42

Винету

преди 3 години

До ДианаАз мразя БСП също толкова, колкото и ГЕРБ и смея да кажа, че при БСП не е имало такава цензура, даже и при царя... Герберите ставате смешни вече... Заплахите - "Избирайте нас, че комунистите ще дойдат" вече не минава. Та то вие заедно с БСП и ДПС сте ш*бани комунисти и диктатори!

41

Мая Божидарова

преди 3 години

Манолова Найденова Галева Божкова Дубайска....Изправи се мутри..А?

40

Анонимен

преди 3 години

Направете ги 0. Така и да попадне някой честен там, ще му се наложи да краде.Поредното "умно" предложение на ИТН, което непременно ще оправи България.Не чакайте нещо сериозно от тия.

39

Анонимен

преди 3 години

Ами не е срамно в тежки за народа времена държавниците да проявят и малко солидарност с бедстващите хора. Защото е всеизвестно, че сит на гладен не вярва.За мнозинството българи предстои тежка и жестока година, години...

38

Анонимен

преди 3 години

Ама тия от шайката досега по 7 бона ли са вземали, пък на хората по 240 лв пенсии. Тия ли се представят за хора от народа. Добре ,че дойдоха свестни депутати да се хвърли светлина по темата. Гласувайте си по 5 бона за вас, а за гербаджиите 240 лв и 50 лв бонус.

37

Кире

преди 3 години

Странно, гласувах за ИТН, надявайки се първите промени да бъдат свързани с държавните длъжности, заплати изисквания към качеството на предоставените услуги, а най-долното същество в БСП, чу какво искат избирателите. Евала. 1400 е малко, но мисля че до 2 пъти средната учителска заплата е най-нормалното нещо. Няма нищо по-важно, което депутат да прави сравнено с един учител или акушерка. Мая може и да ме убеди за следващите избори, ако докара до край исканията си.

36

Анонимен

преди 3 години

Aз предлагам да се намалят минималната пенсия и заплата. Да се спрат детските надбавки и да вдигнат още депутатските заплати. Поне по 15 000 на месец. Чудя се как се оправят с тези мизерни заплати в момента

35

Анонимен

преди 3 години

И защо само до края на годината *** Майче. Да си върнеш жеста към майките които те подкрепяха на протестите ли. Ако се намаляват да се намалят с толкова с колкото живее обикновения народ. С какво сте повече от обикновените хора да не би да имате два стомаха и два зад..ника. Ще живеете така като живеят болшинството от българите. А не да си возите за.дницитке в мерцедеси да горите гориво колкото обиколката на земята умножено по 100. А ние да ви го плащаме с повишените данъци. И намалете данъците.

34

тази чупи тъпомера

преди 3 години

Галевица в момента се ослушва като глуха cвинкa в необрана царевица.

33

Анонимен

преди 3 години

Защо лъжете бре?Защо гласувахте 10000 лева заплата?А сега временно популиски да ги намалим за пред хората!Ай сиктирПопулисти пълна проба!

32

Курнелий

преди 3 години

Няма лощо да намалят заплатите, нали заплата се дава за свършена работа? А и сега по-лесно ще се продават депутати. Може и цели групи на промоция... Нашите хора си знаят работата.

31

Говедар

преди 3 години

С циркаджии като тошко-тъ по то и мая галева хората забравиха за фигуранта в президенството.колко ли му става заплатата за нищобравене и бръ щолевене

30

Кон Чи

преди 3 години

Отвратителна е тази Мая!!!

29

До Ганьо

преди 3 години

Не бре. Просто и едните и другите са маскари. Поне да има на какво да се смеем.

28

Менискус

преди 3 години

Ако това стане,повечето ще ги пребили менискуса....

27

JWP

преди 3 години

Популизъм в най-чист вид. По-лошото е колко неуки хора им се връзват, без да си дават сметка, че колкото е по-ниска заплатата, толкова са по-поддатливи хората на корупция, за да си докарат необходимия месечен доход.Но българинът е завистлив, неукият Вуте вика - нека на Нане му падне доходът, пък нищо че ще краде....

26

Батко

преди 3 години

Първата ми заплата беше 1100. Сега е х5. Не знам как смятат да борят корупцията, когато им плащат толкова малко. Ако няма пари, по-добре да направят 120 депутата и да им плащат по 10к . Същото е и със парите за партиите, но това е цената на популизма, накрая всички ние ще плащаме с лихвите и Слави ще трябва да прави безплатни концерти, понеже никой от избирателите няма да има пари.

25

Диана

преди 3 години

До КойчоДо 112 място я докара любимата ти БСП с нейния преход - то преди бяхме изобщо извън класациите, но ББ все пак бута нещата напред, назад по малко...Гледай да не дойде БСП, защото тогава ще падне пълна димна завеса над информациите у нас, тотална цензура, уволнения, наказания...кво знаеш ти, бе?!...Нищо...

24

Да не забравяме

преди 3 години

и заплатата на президента да намалим.

23

Анонимен

преди 3 години

7000 лв заплата на депутат. Боже мили. Иначе дават по 300лв пенсия и 500лв заплата......