67

Анонимен

преди 3 години

Като навлизаше в политиката в началото на 90-те беше толкова изсулен, че крачолите му бяха грозно къси и му се виждаха глезените. Беден... беден....

66

Майора

преди 3 години

Абе Костов какво доверие може да се има на чалгари, защитници на мутри и олигарси,*** и партия довела страната до 3 катастрофи?Явно си мислиш че хората са забравили твоето управление и разбойническата приватизация, а да не говорим за това че ти и семейството ти си взехте парите от фалиралата КТБ!

65

Анонимен

преди 3 години

Клончето е понатежало от учениците Ти и няма веке место за даскало

64

Зрител

преди 3 години

Едно време Петра изпя Командира за него

63

Диана

преди 3 години

Съгласна съм с Костов, че Бойко не е политик и по тази причина политическите му опоненти го смятат за лесна мишена, използвайки ахилесовата пета на Бойко да удовлетворява желанията на всеки...Не съм съгласна с него за същността на политиката - тя е водач на масите, а не техен манипулатор, изискващ или вдъхновяващ някой да дава нещо..Политиката трябва да създава условия за реализирането на всеки човек, което отново не означава, че някой трябва да дава нещо на някой друг, а касае щастието на всеки

62

Анонимен

преди 3 години

Взе, че се обади най-големия разсипник на държавата. Надигнаха глава и изпълзяха...

61

Анонимен

преди 3 години

Изпълзя гадината

60

Закон за гласуване

преди 3 години

ГРБ е в изолация, но ако сценаристите от ИТН продължат с политиката на мълчание и мандатът не стигне до ДБ, ББ ще се върне на бял кон и ние ще излезем последните ***. ББ ни язди 3 мандати, дай боже протестърите да не му подарят властта на тепсия. НС поне да приеме закон за електронно гласуване без ограничение броя на избирателните секции ИС в чужбина и гласуване по телефона за ИС в страната.

59

Гост

преди 3 години

Пак ли го набутват този? Ужас! Няма ли чума за този?

58

Апокалипсис

преди 3 години

Само Иван Костов редовно даваше 13-та заплата на всички!

57

Анонимен

преди 3 години

Кой сега е във изолация поради угаждане на интереси ...дека си ???

56

Анонимен

преди 3 години

точно тоя ли намери де се изказва дето заби България в дъното разпродаде я на парчета за да облагодетелства себе си и фамилията му -заводи хотели дето под сурдника се знаят че са негови и има суратя да се показва по-добре да беше си мълчал

55

Анонимен

преди 3 години

Все пак партията му ДБ е четвърта политическа сила, пак е в играта.

54

Учиндолец

преди 3 години

за Слави Трифонов този беше ЛОСТОВ

53

Анонимен

преди 3 години

сериозно този се изказва така сякаш хич не се е облагодетелсвал с хотели заводи и т.н по време на политиканстването му и не заби България в дъното на тинята и и има сурат да се изказва по добре да беше си мълчал при теменужките Костов разруши България вместо да я постави на ниво

52

Сашо

преди 3 години

Иван Костов - дано да има Господ за вас.Съсипахте няколко поколения българи! Още помним г-н Костов какво направихте - не сме забравили! Гениалет финансист, но пропит от алчност - един истински национален предател!

51

Оня там

преди 3 години

Тоз' защо още не е в затвора?! Разпродаде България за жълти стотинки, другия дето в момента го възхвалява пък ограби всички плащания от ЕС към България и заради това в момента сме на "челните" последни места по всички статистики!! Затвор за всички продажници на България!

50

Сат Н

преди 3 години

Политиката е преследване на общото благо, дори когато обществото не го разбира", посочи Костов --------О, не...."С желязна ръка ще закараме народа при щастието" - В.И. Ленин Ето затова един човек не трябва да бъде началник повече от два мандата - самозабравя се.

49

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя що не е в затвора. Колко поразии направи и никой не му потърси сметка. Времее Слави да му я потърси и да го вкара в затвора докато изгние. Оставиха го да си харчи милионите и да ръси мозък. Коко парламента се смениха коко партии се нароиха и никой не смее и да загатне за тоя драгалевски ***...нгал. На всичкото отгоре и партията му Стани Да Седнем е в парламата заедно с ония със скъсания минискус.Докога ще ни прави на ба..лъци и ще ни се хили най нагло.

48

ИЗБОРДЖИЯ

преди 3 години

до Анонимен изборджиянали предишните избори се правиха при СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ФИГУРАНТА, какво стана?