23

до 12

преди 3 години

Разбира се, че има реклама на Мерцедес. Само, че е таргетирана към хора, които могат да си го позволят, а не към бай *** дето само дизел 3-та ръка му е мечта. А ваксината има нужда от реклама, защото се напълни с бакшиши и лели с тройки по биология и химия дето 'мислят' и 'разкриват' световната конспирация да ги тровят с ваксини.

22

V

преди 3 години

Костадин Костадинов от Възраждане каза че ако дойдат на власт ще може да се внасят всякакви ваксина както Орбан направи а не само скъпата хладилникова на фазер и смотаната на астра зеника само и само да са западни ваксините .Така че не бързайте .Изчакайте да падне герб от власт и ще има хубави ваксини а не само смотаните на тиквата ;) Просто на четвърти с пета бюлетина и готово .И мерки няма да има ;) и кат.ерици :))))

21

Анонимен

преди 3 години

А защо няма избор на ваксини? Това ли ви е демокрацията?! Ще се ваксинирам тогава, когато ми предложите поне 5 ваксини и всеки да си избира, която иска. Аз съм фен на руската ваксина.

20

Анонимен

преди 3 години

Влизат в сила нови мерки срещу антиваксърите:1. Въпросните трябва да се движат на десния тротоар, ако няма от дясно на улицата.2. При влизане в мол, магазин и т.н. дезинфекция с душ, слагане на противогаз и гайгер мюлеров брояч (за всеки случай)3. Забранява се ползването от въпросните на стълбища и асансьори. При влизане в жилището въпросните следва да ползват въжена стълба, куфраж или лиана. Ако няма може и катапулт. Излиза се само през прозореца - може със скок на батут или с парашут.НОЩ

19

Анонимен

преди 3 години

а гроб е първа политическа сила, тези от агенциите по-добре да си скъсат дипломите!! :D

18

Анонимен

преди 3 години

Ами ваксинирайте ги хората. Щом искат. Ето има още от Астра Зенека. Истинският ваксър няма да се страхува да се боцне с нея след като специалистите се изказаха, че е безопасна, защото един истински ваксър винаги слуша специалистите. Така че няма проблем, ваксинирайте ги.

17

Светозар

преди 3 години

След като нямам избор на ваксина, значи няма да се ваксинирам. Просто и ясно. Не може да ми се казва: нямаш избор - Астра Зенека. Докато не изчерпим партидата, друга няма.Няма такъв филм. Или ще избирам, или няма да се ваксинирам изобщо. Нали говорите за бизнес и капитализъм ? Това е монопол, не капитализъм и конкуренция.

16

Анонимен

преди 3 години

Нямам доверие на ваксините, защото правителството ги предлага, а аз не смятам, че ГЕРБ са способни да правят добро на народа.

15

1-n

преди 3 години

Ше, ще, ще...Истински лъжи

14

Анонимен

преди 3 години

Дори и да е вярно, тези 40% не са достатъчни.

13

Анонимен

преди 3 години

Подгряват публиката, но пак не става.20-тина % може.Останалото е като процентите на Сова-Харис и компания за изборите.

12

Анонимен

преди 3 години

Айде пак почнаха с пропагандата... Ако ваксината беше толкова хубава, нямаше да я рекламират. Животът ме е научил, че хубавите неща не се рекламират. Да сте видяли реклама на Мерцедес?

11

House M.D.

преди 3 години

Неуважаеми другарю Богдан Кирилов,1. Всички българи ли попита, че двърдиш подобни идиотщини?2. Какъв хонорар взе за да рекламираш неваксините и плати ли върху него дължимите данъци и осигуровки?3. Как си станал директор на болница, без да имаш никакви познания по биология и химия?

10

Анонимен

преди 3 години

"40% от българите искат ваксина"Затова ли пустеят кабинетите за ваксинация?

9

Анонимен

преди 3 години

Да се чте така - 1% от ългарите искат ваксинка :))) Голяма пропаганда цари в медиите, демек, който е против грипчето е пещерняк :)))

8

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО САМО ТАКА :DКОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ!!! :DГЛАСУВАМ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВАКСИНИРАНЕ НА ВСИЧКИ КОИТО НЕ СА ГО ПРЕКАРАЛИ ОЩЕ!

7

Анонимен

преди 3 години

Аз *** ваксини неща. Нищо добро нее дошло от там. Унищожиха ни икономиката унищожиха ни селското стопанство направиха ни слуги а сега ни тровят и с ваксини. Защо на Евреите не им дадат Астразеника пазите ги да не ум.рат ли. Вашата еврогейска макяевана.

6

Тези 40 проц, са:

преди 3 години

Смелчаци - палец нагоре, гл.у,паци - надолу

5

Анонимен

преди 3 години

И ще се върнем към нормалния живот- носене на маски, спазване на дистанция и дезинфекция. Не, благодаря такава нормалност не ми трябва. Нито ще се ваксинирам, нито ще сложа *** на лицето си.

4

Анонимен

преди 3 години

А ако се заразиш с ковид направо до си умреш.