189

Анонимен

преди 3 години

ДБ, БСП, ДПС, Мутресата застанаха плътно зад чалгата. Да ни е честита новата катастрофална петорна коалиция!

188

Като гледам

преди 3 години

във какъв цирк се е превърнало народното събрание, то най-вероятно ще ги пропуснем парите. Замислете се Вие ако работите там? Дори и да имате намерението да вършите добра работа. Колко време ще можете да работите във такава атмосфера? За колко време ще загубите желание да правите каквото и да е било добро за народа и държавата?Крещенето постоянните обиди и викането може би работят на площада, но нямат нясто в парламентарната зала.

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 192"Нормална грешка на начинаещ. Аз отдавна съдя за хората по това, което правят. Нищо, при малко желание и това се научава"Ахахахахаха. Току що ми доказа тезата. Значи според самия теб, едно говориш а друго правиш.:))))

186

До 188

преди 3 години

Ами той този сайт си е ,,детски"! Те са наясно с всичко! За тях животът е почнал преди 10 години!

185

до 154

преди 3 години

безсилието на единия опонент в един разговир често води до ръсене на обиди към другия вместо реални доводи. Типично по герберски. Пак ти казвам ,не е възпитано да се присмиваш на хора заради особеност в говора. Не знаеш теб какво би те сполетяло и току и да говориш си спрял.

184

В момента

преди 3 години

БГ Е БЕЗ НИКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО. НЯМА КОЙ ДА ВНЕСЕ ЛЕГИТИМНО ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В ЕС. ТОВА ГЛАСУВАХА МАЯ И МИКА, И ИТН. ПАРЛАМЕНТЪТ НЯМА ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ДА ВИКА КОЙТО И ДА Е БИВШ МИНИСТЪР В ПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО ПРИЕХА ВЕЧЕ ОСТАВКАТА ИМ.

183

Анонимен

преди 3 години

Аз съдя за теб само по това, което говоришНормална грешка на начинаещ. Аз отдавна съдя за хората по това, което правят. Нищо, при малко желание и това се научава.

182

Коко Горилата

преди 3 години

Вън Чалгарите от Парламента!

181

Анонимен

преди 3 години

186 Добре, че си го признават, целта на уличните музиканти и цялатапаплач е, не доброто за хората, а лошо за опонентите. "Не аз да съм добре, а Вуте да е зле". Дълго няма да издържите там.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186"Начи, глейте са! Аз мое да не ги зеем тия пари, ама и вие нема ги земете! Ваш: Б.Б"Нали "герберасите" не работеха нищо, работата им беше катастрофа и т.н.?Защо искате да се възползвате от тяхната работа?Или си мислите, че можете да ги плюете и да ви дават?

179

До 145

преди 3 години

СПОР за минало и настояще с човек под 35 години е безмислен !Няма как да те разбере. Той трябва сам,,да настъпи мотиката"за да разбере разликата от реалната и виртуалната реалност.Ние мислим,помним и знаем преди и сега,а той заживява направо в ,,сега"! Той не пише на компютъра,а живее в него! Слободия,безнаказаност, презадоволеност и не признаване на правила ,норми и закони + ,,Не съм достатъчно млад,за да знам всичко" Б. Шоу.!!!

178

Анонимен

преди 3 години

Фарс. България потъва в безвремие.Спасението е нови избори.Чалгари, вън!

177

Анонимен

преди 3 години

Начи, глейте са! Аз мое да не ги зеем тия пари, ама и вие нема ги земете! Ваш: Б.Б.

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180"Далеч по-забавно е да коментираш дали е кадърен някой, който дори не познаваш."Аз съдя за теб само по това, което говориш. Не ми трябва да те познавам.Аз познати некадърници нямам.:))))

175

Анонимен

преди 3 години

Форс. България потъва в безвремие.Спасението е нови избори.Чалгари, вън!

174

до 172

преди 3 години

....Подобни мерзки страсти и желание за реваншизъм не се толерират в Брюксел.аха ,там толерират, пачки шкафчета и пищови на тях.

173

ХЕ ХЕ ХЕ

преди 3 години

ПАРИ ОТ ЕС - ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!! РАДВАЙТЕ СЕ, РУСОФИЛИ!!!

172

Анонимен

преди 3 години

До ДемократОт бързане да напишеш за бананите не ти остана време да напишеш правилно "Русия".Да не ти се карат шефовете от Москва?

171

Анонимен

преди 3 години

Винаги ме е забавлявало някакви пълни некадърнициДалеч по-забавно е да коментираш дали е кадърен някой, който дори не познаваш. Да бях докарал аз България дотам Румъния да е зад хоризонта вече - разбирам, това е видимо. Но другото е просто стрелба в тъмното.

170

Бяла Златка

преди 3 години

Няма пари за хотели на 4000евро нощувката! Субсидииииии!