22

Анонимен

преди 3 години

Има старо предсказание, че Русия ще се свие до московското княжество.Китай и без това е вече до Урал.Ще поживеем ще видим.Както Сърбия, която 100 години работи срещу България особено по отношение на Македония, сега се сви и стана по-малка по територия от България.Всеки си получава накрая което му се полага.

21

Влади

преди 3 години

Сигурен съм, че скоро ще заври и в други около Русия държави.Например Беларус или Армения.Не може като протестираш да те вкарват в концлагер както в Русия. Затова помнете ми думата, скоро и на Путин ще му су разкаже играта.Младите не търпят!!!

20

Колхозника Хрушчов

преди 3 години

Им даде Крим за управление, а пияница та Елцин им го хариза. Добре, че Путин си го взе, че всички татари, подстрекавани от Ердоган там щяха да правят ханство

19

Обективно

преди 3 години

ДоСАЩ изпуснаха момента да разпарчетосат Русия през 90-те години когато беше слаба. Сега пак ще им създават проблеми.Не са го изпуснали, държава с ядрено оръжие не може да бъде"разпарчетосана" освен с преврат, но затова другарят Путин си има Россгвардия

18

ДО 18

преди 3 години

ЗДРАСТИ ..БАЙ ДЪН..ТИ СИ ПРОБЛЕМА

17

Анонимен

преди 3 години

САЩ изпуснаха момента да разпарчетосат Русия през 90-те години когато беше слаба. Сега пак ще им създават проблеми.

16

АнонимеН

преди 3 години

УКРАЙНА НЕ Е ЧАСТ ОТ НАТО И НЯМА НИКАКВИ ПРАВА ДА ИСКА ПОМОЩ ОТ НАТО!!!!--------------УКРАЙНА ДА СИ ИСКА ПОМОЩ ОТ ФАЩ ТЕ СА И ГАРАНТ ПО ДОГОВОРИТЕ ЗА ЗАЩИТА ОТ ТЕРОРИСТИТЕ В КРЕМЪЛ!

15

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Зеленски май скоро ще си яде вратовръзката пред камерите, както Саакашвили на 16 август 2008. Само напишете Саакашвили вратовръзка 16 август и гледайте шоу в интернет :)

14

Измислената държава

преди 3 години

Все повече се очертава като антируски проект. Накрая ще си го получат и Украйна ще се свие до Галичина.

13

Барак

преди 3 години

В Украйна почти всяко семейство е дало жертви по времето на Сталин. Това е била братската прегръдка и сега се чудят защо не ги искат руснаците.Ами всичко се връща !!!А на нашите комунисти в Бг. пак американците им виновни.

12

Анонимен

преди 3 години

*** вият на умряло че ще им спре гьзопровода, а икономиката им се крепеше на бивши *** учени(дето пандемията ги пресели във вечните научни полета), копане в донбаския регион(дето го загубиха благодарение на США) и прибиране на такси от тръбата.Почти всяка година държавата им обявява фалит, а в някои години - по два пъти. Слочаенос? Не мисла!

11

Обективно

преди 3 години

Действията на УКРОФАШИСТИТЕ в Украйна са неоснователни, необясними и дълбоко тревожни.Ако изтеглят войските си от района на Донбас, ще се изтеглят и руските войски.Ако обаче укрофашистите отново тръгнат да убиват рускоезичното население в Източна Украйна, пак ще ги сготвят в Котел, както през 2014 г в Иловайск, донецкото летище и още много други!

10

Ха-ха

преди 3 години

А дали Западния свят иска Украйна да е част от него?Или САЩ му я натресоха,за да постигнат собствените си цели.Точно както натресоха Турция на ЕС и без малко не я вкараха вътре.Типично по американски-с чужда пита помен.

9

Анонимен

преди 3 години

Н. А. А. К. А се някой

8

Слави Трифонов

преди 3 години

Браво на Украйна, имат смели политици !!! Респект за украинците !!! Там който протестира не го вкарват в концлагер както при Путин !!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Урките за западен свят ли се имат. Тези поглеждали ли са световната карта за да видят че хич не са на запад ами са си губерния на изток. Запада започва след Полша и Чехия. Сигурно и БГ е в западна европа според нашите сеяндурчета.

6

SS

преди 3 години

крадецът вика "Дръжте карадеца!"

5

ЕЛИ

преди 3 години

КОЯ УМНА ГЛАВА ИЗМИСЛИ ФРАЗАТАВЪПРОС НА ВРЕМЕВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ И НА ХОРАТА И НА ЗЕМЯТА И НА ВСЕЛЕНАТА

4

ПУТИН

преди 3 години

КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА ..ЧЕ КАТО ПУСНЕМ СП-2 ЩЕ ГУБИТЕ ПО 3,5млрд $ НА ГОДИНА ЛИ..ГАА..ГАА..ГА

3

Анонимен

преди 3 години

"Украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба призова днес НАТО да помогне на неговата страна, за да се избегне война с Русия."Не им трябва помощ от НАТО - изтеглят си войските на 50км от граничната зона и им намаляват числеността. После гледаш - о, чудо, няма да има война. Хахахах. Честно, окраинците не ги мислех за чак толкова изфирясали, но явно за да задоволят исканията на САЩ са готови да нападнат Русия...