448

Има надежда

преди 3 години

В момента депутатите изгониха Татяна Дончева със скандирания"Мутри вън","Оставка"..Тя се изсули от залата като мокра връв.

447

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 481 Така е Ама като си имат лице харесвано от хората , вкарват 50 човека в НСКакво му е на Светльо Витков , сигурно и той има написани няколко реда програма . Ама не е Станиславчо и не може да види парламент вече толкова години И преди сме имали такива харесвани лица - Симеон . Както се появи , така и изчезна Ще видим Славито докъде ще я докара

446

Stoedin

преди 3 години

А защо да трябва да изчезне? И те имат право да живеят и да се сдружават в партия. Твърде болшевишко изказване, не съм съгласен!

445

Анонимен

преди 3 години

До 480Слави каза как ще се изчисти парламента - като се въведе мажоритарната система. Каза и кога ще се въведе - като се изчисти парламента.

444

ПроСоТо

преди 3 години

този започва да ми харесва..

443

Анонимен

преди 3 години

До 479Направих си труда да отворя сайта им и да им прочета програмата. Само общи приказки, нищо конкретно. Това не е програма, това е бръщолевене.

442

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам Патиланци те от бандата на Слави, как смятат да изчистят парламента? Нещо не ми е ясно: от Най-често, Танчето, Капоната и всички знайни гладни котараци, които се облизват сега. Искам да видя Шоу Правителството ...

441

Анонимен

преди 3 години

До Трифонов и сие 476 Как ИТН се подиграват с избирателите си ? Ти мислиш , че те са чели програми и са гласували за тях . Или , че Славуната повтаряше като мантра " мажоритарни избори , референдум решения ", и че това ги интересува Хората си гласуваха за Слави и толкова . Махни Слави и виж , колко щяха да получат със същата програма , същите идеи . Нямаше и 4 процента да вземат

440

Анонимен

преди 3 години

Изборите в чужбина бяха напълно фалшифицирани от застъпниците на ИТН и Да България!

439

Щирлиц

преди 3 години

До Трифонов и сиеТой се подиграваше и на тези,които му ходеха на...концертите.Имаше интервю с него,преди да излезе на сцената.Абе красота.

438

Трифонов и сие

преди 3 години

Се подиграват на своите избиратели.!Слави и ти,ще се отнсеш към тях както се отнесе и Белата Златка към свойте избиратели-като с ***!!??

437

Анонимен

преди 3 години

Ей ще си умрете от злоба гербаджийски ***. Само искам да ви напомня, че всички партии влезли в този парламент са с резултати на избори организирани от ОПГ. Сега си представете какви ли ще са резултатите от едни избори които не са организирани от тях с право на дистанционно гласуване. Тепърва предстои неизбежното(Центр. Соф. Затвор) за всички крадци и техните ***.

436

Анонимен

преди 3 години

До Край 472 В края на краищата , като гласуваш мажоритарно в 2 тура , пак гласуваш партийно Пример - фен си на евроатлантизма , на десните партии. Имаш да избираш между човек супер професионалист , никога не забъркан в скандали , партии , въобще постигнал самичък всичко . Но е фен на лявото , фен на Путин . Другият кандидат е някоя добре позната евроатлантическа мутра , калинка обикаляла по минали парламенти- Цветанов , Йорданов , Плевнелиев . За кого би гласувал ?

435

Анонимен

преди 3 години

До Край 469 Въпросът е как определяш , кое нормално , кое не е ?Ако сега имахме избори по тази система , на втория тур щеше да се гласува масово или за ГЕРБ , или против ГЕРБ . Не за идеи , не за личности , не за професионализъм ,не за политики Това ли е нормалността

434

Край

преди 3 години

До 470 най-големия проблем е избирателната система.Революция с избори се прави като смениш системата иначе ще получаваш еднакви резултати - 90% от депутатите са ти старите в нова конфигурация.С промяната на избирателната система сменяш правилата на играта - образно казано от белот миваш на покер. Уж и двете са игри на карти ама от едното можеш да останеш без *** за 1час.

433

Росен М.

преди 3 години

Ей тролчета платени, стига сте писали глупости в защита на ГЕРп. Скоро няма да има кой да ви плаща. Усещате накъде вървят нещата, нали?! Те и ГЕРп усещат, ама не им харесва... Хахахахаааа

432

Анонимен

преди 3 години

До емигрант 458 гласувал си за ИТН , лошо няма Гласувал си за ИТН , защото били казали ,че ще въведат мажоритарни избори ли ? Това ли е най-големият ни проблем, изборната система ?

431

Край

преди 3 години

До 465 да така се губят гласовете за Йоло Денев, за Волен Сидеров и за Цветан Цветанов - за народа загуба великая.При мажоритарния вот доминира НОРМАЛНОСТТА защото екстравагантните глупотевини не намират представителство в парламента.

430

Анонимен

преди 3 години

До Българин 462 Няма да стане така Оправданието ще е ,че тъй като даден закон , в случая за мажоритарни избори , е предложен от ГЕРБ . Респективно - няма как да бъде подкрепен Едва ли някой от избирателите им ще тръгне да се сърди ,че не са подкрепили желанията на Борисов .

429

Анонимен

преди 3 години

Аха! Сега ще чакаме 10 години за да дойде сигирният парламент!