218

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е един провокатор и страхливец. Да излезе на улицата и ще изяде два шамара още на първите сто метра по Витошка. Той само провокира по медиите като страхливец. В затвора очаквам да направи опит за самоубийство още първата вечер

217

Анонимен

преди 3 години

Време е Нарцисът да бъде заврян в ъгъла,за негово"щастие"това би могло да се случи точно в една Президентска надпревара след която той окончателно ще бъде захвърлен на бунището!

216

Истина

преди 3 години

Премиерът - мишчица

215

Анонимен

преди 3 години

Голям цирк ще е на президентските избори. Зеления чорап срещу Баце. За сега Баце води по точки и е по вероятно той да стане президент. "Аз съм *** и вие сте прости затова се разбираме" ще е слогана на Баце за президентските избори.

214

пффф

преди 3 години

Тоя каруцар е нетърпим. Винаги така извърта нещата, че смисъла на нещата придобива обратно значение на действителността.

213

Анонимен

преди 3 години

Виж какво, влез в битката за президент. Ако не те огрее, кандидатствай за канцлер на Германия. Колко му е : хер Вебер ще те уреди. Ако и там срещнеш затруднения, питай за президент може и крал на някоя близкоизточна държава - я Катар, я Кувейт или Дубай. Г-жа Мустафа е насреща.

212

Дааам

преди 3 години

Как имате наглостта да сравнявате Генерал Пилот завършил две школи и Американска и Руска, Интелектуалец с тази непрокопсана тиква...Айде да го видим на президентски...тогава вече сам ще се изнесе на онлайн спявки от чужбина...Тролчета, парата свършва, маста също, фурмите отдавна бяха изядени.....

211

Анонимен

преди 3 години

До 211Да ще го съдят, и не само него: Доган, Пеевски, Боко, Тома Биков, Костов, и теб за кражби и прикриване на данъци. . Хайде остани си със здраве. Лек ден

210

Анонимен

преди 3 години

Бойко скоро ще отиде на лечение в Унгария. Хора това което направиха от ГЕРБ и ВМРО за два дни от Понеделник до днес,никой не го е правил срещу България. Те направиха я вкараха в дефицит,унищожила я икономически.

209

ДДРОнег

преди 3 години

Абе баце е железен, той е най-най, няма друг като него ...Наложил е желязна дисциплина в партията си.Точно такъв ни трябва за да се оправи България, ама много краде тоя *** и заради това не става !!!За да се оправи България ни трябва лидер, който да наложи ред и морал !!Лошото е. че боко е лидер, който с желязна ръка краде от НАШИТЕ ПАРИ !!!

208

Анонимен

преди 3 години

елементарен, както винаги. Щом не се кандидатира за премиер, беше ясно, че ще се кандидатира за президент. Още ги боли изоглавените, че не спечели гробав кандидат - шут, като плевньо. Дори и да се кандидатира, ако не фалшифицират изборите, тоз президент немя да стане (освен всичко друго и качества няма)

207

Бай ви Тодор Живков

преди 3 години

Доволни ли сте българи какъв вожд и пръв учител ви завещавам за вечни времена да ви управлява поне 35 години Б.Борисов - Бай Тошо 2. Поздрави за човека от народа от Банкя от човека от народа от Правец. Хахахахахахах. Първо Приземяване, приземяване, приземяване и после Работа, работа, работа. Хохохохохохо

206

Анонимен

преди 3 години

ДО АЯЖОфигурантът Румбата е руски продукт, Решетников го внедри, а хибридчиците изработиха избирането му

205

stoedin

преди 3 години

радев е куц кон. не бива въобще да се кандидатира, защото видяхме по пик тв, че е уязвим заради порно клипчето. или може би не е бил той?

204

Бочко, сакън!

преди 3 години

С кандидатура за президент би осуетил възможността да се кандидатираш за единствената достойна за теб позиция - тази на римски Папа. Няма само да те галят по главата я, време е да им пострОиш неколко магистрали във Ватиканата! (А колко кюлчета има там, не искам да ти казвам...)

203

Анонимен

преди 3 години

Офффффф,от тоя наглец няма отърване!

202

Анонемен

преди 3 години

Баце пак им го надена с 200 ха-ха.

201

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и ВМРО от Понеделник насам направиха толкова много злини на България на всеки от нас,на нашите деца,колкото Османската Империя не успя да направи за 5 века.Няма пари в хазната,резерва е на минус,вдигнаха цената на газта,направиха над 20 неизгодним сделки. Самомвдигането на газта съсипва индустрията,намалява ни приходите.Събудете се хора

200

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов влиза в следствения арест моментално при гласуван нов кабинет

199

Анонимен

преди 3 години

Голям рев тия безродни комунисти еййй. Слава богу сме в НАТО и ЕС.