64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Не знам кой ми е по-неприятен?Марков или Ал.Йор?Неприятни са, вярно е, но поне не са *** като Христо Иванов. Ранното СДС беше създадено от ченгета и доносници, но все пак бяха мъже. А сегашните седесари (ДБ) ще докарат нещата дотам, че децата да си сменят пола на 10-годишна възраст.

63

ИТН

преди 3 години

....... и си мълчиииии и после ще го подаде на един друг човек да си помълчи и той и нови избори със мнозинство.Това е съдбата на МУТРИТЕАХУ ИХО ПОСЛЕ ТИХОДовиждане ГЕРБ, няма да стане бързо но ще е завинаги.....

62

до Калеко Алеко

преди 3 години

Ти пак ли цъфна тука да си слагаш сам плюсчета бе тиквен слуга? Не знам кого си мислиш че залъгваш освен себе си, толкова си жалък.

61

До 43

преди 3 години

За какъв срам може да ства при този? Та той по този начин си изграи кариерата и намаза от доста благинки през годините, въпреки доносничеството му пред Държавна сигурност. Беше разобличен официално.

60

ТАКА Е!

преди 3 години

Бойко Борисов ще бъде необходим на България за много кратко време и ще се завърне във властта, за да я предаде на представителите на Новия световен ред, които ще бъдат назначени от Белия дом. Иначе, по това време, враговете на НАТО и ЕС у нас ще са се укрили...

59

Анонимен

преди 3 години

Не ми стана ясно,защо още 2 лета ще ниуправлява пожарникарчето.Какво общоима,че освен парламентарна ,сме и сместно самоуправление.Досега с каквоуправление бяхме.Този се намърда назавет при венгрите и преплита по петпъти плета.Борисов пази едно.Ревииятада не стане факт.Не се знае докъде може да посегне(Човекът с бирата ичовекът на митниците).Пази себе си.Резила ,който направи си е за нашасметка.Става опасно ,сложно.И Соколовсъщо е нащрек.

58

ИТН

преди 3 години

Един човек си мълчи и гледа целият този цирк........Самоизядоха се.... за власт....

57

Анонимен

преди 3 години

тоз е за карлуково

56

Хо,хо,хо,ооо...

преди 3 години

"МУТРИ ВЪН"....ВИКА И АДВОКАТКАТА НА МУТРИТЕ----БАБА Т. ДОНЧЕВА.....ха,ха,хаааа....ТЯ....КВА Е ВСЪЩНОСТ....????

55

Психолог

преди 3 години

С този имам чувството че се пипат.Такава Любов такова ЧУДО няма.....Психоанализа винаги сочи, че за да се хвали един човек до такава степен винаги има двустранен интерес.....

54

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ще е премиер с мандата на ИТН колкото и да *** червените ***.сове наоколо!

53

Анонимен

преди 3 години

До Bai AsenСамо в България след толкова много години се говори за комунизъм,за ДС и други глупости от далечното минало, а не как да си оправим държавата,то и затова е на такова дередже страната,а и така отклоняват реалните теми за реалните проблеми на населението,със сигурност това не са доброжелатели на България.

52

Калеко Алеко

преди 3 години

Марков както винаги точен и изчерпателен, а джипката откри толкова много инфраструктурни обекти, читалища, училища, спортни площадки и църкни че трябва да бъде издигната на пиедестал, за разлика от едни лимузини, които фалираха банки и копаеха трапове като тези в Белене и Цанков камък в които погребваха електората си ... !!!

51

защо

преди 3 години

Щом сме иронично настроени, да кажа и аз нещо иронично. Щом Борисов е "старейшината на ЕНП, бах ти и ЕНП то.

50

Булгаристан

преди 3 години

На дяволите и на дяволските изчадия,които са не малко, пръснати по разните сайтове да тровят съзнанието на нормалните хора,Георги Марков и Ал Йор са им като трън в петите,като дневната светлина за вампира!!Няма как представителите на КГБ и на заткулисието да се радват на умни,интелигентни анти комунисти,които ежедневно и ежечастно отварят очите на сънародниците си за червеното зло!Затуй на 09.09.44 избихте цвета на нацията и сложихте св инарите,прародители на Славуцата да командарят България!!

49

Анонимен

преди 3 години

Важното е,че сина на кмета на Симитли ще бъде депутат от ГЕРБ.Значи добре се е представил кмета.И Бойко доволен и кмета доволен.

48

Анонимен

преди 3 години

до Mr . STARBUCKS, Атанас Велмазов, EmigrantНикакво достойнство и самоуважение ли не ви е останало? Покъртителна гледка сте.

47

Анонимен

преди 3 години

До EmigrantИзвинявай,че ти цъкнах минус,прав си.Ама изглежда Учендолецът ще управлява с Бойко, поне така пише в "Снайпер.бг" ,а и от "Отворено общество" са предложили Баце за министър-председател

46

Анонимен

преди 3 години

Колко отвратително!

45

Анонимен

преди 3 години

Бате Гошо се омаскари покрай Бибитко.