107

Изнервен

преди 3 години

До 120. Нещо ти е сбъркана логиката. Като беше толкова лошо управлението на ГЕРБ защо народът всеки път ги поставя първи на избори? Защо бе, галошш миризлив? Ама така е като си обладан от завист и злоба, такива коментари се пишат.

106

Ха!

преди 3 години

До Анонимен 97Значи щом един "***"/според теб/ пожарникар може да управлява държава и народ, си представи колко са умни другите! Толкова са умни, че се чудят, какво да правят!

105

Кьоркютукъ

преди 3 години

Цъфнал герб. И Митов на трънка почнал да дрънка.Мухахахйхахайаъ

104

Гражданин

преди 3 години

До 119. И колко сте болшинството? Щото ако статуквото са ГЕРБ, БСП и ДПС брои ли колко са техните избиратели и колко другите. И на новите избори ще е горе-долу същото. Та не сте никакво болшинство.

103

До 116

преди 3 години

Националните медии и тези,които са с претенции за авторитетна медия трябва да подават само проверена и вярна инфирмация.*** заплашвала сайт ! Това ти от къде го знаеш ? И от чия трибуната претендираш за коректив на мнението си ?!То във Фрог пишеше преди време,че канадска фирма Дънди ни изнасяла златото от Челопеч.Много близък мой роднина работеше в онзи момент там и ми обясни нещата- нищо вярно ! От тогава Фрог нюз не отварям !Ама нали сте жадни за сензации и фейкове ...

102

Гледна точка

преди 3 години

До 114. ЗаписъТ не е доказано, че е истински. Ама викаш не може едното да е истина, пък другото да е компромат? Айде бе.

101

Е !

преди 3 години

До Анонимен 84Аз помня едни времена, когато заплатата ми беше 28 000лв., но долара беше 3000лв. и плащах парно 6 долара! Като си платиш и другите разходи си направи сметка, какво оставаше!

100

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко с ГЕПИ се...срути и процеса е необратим.На някои им се иска още да са на власт,след едни нови избори,ама няма...свърши.Ще остане само...спомена за премиера...футбалер с много...скъсани менискуса.Гинес да се...самосезира за този случай и да го отрази,за да може поколенията след...време,да се чудят на този...уникален български...феномен.

99

Анонимен

преди 3 години

До 107. Указа??? Ти президента ли си, та ще издаваш укази ли?

98

Перник Изток

преди 3 години

Шоуменът и набеден политик Слави Трифонов вчера подписа празен чек на турския диктатор Ердоган да прави избори в България с промяната в избирателния кодекс включваща отпадането на ограниченията за секции извън ЕС. Май ще излязат истина слуховете че е проект на Шиши?

97

Анонимен

преди 3 години

Управлението на герб ще се запомни като свинщината. Сбогом циркаджии.

96

Bp

преди 3 години

Какви каракуда бе?? Болшинството искаме нови избори, за да изхвърлим статуквото от парламента.

95

Писнаминачепа

преди 3 години

С богом герберазоседесерезарази . И никога повече не се връщайте.

94

Гербер

преди 3 години

До 109. И защо да е на всяка цена? Както виждаш не е.

93

До 110

преди 3 години

Да дадат например как първа инвестиционна банка заплашва сайта бивол заради статия за Борисов, Доган и Пеевски!

92

Анонимен

преди 3 години

Има и нормални хора с по-високи заплати ,но те са около 120 000 човека.На пример хора в сферата на ИТ и програмиране,фризьор,шефове на болници и отделения,някое ОПЛ.Но мнозинството са с под 1500 лв. Даже под 1300лв. А за София през този месец(за трима) за наем минимум 600 лв.парно.180лв.ток 59лв.вода45лв.За храна 1000 лв.а дрехи,ресторант,дискотека,почивка,учебници,за транспорт или гориво,цигари и алкохол евентуално,лекарства....

91

Sk

преди 3 години

Нинова ще състави кабинет. С кого? Тя също е в изолация.

90

До102

преди 3 години

И какво да дадат ?!ИТН мълчат като каракуди !ДБ само смятат проценти и тръбят с кого няма да се коалират !Нищо конструктивно ! Не предприемат никакви медийни изяви !Какво да им дават ?!Ако Слави възпроизведе ефект ,мислиш ли ,*** няма да го дадат ?Но тях ги НЯМА !!!ТЕ СА ПАСИВНИ И ТИХИ !

89

Анонимен

преди 3 години

Не всички искат власт на всяка цена като вас!

88

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

След няколко години дома на уважаемия премиер Борисов ще бъде музей. Редовно ще има поклонения пред дома-музей на великия Борисов и млади българчета от ГЕРБ ще поставят цветя и венци пред дома на нашия Вожд и Учител!