ,сър

372

Дебелия

преди 3 години

Говорителчето, изключително гнусен си :)

371

Само така

преди 3 години

Кому,няги,те да не си мислят, че пак ще вилнеят на воля !

370

Ммм, дааа

преди 3 години

В заглавието се пита защо. Защо са пред къщата на Борисов. Ми, много ясно защо. Защото толкова им е акълът!

369

Анонимен

преди 3 години

До МнениеПроблема е възникнал с отказа на държавата да го пази, иначе не виждам защо е този целия цирк :)) Нали се сещаш, че е лесно когато службите те пазят, обаче изоставят ли те ..... :)) Виж как Пеевски го наритаха набързо, предоставиха го на руснаците :))

368

ЛУКаОИЛ

преди 3 години

НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ, НЕ ГЛАСУВАМ, НО ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ И ТОЙ ИМА ЗАСЛУГА ДА НЕ ВИ ЗАСЕДНЕ ПЛЮНКАТА. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП ТАКА И ЛИГИ ДА ВИ ПОТЕКАТ, ЧЕ УМРЕТЕ И ОТ ГЛАД. ШЕГИЧКА И ОТ СТУД.

367

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБера.стката кр.етения достига невиждани върхове