110

Смях

преди 3 години

Певеца на мутрите неспособен.Пинокио има я дори не си струва да ги споменаваме.ДПС-посмъртно не става.БСП-видяхме ги за 20 години че не ги бива за нищо.ГЕРБ другите не го искали.И какво стана сега:)))))

109

Анонимен

преди 3 години

Герберите само пръскат злоба, срещу Нинова, срещу Слави,срещу Мая,срещу Радев и кой ли не още,само те са най-хубавите, събирайте си омразата и си ВЪРВЕТЕ гербери,стига терор над населението!

108

Анонимен

преди 3 години

Абе *** и гербери, гледайте си вашите партийки като сте толкова всезнаещи!

107

ВМРО

преди 3 години

Т.пите гастери от Турция и Германия ни натресоха тези неадекватници. Не трябва да им се дава да гласуват.

106

Чао Славчо

преди 3 години

На изборите 1 Герб 2 Бсп 3 Дпс 4 Итн

105

Див врачанин

преди 3 години

За бесепарите важи:Ти му викаш куме Иване,он тича за .. да те фане...*** да речът нещо.А наш баце вика-тези са страхливци...Този па е у несвест вече.Абе ,Чалгаря кво каза след изборите:С БСП и ГЕРБ никаква коалиция!!!Трифонов,само да се не изметнеш нещо,баце...!

104

Не бих искал....

преди 3 години

Личност с физиономия на неандерталец, с уши накичени с железа де представя България пред света.Да сте видяли някой европейски полити с халки по учите ?Само бг "мат'рялот" е способен да гласува за УчиниотДолец !

103

Анонимен

преди 3 години

Ми щом толкова много я искате тази шахматистка- нека да предлага правителство и да го избират! Какво и пречи? Никъде не е казано, че пак Боко трябва да бъде премиер. Съставяйте го това пусто правителство и управлявайте! Чакат ви 12 милиарда! Само да посегнете и хоп! После ще си ги делкате. Какво чакате? Да цъфнат налъмите ли?

102

Край

преди 3 години

Младата известна шахматистка дето да ни представяла пред света да ходи да си играе шаха и да ни представя. На младата шахматистка като и влезнат в кабинета 7фирми да се карат за лот 4 на магистрала Хемус за 300 млн. лева дали ще се справи с натиска /и с изкушенията и със заплахите/.Дали ще спи с пищова до главата. Без пищов до главата и без шкаф с пари -държава не се управлява. Особено на Балканите.

101

Анонимен

преди 3 години

Нямат кадри и смелост ,но ако си мислят че на другите избори ще има 30%,много се лъже,заблуди много хора тук и в чужбина ....смешковци )

100

.I.

преди 3 години

Тези ИТН се оказаха по-големи еднодневни и от разни други палячовци като Бареков, Яне Янев и Сидера. Царя поне изкара 800 дни...Честито на маргиналите които гласуваха за тях.

99

Анонимен

преди 3 години

Много от вас ,май не са стояли на опашка за хляб и не са им спирали тока на 2 часа ,е както вървят нещата с тия " велики " политици които си избирате напоследък ще го преживеете .

98

Анонимен

преди 3 години

До до ЧУЖДЕНЦИТЕАко БСП не успее да вземе властта,тогава нека Слави да я взима.

97

Анонимен

преди 3 години

Ще ходим отново на избори.

96

4epa

преди 3 години

ПОНЕ ИМАТ ЕДИН 4ОВЕК КОЙТО ДА ВЗЕМЕ И СЛЕД ТОВА ДА ВЪРНЕ МАНДАТА- АКО ОТИДЕ ТОШКО АФРИКАНСКИ НЕ СИГОРНО 4Е ЩЕ НАМЕРИ ВЪОБЩЕ ПРЕЗИДЕНТА !!!!!!!!!!!

95

Оле Майко

преди 3 години

Е па война на апокалипсиса е няма нищо случайно.

94

Анонимен

преди 3 години

сега да се внесе попрвкаГЛАСУВАНЕ САМО ОТ БЪЛГАРИЯПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО

93

Анонимен

преди 3 години

И БСП има най-добрите кадри,подготвени за политика,образовани,възпитани,знаещи чужди езици,върнете БСП на власт!При герберското управление много хора измряха,превърнаха държавата ни в гробище и бунище за внос на смет,разделиха народа на гербери и всички останли,които са мачкани от герберите,стига,Слави е също само един чалгар,мисля,че е най-добре БСП да управлява!

92

Анонимен

преди 3 години

ИНТ иска да управлява с мнозинство.Все пак ако станат първа политеческа сила при едни предсрочни избори и имат 51 процента то ще могат да си правят каквото искат.

91

до ЧУЖДЕНЦИТЕ

преди 3 години

давайте още по 200-300 долара поне 4 пъти за да глаДувате за бай Славчо и той ще връща мандатите, а сигурно се готви и като КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ