72

Анонимен

преди 3 години

емоции, особенно под формата на злоба, са лош съветник, а ум и далновидност им липсва на всички. тъжно за нас.

71

Вихър

преди 3 години

Продължениеда вкарате партията на Божков в НС и да му гарантирате имунитет за следващите 4 год и заедно с него да започне едно ново крадене и ревашизъм, защото и вие и той сте злобни и отмъстителни човечета!!!Нищо добро не чака България, ако хората още не са ви разбрали какви ги редите с Радев зад гърба им!!!

70

Щирлиц

преди 3 години

Ясно е,че вие ще се сбогувате с политиката,както го стори и дедото от Мадрид.Не е ясно,защо хора като А.Стефанова са ви повярвали,и си губят времето с вас.

69

Какво правите там ??

преди 3 години

А какво правите там тогава?!Губите времето и парите на българските данъкоплатци, вие явно нямате ни на-малка представа къде се набутахте и излъгахте всички яалгари,които неясно как и защо ви повярваха!Отчаян е доста народа, но изглежда и доста е затъпял, щом като смята,че музиканти могат да го оправят!Това е смехотворно!Просто наистина недоумявам как е възможно толкова много хора да не могат да мислят!С какъв акъл ти ще гласуваш за някой, който цял живот знае само да пише сценарии и музика!!!!

68

Вихър

преди 3 години

Какво е ясно бе Тоше, като мълчите!?Кога ще представите програма и точно как мислите да управлявате, ако вземете мнозинство след новите избори???А сега да ти кажа на мен какво ми стана ясно от деиствията ви до тук:- излъгахте хората, че сте независими и ще промените нещо- излъчихте човек на Божков за премиер- Стефанова в миналото нееднократно е заявявала, че е благодарна на г-н Божков- на пожар правите промени в изборния кодекс за да дадете възможност с манипулации и купуване на гласове да

67

Пилота

преди 3 години

Скоро, ще има герберазко наталунзване.

66

Анонимен

преди 3 години

Президента направо да дава третия мандат на ДПС и да правят правителство. Няма смисъл от нови избори и без друго ще ги спечелят.

65

Учиндолец

преди 3 години

ДО 11:11 часаза бай Славчо и Тошко африкански ли питаш, аз знам че сега мият студиото на 7/8 ТВ, защото са включили чистачките в депутатските си листи и сега ще ПРАВЯТ КАСТИНГ ЗА ЧИСТАЧКИ

64

11. 11 часа

преди 3 години

Няма ли да почват работа или се крият от народната любов.

63

ИТН

преди 3 години

си направиха шоуто. Верно, че народа ще плати, дори тези дето не са почитатели на тяхното "изкуство", но определено си имаше шоу. Слави отново го гледаше целия народ български по телевизора в прайм тайма.... А политиците в НС участваха в режисирания пърформънс. Ако го са го снимали и направят филм определено могат да се сравняват с Борът 2. Жалко за стотиците хиляди потърпевши от коронакризата които безвремието ще им изяде главите... Но така е - изкуството иска жертви.

62

Марсел Попов

преди 3 години

Браво Тоше, със вас сме!!!

61

гражданин

преди 3 години

Под нормален изборен закон Тошко текезесарски разбира промени за една нощ, които обладетелстват предимно тяхната партия. А уж обвиняваха ГЕРБ за подобни промени в законите. Ех, ***, *** нищо ново.

60

Учиндолец

преди 3 години

до 11 часаза бай Славчо ПЪРВИ СТРАХЛИВИЙ ли питаш къде е? ами къде в 7/8 от времето го НЯМА НИКАКЪВ

59

Избирател

преди 3 години

Неее, беше повече от ясно , че от шимпанзета депутат не става!!! Това стана определено много ясно !

58

Гледна точка

преди 3 години

А кога смятате да направите правителство бе, рошав орангутан, когато имате 200 депутати ли? Тук да не сме Северна Корея. Няма ли да разберете, че ви е необходима коалиционна култура, преговори с компромиси и разбирателство с други партии - така се прави в нормалните демократични държави.

57

Анонимен

преди 3 години

И следващия път ли Тоше, за един приятел питам.

56

11 часа

преди 3 години

Няма ли да почват работа или се крият от народната любов.

55

Solar Power

преди 3 години

Африкански не се оправдавай. ГЕРБ искаха подкрепа и трябваше да ги подкрепите с ДБ. Всичките ви промени щяха да бъдат одобрени. Отказахте. Сега ГЕРБ ще казват НЕ на всяко ваше предложение. Нормално е. Какво очакваш ? Да не говорим,че безразборното гласуване на хора извън държавата е пълна глупост. Друг ще ни определя съдбата на нас тук ?

54

Анонимен

преди 3 години

ППрост народ, слаба държава.

53

Анонимен

преди 3 години

всички *** вият на умрело и от бсп, от гроб, от патреотите, от сдс напрао не вервам на ушите си - манна небесна